Προς το περιεχόμενο

Σπασμένο κρύσταλλο...Πως φτιάχνεται???

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα μικρό κρυστάλλινο σουβενίρ το οποίο μου αρέσει πολύ...Σήμερα όμως μου έπεσε από μια απρόσεκτη κίνησή μου και έσπασε η βάση του στην άκρη και δεν στέκεται πλέον κανονικά...Αναπλήρωσα το κενό με θερμοκόλληση αλλά το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιεί γιατί είναι θαμπό και φαίνεται άσχημα...

Υπάρχει κάποια κόλλα ή κάποιο άλλο υγρό υλικό που να το βάλω για να συμπληρώσω το κενό που έχει δημιουργηθεί που όταν γίνει συμπαγές να είναι διάφανο-σαν νερό-έτσι ώστε να μην φαίνεται διαφορά στο μάτι???

Συγγνώμη για το λίγο άκυρο θέμα αλλά είναι πολύ σημαντικό για μένα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Μια φορά μονάχα φτάνει να ραγίσει το γυαλί,

Μια συγνώμη φως μου δεν κολλάει το γυαλί

έχασες την ευκαιρία και άργησες πολύ

Δεν ξέρω πώς κολλάνε και το γυαλί δε σπάνε μα πάλι με φοβίζουν όταν όνειρα δε χτίζουν.

Κι αν καμιά φορά

γίνομαι γυαλί και σε πληγώνω

μάθε το καλά

είμαι εδώ και ζω για σένα μόνο

γυαλί σπασμένο είχες κρυμμένο μες στα φιλιά σου

για να με κόψεις, να με τελειώσεις, κι ύστερα γεια σου

Δημοσ.

Μια φορά μονάχα φτάνει να ραγίσει το γυαλί,

Μια συγνώμη φως μου δεν κολλάει το γυαλί

έχασες την ευκαιρία και άργησες πολύ

Δεν ξέρω πώς κολλάνε και το γυαλί δε σπάνε μα πάλι με φοβίζουν όταν όνειρα δε χτίζουν.

Κι αν καμιά φορά

γίνομαι γυαλί και σε πληγώνω

μάθε το καλά

είμαι εδώ και ζω για σένα μόνο

γυαλί σπασμένο είχες κρυμμένο μες στα φιλιά σου

για να με κόψεις, να με τελειώσεις, κι ύστερα γεια σου

:-D :-D :-D

καμένο , τελείως όμως !!!

Δημοσ.

Τη παντοφλα δε βλεπω να τη γλυτωνει...

Ναι. Ο άλλος ψάχνει να κολλήσει το κρύσταλλο και να μη φαίνεται μάλιστα. Εγώ φταίω.

innocent.gif

Δημοσ.

Να μη φαίνεται καθόλου είναι δύσκολο. Αν πιάνει το χέρι σου μπορείς να το φτάσεις σε ένα καλό level το αποτέλεσμα.

Δοκίμασε με εποξική που είναι πολύ γερή και τελείως διάφανη (μερικές κιτρινίζουν, διάλεξε μια τελείως διάφανη). Ανακάτεψε, περίμενε να πήξει αρκετά και μετά με μια σπατουλίτσα κάνε την εφαρμογή. Για να "γλασάρει" και να στρώσει ωραία πριν πήξει εντελώς χρησιμοποίησε πιστολάκι μαλλιών. Με τη ζέστη ξανα μαλακώνουν τέτοιου είδους κόλλες.

CFS-Bison-Epoxy-L.jpg

Υπάρχουν κάτι thickener για τις κάνουν αυτές τις κόλλες παχύρρευστες αλλά πρέπει να ξέρεις που να ψάξεις.

Αν το κάνεις καλά το αποτέλεσμα θα είναι καλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...