Προς το περιεχόμενο

Έφτασε το Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η δική μου εμπειρία με το Upgrade σε 4 pc από 11.04 σε 11.10 ήταν: 3 στα 4 δουλεύουν κομπλέ: 2 με Intel GPU,δούλεψαν ,με την πρώτη και γρηγορότερα από ότι δούλευαν στην 11.04 (το ένα με unity (netbook) και το άλλο με gnome3 (laptop)) και ένα με Nvidia ION (δεν δούλεψε με την πρώτη (κλασσικά) αλλά με reinstall τους drivers της Nvidia όλα κομπλέ. Το τελευταίο επίσης με nvidia ion ακόμα μου κάνει κόλπα αλλά δεν ξέρω γιατί.Το μόνο που με τη δίνει ρε παιδιά είναι το παλιό bansee που κάθε φορά το βγάζω και σε κάθε dist upgrade ξαναμπαίνει!

Δημοσ.

εγω εκανα Upgrade απο 10.04 σε 11.10 και αφου δεν εβγαζα ακρη με Unity η gnome 3,αφου κολλουσε και ηταν δυσχρηστο εβαλα xfce και ολα πανε μια χαρα.ποια η λογικη του να αποσυνδεεις gnome απο compiz ακομα δε μπορω να καταλαβω...

επισης επειδη εχω netbook με intel καρτα μπορειτε να μου πειτε πως θα ξερω αν εχω σωστο driver και αν λειτουργει σωστα;

Δημοσ.

απορίας άξιον είναι γιατί μερικοί χρήστες βάζουν τη νέα έκδοση κάθε 6 μήνες. :-D

Σωστα

Στο Eeepc μου εχω ubuntu netbook remix 9.10 και δεν εχω τολμησει να σκεφτω καν upgrade αφου δουλευουν τελεια τα παντα.

Και ως εργαλειο δουλειας, δεν βλεπω κανενα λογο να το πειραξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστα

Στο Eeepc μου εχω ubuntu netbook remix 9.10 και δεν εχω τολμησει να σκεφτω καν upgrade αφου δουλευουν τελεια τα παντα.

Και ως εργαλειο δουλειας, δεν βλεπω κανενα λογο να το πειραξω

Και εγώ στο eee μου 11.10 έχω, κάνω συνεχόμενα upgrade από την 8.10 χωρίς πρόβλημα. Τώρα έχω το unity με το 11.10 χωρίς να κολώνει πουθενά ούτε το eee ούτε η intel κάρτα του.

Επεξ/σία από bolojo
Δημοσ.

Το πέρασα προχθές σε δύο συστήματα, εντελώς από σπόντα (για να τρέξω κάτι benchmarks που ήθελα). Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα, απογοήτευση μεγάλη. Το νέο interface είναι για τα κ'νέλια, που λεν και στο χωριό μου!

Δημοσ.

Και εγω απο χωριο ειμαι και γιαυτο εφυγε εντελως απο το λαπτοπ. Προχωρησα σε νεα καθαρη εγκατασταση του 11.04. Αυτο ειναι linux, το 11.10 δεν ειναι!!!

Δημοσ.

Και εγω απο χωριο ειμαι και γιαυτο εφυγε εντελως απο το λαπτοπ. Προχωρησα σε νεα καθαρη εγκατασταση του 11.04. Αυτο ειναι linux, το 11.10 δεν ειναι!!!

εε , και το 11.04 unity δεν εχει?

Δημοσ.

ειναι το τελευταιο που εχει και το gnome. Με αυτο δουλευω.

Ακους εκει , αφαιρεσαν το δεξι κλικ-->create launcher απο το desktop. Σε ποιους απευθυνονται αραγε?

Επισης πολυ σημαντικο για μενα ειναι η κατω μπαρα και το εικονιδιο show desktop.

Το μονο καλο που εχει η 11.10 ειναι οτι ενεργοποιει και το κουμπι bluetooth του φορητου αυτοματα με την εκινηση. Στην 11.04 πρεπει να το παταω.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

περασα για πρωτη φορά ubuntu το 11.10 και ενω συνδέομαι με ασύρματο κανονικά δεν εχω καθολου ταχύτητά δεν μπορω να κατεβάσω τιποτα γιατη γίνεται αυτο ???τα φώτα παιδες και κατι αλλο τι πρεπει να κανω σαν πρώτη φορά που το περναει καποιος???

Δημοσ.

περασα για πρωτη φορά ubuntu το 11.10 και ενω συνδέομαι με ασύρματο κανονικά δεν εχω καθολου ταχύτητά δεν μπορω να κατεβάσω τιποτα γιατη γίνεται αυτο ???τα φώτα παιδες και κατι αλλο τι πρεπει να κανω σαν πρώτη φορά που το περναει καποιος???

http://osarena.net/hacks-guides/argi-wifi-sindesi-sto-ubuntu-diorthoste-to.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...