Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκεφτομαι να αγοράσω μία οθόνη για υπολογιστή που να είναι και τηλεόραση. ΕχΩ όμως μια βασική απορία. Έχει καποιο μειονέκτημα ως προς την χρήση σαν οθόνη υπολογιστή αυτός ο διπλός ρόλος? Πχ Θα με κουράζει στην ανάγνωση κειμένου μετα απο καποια ώρα κλπ η είναι ακριβώς ίδιων δυνατοτήτων με μία σκέτη οθόνη υπολογιστή απλά έχει και την δυνατότητα να είναι τηλεόραση? αν ξερει κάποιος το θέμα να με διαφωτίσει γιατί δεν μπορώ να βρω συγκριτικες δοκιμές. Τhanx !!

Δημοσ.

Δεν εχει κανενα μειονεκτημα, απλα διαθετει κ tuner (δεκτη) οποτε δεν σε απασχολει.

Βεβαια προσπαθησε να παρεις Full HD.

Δημοσ.

δεν έχεις μειονεκτήματα (τουλάχιστον όχι του τύπου που λες), ρυθμίζεις κάπως το φωτισμό και αυτά και γίνεται φυσιολογική οθόνη. Εγώ έχω αυτή http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2762DP-PZ-LCD-TV-Monitor-27-M2762DP-PZ.htm εδώ και 2 περίπου χρόνια και είμαι ικανοποιημένος*, ήθελα οπωσδήποτε 27" και ήθελα και τηλεόραση για τις "δύσκολες" στιγμές συνεπώς με κάλυψε...

πριν από αυτή είχα ένα μοντέλο 23" και πιο πριν ένα 22" όλα και τηλεοράσεις, και παιχνίδια έπαιζα (γιατί πάνε και 4-5 χρόνια από την παλιότερη που είχα) και μια χαρά ήταν.

Τώρα αν έχεις απαιτήσεις ποιότητας dell ultrasharp δεν θα σε καλύψει εντάξει αλλά δεν το βλέπω σαν "σημαντικό" μειονέκτημα αυτό :)

*όπως είπα σαν τηλεόραση δεν την χρησιμοποιώ πολύ όμως στα αρνητικά της συγκαταλέγω τα ηχεία, συνδέω απλά τα ηχεία που έχω στο pc γιατί μου φαίνεται πολύ "ψέφτικος" ο ήχος της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...