spacefart Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 καλημερα εχω φτιαξει ενα newsletter , εχω κανει το design το εχω κοψει σε html αλλα οταν το στελνω mail δοκιμαστικα , το newsletter ερχεται στο μαιλ με τα Images να εχουν ολα κενα αναμεσα τουσ (ενω κανονικα δεν εχουν ) υπαρχει κατι που δεν ξερω σχετικα με την αποστολη newsletter ?
Themis-T Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς να δημοσιεύσεις τον κώδικα για να δούμε τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να φταίει το css που χρησιμοποίησες. Κοίταξέ το...
kalogeros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Αν χρησιμοποιείς αρχείο css από όπου τραβάς τα styles, κατάργησέ το και βάλε in-line css.
weber122 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 να ρωτησω και εγώ κατι παιδια. εχω φτιαξει και εγω ενα newsletter/html αλλα δεν εχω ιδεα απο ποιο mail παροχο να το στείλω. π.χ. στο gmail δεν μπορεις να κανεις copy/paste τον κωδικα και να παιξει. σορυ για την παρέμβσαη μου.
kalogeros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 να ρωτησω και εγώ κατι παιδια. εχω φτιαξει και εγω ενα newsletter/html αλλα δεν εχω ιδεα απο ποιο mail παροχο να το στείλω. π.χ. στο gmail δεν μπορεις να κανεις copy/paste τον κωδικα και να παιξει. σορυ για την παρέμβσαη μου. Βρες πρόγραμμα που να είναι για αυτήν τη δουλειά. Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ το sendblaster, το οποίο ΔΕΝ είναι δωρεάν και από το οποίο δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.
spacefart Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Αν χρησιμοποιείς αρχείο css από όπου τραβάς τα styles, κατάργησέ το και βάλε in-line css. μαλλον αυτο θα εφταιγε. χρησιμοποιησα In-line ss και δουλεψε ευχαριστω
kalogeros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 μαλλον αυτο θα εφταιγε. χρησιμοποιησα In-line ss και δουλεψε ευχαριστω Anytime
NiKoS WSN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Βρες πρόγραμμα που να είναι για αυτήν τη δουλειά. Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ το sendblaster, το οποίο ΔΕΝ είναι δωρεάν και από το οποίο δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. LoL! Ερώτηση από έναν που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ newslleter! Δεν γίνεται να στείλεις newslleter από το email του domain σου ([email protected]). Το πιο λογικό είναι να επιτρέπεται! ΥΓ. Είναι Δυναμικό (δηλαδή έχεις φτιάξει κώδικα σε php, αποθηκεύεις όσους έχουν κάνει εγγραφή σε μία db και μετά το κάνεις στα μπαμ ή κάνεις Paste τον κώδικα και τους παραλήπτες και το στέλνεις;
kalogeros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 LoL! Ερώτηση από έναν που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ newslleter! Δεν γίνεται να στείλεις newslleter από το email του domain σου ([email protected]). Το πιο λογικό είναι να επιτρέπεται! ΥΓ. Είναι Δυναμικό (δηλαδή έχεις φτιάξει κώδικα σε php, αποθηκεύεις όσους έχουν κάνει εγγραφή σε μία db και μετά το κάνεις στα μπαμ ή κάνεις Paste τον κώδικα και τους παραλήπτες και το στέλνεις; Όταν έρχεται ενα subscription mail από το site, τότε το πρόγραμμα έχει την ικανότητα να το καταλαβαίνει και να το προσθέτει αυτόματα στη λίστα που εσύ (ο χρήστης) επιθυμείς. Τις λίστες μπορείς να τις κάνεις extport σε .txt και να τις αποθηκεύσεις για backup ή να τις επεξεργαστείς όπως εσύ θέλεις. Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις λίστες σε .txt αρχεία και να τις κάνεις import. Κατά την αποστολή, αντιγράφεις τον κώδικα, επιλέγεις τη λίστα με τις διευθύνσεις στις οποίες θέλεις να στείλεις το newsletter και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το πρόγραμμα. Υ.Γ.: Το LOL πού κολλάει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα