liolios2857 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν παίδες τα φώτα σας. Υπάρχει μια ιδέα. Να στήσουμε έναν server στον οποίο θα μπορεί να συνδέετε ο καθένας στην γειτονιά και να μπορούμε να ανταλλάσουμε αρχεία τα οποία θα βρίσκονται στο server. Η ιδέα. 1. Όλα τα αρχεία στο server που θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα (όχι όμως για διαχείριση) 2. Οι χρηστές να μπορούν να ανεβάζουν τα αρχεία τους και εμείς να τα διαχειριζόμαστε και να τα ''τακτοποιούμε''. 3. Δεν θα διανέμετε internet. 4. Υπάρχουν και ιδέες για live streaming. Όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι. 1. Ο server θα είναι σε ένα σημείο με ένα access point πάνω και οι χρήστες θα συνδέονται με την κεραία του ο κάθε ένας. 2. Η γειτονιά είναι λίγο μεγάλη και χρειαζόμαστε εμβέλεια 800μ τουλάχιστον σε ανοιχτό πεδίο. 3. Με πρόχειρες εκτιμήσεις δεν θα υπάρχουν πάνω από 5 χρήστες ταυτόχρονα συνδεδεμένοι. Οι απορείς πολλές και οι γνώσεις λίγες σχετικά. Θέλουμε καταρχήν να μας πείτε αν είναι εφικτό. Και αν είναι τότε να μας βοηθήσετε και σε θέμα software και hardware. Ευχαριστούμε πολύ παίδες.
st48hs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα.. Μπορείς να μου πεις και μένα τη λύση? Με ενδιαφέρει πολύ .. Ευχαριστώ!!
biomecanoid Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 σου έχω στειλει ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ PM με την λύση
rfc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 εεε... αυτα τωρα δε παιζουν, τι pm και λαλακιες. Γραψτε εδω.
rfc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Γραψε εδω ρε συ, με ενδιαφερει και εμενα το θεμα....... σιγουρα κιαλλους
biomecanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) δεν νομίζω να σας αρέσει η λύση γιατί είναι πολύπλοκη οι photos αποσύρθηκαν για να μην προσβάλουν την κοινός αποδεκτη "αισθητική" Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2011 από biomecanoid
rfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Οντως δε μου αρεσει Αντιθετως θα εστηνα εναν ftp server σε 5 λεπτα.
biomecanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι για όλους, ο μέσος χρηστης θέλει την μπακαλική λύση του τεταρτου και το πολύ να ξέρει να βάλει ένα Access Point Τώρα τι σχέση έχει ο ftp server με αυτό που είδες στις photo δεν ξέρω. Tο θέμα είναι η ασύρματη δικτυώση - ο ftp είναι υπηρεσία και όχι το μέσο διασύνδεσης Aπό την απάντηση σου φαίνεται πως εχεις μπερδευτεί και δεν κατάλαβες τι είδες αφου μου συγκρίνεις ένα software/υπηρεσία με μια hardware εγκατάσταση κερεοσιστιματος
rfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αυτο το εγραψα σαν απαντηση στο φιλο που θελει να στησει ενα server και να ανταλλασουνε αρχεια. Ο χαρακτηρισμος μπακαλιστικη λυση ειναι λιγο αστεια που ειπες. βεβαια ο φιλος που ρωτησε, μπορει να δωσει 3 χιλιαρικα αμα θελει και να παει στη δικια σου λυση..... no pro. Περι ορεξεως..........
biomecanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Aυτό στην photo είναι ο τρόπος διασύνδεσης ενώ εσύ μιλάς για υπηρεσίες πίσω από ένα τέτοιο setup, δεν είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Eνα τέτοιο setup αρχίζει από 500 euro και κάθε πιάτο έχει εύκολα εμβέλεια 10-20km. Πιστεύω τώρα κατάλαβες γιατί στέλνω παρόμοια πράγματα με PM γιατί είναι πέρα από τις δυνατότητες τον χρηστών αυτό του forum και αρχίζει μια περίεργη συζήτηση μετά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 δεν νομίζω να σας αρέσει η λύση γιατί είναι πολύπλοκη Αρκετα ενδιαφερον. Καποιο λινκ με το εξαρτημα που τοποθετεις στη θεση του LNB?
biomecanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) το feeder είναι ιδιοκατασκευή αλλα ναι υπάρχουν και έτοιμα Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2011 από biomecanoid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα