Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πιστεύω τώρα κατάλαβες γιατί στέλνω παρόμοια πράγματα με PM γιατί είναι πέρα από τις δυνατότητες τον χρηστών αυτό του forum και αρχίζει μια περίεργη συζήτηση μετά.

No offence αλλα θα προτεινα να μην κανεις τοσο βαρυγδουπες δηλωσεις. Δεν νομιζω πως ξερεις ολους τους χρηστες που μπαινουν σ αυτο το φορουμ. Και ειμαι σιγουρος για τουλαχιστον 2 που αποδεδειγμενα εχουν πολυ μεγαλυτερη ιδεα απ οσο φανταζεσαι. Το οτι δεν ποσταρουν συχνα, ειναι αλλη συζητηση.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

ok ΔΕΝ τους ξέρω όλους αλλα εγώ μίλησα για την πλειοψηφία. 2-3 άτομα στα 1000+ που είναι εδώ μέσα είναι σταγόνα στον ωκεανό

Πιστεύω τώρα κατάλαβες γιατί στέλνω παρόμοια πράγματα με PM γιατί είναι πέρα από τις δυνατότητες τον χρηστών αυτό του forum και αρχίζει μια περίεργη συζήτηση μετά.

Δεν βλεπω καμια "πλειοψηφια" σ αυτο που ειπες νωριτερα, αλλα ας πουμε πως το εννοουσες.Επι του θεματος, αφου οπως λες ειναι 2-3 ατομα στα 1000 (αυθαιρετος ο αριθμος και παλι αλλα anyway), ποιος ο λογος να μην βοηθησεις να γινουν 20-30, ποσταροντας την προταση σου σε κοινη θεα?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην την ποστάρω. Απλός όταν οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν κάτι τι είναι και σε τι χρησιμεύει το επικρίνουν και μάλιστα αρνητικά και μετά αρχίζουν περίεργες συζήτησις που έχουν κακή κατάληξη με τσακωμούς.

Eχω ακούσει τα πάντα από το ότι θα πάθουν καρκίνο, ότι θα του πέσει στο κεφάλι, τι το θες αυτό το πράμα εκεί πάνω, τι βλακεία είναι αυτή εγώ θα βάλω ένα access point και μέσα στο σπίτι και θα κάνω την ίδια δουλειά. koukouroukou.

Been there done that

Γιαυτο για να προστατεύσω την ψυχική μου υγεία συνήθως τέτοια περίεργα θέματα τα λέω σε pm σε όσους ενδιαφέρονται.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην την ποστάρω.

Δεν το κανεις ομως. Βλεπω 5 upvotes αυτη τη στιγμη στην παροτρυνση του rfc να ποσταρεις τη λυση. Σιγουρα 5 ατομα ενδιαφερονται.

Απλός όταν οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν κάτι τι είναι και σε τι χρησιμεύει το επικρίνουν και μάλιστα αρνητικά και μετά αρχίζουν περίεργες συζήτησις που έχουν κακή κατάληξη με τσακωμούς.Eχω ακούσει τα πάντα από το ότι θα πάθουν καρκίνο, ότι θα του πέσει στο κεφάλι, τι το θες αυτό το πράμα εκεί πάνω, τι βλακεία είναι αυτή εγώ θα βάλω ένα access point και μέσα στο σπίτι και θα κάνω την ίδια δουλειά. koukouroukou.

Δεν υπαρχει λογος να απαντησεις σ οποιοδηποτε δεν θελεις, εαν νομιζεις πως λεει βλακειες, οτι θα τσακωθεις μαζι του κλπ. Και πιστεψε με, υπαρχει αρκετος κοσμος εδω μεσα που θα υπερασπιστει την καλη διαθεση και την προθεση καποιου να προσφερει τις γνωσεις του απλοχερα, οταν εμφανιστουν ολοι αυτοι που λες. Been there done that.

Γιαυτο για να προστατεύσω την ψυχική μου υγεία συνήθως τέτοια περίεργα θέματα τα λέω σε pm σε όσους ενδιαφέρονται.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι οποιος σου στελνει pm δεν θα αρχισει να λεει το μακρυ του και το κοντο του οταν ακουσει την προταση σου?

Anyway,προφανως δεν θα σου πω τι να κανεις.

Just my 2 cents.

Δημοσ.

Η καλή μου θέληση επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι αυτή η κατασκευή στις photos προσφέρει δωρεάν (μαζί με αλλα) ένα hotspot για την γειτονιά μου

• Moderators
Δημοσ.

Η καλή μου θέληση επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι αυτή η κατασκευή στις photos προσφέρει δωρεάν (μαζί με αλλα) ένα hotspot για την γειτονιά μου

Φανταζομαι πως δεν πας σε οποια γειτονια σε φωναζουν και στηνεις hotspots δωρεαν.

Δημοσ.

ναι έχω πάει και έχω προσφέρει εθελοντική βοήθεια ( χειρωνακτική εργασία, Site Survey, σεταρισματα κλπ ) για το στήσιμο δωρεάν ( πάντα ) Hotspots αρκεί να υπάρχουν τα hardware, δεν θα μπω και μέσα :P

Δημοσ.

Ευτυχως που τα βλεπουμε παιδια για να εχουμε και γνωμη-αποψη και κριση. Και ελεγα........ μονο εγω εχω ξενερωσει?

Δημοσ.

Yπάρχουν 2 διαφορετικές υλοποίησης η μια είναι αυτή στο link που βρήκατε. Αυτή δεν απευθύνεται σε δωρεάν δημιουργία Hotspot. Αυτό το setup δεν παρέχει δωρεάν υπηρεσίες στο κοινό ούτε δυνατότητα hotspot έχει. Mια συστάδα από Access Points είναι.

Υπάρχει ομως και κάτι άλλο πολύ διαφορετικό που άμα ψάξετε θα το βρείτε όπως βρήκατε και το προηγούμενο. Το δεύτερο setup είναι πολύ καλύτερο και δυσκολότερο στην εφαρμογή και με μεγαλύτερο range και ναι σε αυτό συμμετέχω εθελοντικά αφού έχει ανιδιοτελής σκοπούς για την δημιουργία δωρεάν υπηρεσιών για το κοινό.

Eίναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα και τα μπλέκεται

• Moderators
Δημοσ.

Eίναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα και τα μπλέκεται

Δεν μπλεξαμε τιποτα, πιστεψε μεhappy.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...