Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ που έχω επεξεργαστή quad core 9550 στα 2.83ghz θα τρώω bottleneck όταν βάλω την hd radeon 6950 ?

Σαφεστατα. Μιας και ειχα την ιδια CPU πριν περασω στο συστημα της υπογραφης μου με την ιδια καρτα ομως οι επιδοσεις της καρτας ηταν τουλαχιστον 30% μειωμενες σε σχεση με τωρα. Να μη σε πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις ειχα και χειροτερες επιδοσεις απο την προηγμουμενη 5850 μου για τον λογο του μπουκαλιου. Φυσικα εγω ειχα το προβλημα οτι δεν μπορουσα να ριξω OC στην CPU λογο ΓΤΠ μητρικης. Προφανως και αν κλοκαρεις τον επεξεργαστη θα μειωσεις το μπουκαλι. Αν ομως δεν μπορεις ετοιμασου Τακη.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H 6950 σε ορισμένες περιπτώσεις έχει χαμηλότερες επιδόσεις από την 5850. Δεν νομίζω να έφταιγε αποκλειστικά ο επεξεργαστής σου για αυτό.

Και σε μένα με i5-750 στα 3.6GHz, η 6950 έκανε κάτι βουτιές στα fps, σε σημεία που η 5850 έτρεχε νερό. Κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει με drivers, αλλά με το hardware της κάρτας.

Πάρα ταύτα εννοείται ότι ο φίλος πιό πάνω θα έχει κατα πάσα πιθανότητα bottleneck από τον επεξεργαστή του.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το έφτιαξα το πρόβλημα δεν είχα συνδέσει το σωστό καλώδιο!!! :-)

Το μόνο πρόβλημα είναι πως στο 3dmark 06 στο default (trial) βγάζω σκορ μόνο 14053 !!!

Δημοσ.

Παιδιά το έφτιαξα το πρόβλημα δεν είχα συνδέσει το σωστό καλώδιο!!! :-)

Το μόνο πρόβλημα είναι πως στο 3dmark 06 στο default (trial) βγάζω σκορ μόνο 14053 !!!

To 3dmark ειναι πολύ cpu bound ... σε κόβει αρκετά ο επεξεργαστής σου!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...