Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση SSD + GPU

ntinos_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια,εχω ενα ετοιμο συστημα και το μονο που μου εχει μεινει ειναι η καρτα γραφικων και ο ssd

Για ssd παω προς Crucial M4 128GB

Για καρτα γραφικων ειμαι αναμεσα σε 570 και 580 ποια κατα την γνωμη σας υλοποιηση στις 570 και 580 ? περιμενω γνωμες και για ssd.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλά με μπέρδεψες τώρα ε , προχθές δεν πήρες την 560 ti από μένα? :huh: Η πάει για αλλού αυτή?

Τεσπά , ο SSD είναι μια χαρά.

Η 580 δεν αξίζει , με τα ίδια λεφτά βάζεις SLI/Crossfire με αρκετά καλύτερες επιδόσεις

Τι οθόνη έχεις και τι τροφοδοτικό?

Δημοσ.

Για ενα φιλο παει :)

CoolerMaster GX Series 750W PSU

Η οθονη παιζει ακομα μπορει να κρατισει αυτη που ηδη εχει(δεν ξερω 20wide) μπορει να παρει καινουργια.

Και το τροφοδοτικο με προβληματιζει λιγο.Αλλα πιστευω θα κανει την δουλεια του η να παω σε ενα Link που ειναι στανταρακι ..

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό που λινκαρες είναι το δικό σου έτσι? Μια χαρά είναι.

Η οθόνη είναι η δικιά σου? Έχει ανάλυση 1680x1050? Αν δε σκέφτεσαι να την αλλάξεις πάντως μη βάλεις κάρτα μεγαλύτερη από 6950/560 ti. Αν θες να την αλλάξεις μελλοντικά και νομίζεις ότι δε σου φτάνει η μια κάρτα , βάζεις άλλη μια.

Δημοσ.

Οχι ειναι το τροφοδοτικο που θα βαλω στο συστημα.

Case CoolerMaster HAF 922 Midi Tower

CPU Intel Core i5 2500K(1155/3,30Hz/6Mb)

PSU COOLERMASTER 750W GX750W

CPU COOLER CORSAIR AIR SERIES A70

M/B Gigabyte Z68X-UD3P-B3(1155/Z68/DDR3)

RAM DDR3 Corsair 8GBKit Vengeance 1600C91ST

HDD Seagate SATA III 1TB 32MB 7200.12

Αυτο ειναι μεχρι τωρα παω για Crucial M4 128

και καρτα γραφικων λεω πανω απο 570 λογο οτι αυτος που θα το παρει δεν παιζει να κανει gpu Update.

Οποτε μια 570 να του κρατισει μια 3τια.Ακομα και σε 1650*1050

Δημοσ.

Νομίζω ότι για την συγκεκριμένη ανάλυση είναι ότι πρέπει η 560 , δε χρειάζεται κάτι παραπάνω , αλλά όπως νομίζεις

Δημοσ.

fixxer τελικα σκεφτομαι να βαλω 560Ti 2gb να ειναι καλυμενος ? πως ειναι οι msi να σου πω δεν εχω προτιμήσει ποτε κανενα προιον της

Δημοσ.

Οι twin frozr είναι απίστευτες καρτούλες αλλά σου ξαναλέω δε βλέπω το λόγω για ανάλυση 1680x1050 να έχεις 2GB , ούτε σε 1920x1080 με μια κάρτα. Μόνο με δυο κάρτες δικαιολογώ (ας πούμε) τα 2GB σε 1920x1080 που έχεις την ισχύ για να χρησιμοποιήσεις. Εγώ σου είπα παω για την 27άρα τη Dell σύντομα για αυτό τις άλλαξα τις 1GB.

Τεσπά αν θες πάρε κάνα τηλ. να βγάλουμε άκρη για να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...