Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσυ χρεοκοπησες την πατριδα σου και εσυ τους εφερες για να σε βοηθησουν.

οπως εστρωσες,ετσι θα κοιμηθεις.

πoιος ειναι ο Μικα; :huh:

ποιο παληκαρι;

Το trolling έχει ξεφύγει σε άλλα επίπεδα πλέον.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Bεβαια εκει ο κοσμος δεν αντιδρουσε στα οποια οικονομικα μετρα της κυβερνησης και η οικονομια τους ανεκαμψε και τωρα ειναι απτις ισχυροτερες παγκοσμιως. Φυσικα το βιοτικο επιπεδο στο μηδεν για πολυ κοσμο.

Καλως η κακως τον ιδιο δρομο θα ακολουθησει και η Ελλαδιτσα μονο στις αρνητικες επιπτωσεις ομως. Το βιοτικο επιπεδο θα πλησιασει το μηδεν, αλλα ταυτοχρονα και η χωρα οικονομικα θα ειναι στο ΠΟΛΥ πλην.

Συν οτι του Ελληνα του κακοφαινονται τα οικονομικα μετρα γιατι εμαθε αλλιως την τελευταια ~30ετια αποτι ο Τουρκος.

Αντε βαλε τον Ελληνα που συνηθισε τα τζιπ, τα μερσεντες και τις μπμπες, να κυκλοφορει με ιμπιζα. Και μετα με ποδηλατο και πιο μετα με γαιδαρο.

Αντιθετα ο Τουρκος κυκλοφορουσε τοσα χρονια με γαιδουρακι και ποδηλατο και τωρα βλεπει πως συντομα θα αποκτησει μοτοποδηλατο.

Εντάξει αφού το ανέλυσες έτσι δεν χωράει αμφισβήτηση...

Δημοσ.

Εντάξει αφού το ανέλυσες έτσι δεν χωράει αμφισβήτηση...

Αυτο θα πει αποψη, επιχειρηματολογια και ποστ με νοημα. Ευγε τζουτζουκο μου.

Δημοσ.

Much better απ'το να βάζω στο ίδιο τσουβάλι και να θέτω ως δεδομένη και αναμενόμενη τη μοίρα δύο εντελώς διαφορετικών χωρών με μηδενικά επιχειρήματα και στοιχεία...

Και μια που αναφέρεσαι σ'εμένα,απ'το να παριστάνω τον ξερόλα και τον προφήτη εδώ κι εκεί,προτιμώ να κάνω στη μπάντα και να μη ζαλίζω τον κόσμο με τις π@π@ριές μου...

Δημοσ.

Much better απ'το να βάζω στο ίδιο τσουβάλι και να θέτω ως δεδομένη και αναμενόμενη τη μοίρα δύο εντελώς διαφορετικών χωρών με μηδενικά επιχειρήματα και στοιχεία...

Και μια που αναφέρεσαι σ'εμένα,απ'το να παριστάνω τον ξερόλα και τον προφήτη εδώ κι εκεί,προτιμώ να κάνω στη μπάντα και να μη ζαλίζω τον κόσμο με τις π@π@ριές μου...

Παλι κλαις εσυ?

tumblr_lf9anfsIkv1qaz3q8.gif

Δημοσ.

Πιο περιγραφικούς τίτλους ρε παιδιά.

Εγώ νόμιζα πως θα κάναμε προσφορά αυγά αντί χρέους.

Οτι εχει ο καθενας θα δωσει :rolleyes:

Δημοσ.

Παλι κλαις εσυ?

Ακόμα να μας πεις που στηρίζεις την κοτσάνα σου;

Πάντως η αλήθεια είναι ότι δάκρυσα λίγο,απ'το γέλιο...είσαι officially ο 15χρονος Πρετεντέρης του insomnia! :-D

Δημοσ.

Κανε κανα edit ακομα μπας και καταφερεις να βρεις τη χρυση τομη μεταξυ legit γυμνασιο-ατακας και αποτυχημενου χιουμορ. Ακομα δεν καταλαβαμε οτι τρολλαρεις, βοηθησε μας να το εμπεδωσουμε.

Δημοσ.

220px-Mika4.jpg

mikahakkinen515536a.jpg

Trollface.png

γαμησατε και οι δυο :mrgreen:

Κιλικ ζητω συγνωμη που χρεωκόπησα το κρατος μου. θα ιδρυσω ενα καινουριο κρατος στην Πανδορα και θα φερω μεταναστες Χομπιτ για να μου χτισουν τα δεντρα με τα καλωδια ethernet. Στην τελικη, δικο μου ειναι οτι θελω το κανω.

καλη υποταγη στην Λαγκαρντ ευχομαι και φυσικα, οπως παντα, δεν περιμενω να καταφερεις να κανεις καμια σοβαρη συζητηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...