Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία έχω ένα huawei router αυτό που μου έδωσαν από τον οτε... ολα καλά μέχρι εδώ ..το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να μπω στο admin panel του router... δεν θυμάμαι το ip είχα κάνει κάποιες αλλαγές μέσα στο router για να σηκώσω server ενός game... δεν θυμάμαι... τρέxω το Cmd πατάω ipconfig και μου εμφανίζει πολλά πράγματα αλλά εκεί που έπερεπε να μου εμφανίζει το ip του router δεν έχει τιποτα... παρκαλώ βοήθεια..

Ένα ακόμα πρόβλημα που έχω με το router είναι πως ενώ πχ το laptop κάνει σύνδεση με το wifi δεν μπαίνει πουθενά...

Τα δύο προβλήματα εμφανίζονται και σε άλλο router που έχω..

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κανει τίποτα περίεργες αλλαγές η ip του router οταν δίνεις ipconfig ειναι το default gateway.

Στα windows στις ρυθμίσεις δικτύο εισαι με dhcp ?

post-40279-0-53729600-1318513082_thumb.jpg

Δημοσ.

Οι ριθμύσεις μου είναι όπως και αυτές στην εικόνα.. απλά όταν πατάω ipconfig στο default gateway δεν δείχνει τίποτα..

Δημοσ.

Αν βάλεις αλλο router συνδεδεμένος με το laptop εχεις ακριβώς τα ίδια προβλήματα ? αν ναι τοτε εχεις θέμα με τα windows και οχι με το router.

Δημοσ.

Παιδία έκανα reset το Huawei αλλά και παλι τπτ στο λαπτοπ δείχνει πως εκανε connect με wifi αλλά λεει χωρις πρόσβαση στο ιντερνετ..και στο κινητό το ιδιο έχω ενα Huawei Ideos X5...

Δημοσ.

Παιδία έκανα reset το Huawei αλλά και παλι τπτ στο λαπτοπ δείχνει πως εκανε connect με wifi αλλά λεει χωρις πρόσβαση στο ιντερνετ..και στο κινητό το ιδιο έχω ενα Huawei Ideos X5...

οταν κανεις hard reset to huawei θα χασει τα στοιχεια του οποτε θα πρεπει να περασεις username kai password της otenet.μετα συνδεσου με καλωδιο και κανε Ipconfig και δες την Ip>ασε το wireless για αρχη.αλλιως κοιτα στο Manual για την Ip.εφοσον μπαινεις ιντερνετ με καλωδιο μετα δες για το wireless αφου το κλειδωσεις πρωτα.αν δεν παιζει παλι το wireless check firewall και επισης δοκιμασε αλλο καναλι και αλλο τυπο κλειδωματος στο ρουτερ.

Δημοσ.

Το reset ειναι το πιο φυσιολογικό να κάνεις όπως ειπαν και τα παιδιά απλα μου φάνηκε περίεργο γιατι ειπες οτι και με 2ο router σου κάνει το ίδια

Δημοσ.

αν εχει κανα firewall να τον κολλαει λογικο ειναι να μην μπαινει ουτε με wireless.εκτος αν δεν εχει περασει ουτε στο δευτερο ρουτερ στοιχεια οποτε ναι μεν ειναι connected Με το wireless αλλα δεν εχει ιντερνετ.

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι και εγώ βοήθεια με το modem, όταν μπαινω στο facebook iphone app μου κόβεται η συνδεση στο internet τι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις του modem για να μην μου συμβαίνει; Την εφαρμογή με την ιδια συσκευη την εχω δοκιμασει σε αλλο modem και λειτουργεί μια χαρά.

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι και εγώ βοήθεια με το modem, όταν μπαινω στο facebook iphone app μου κόβεται η συνδεση στο internet τι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις του modem για να μην μου συμβαίνει; Την εφαρμογή με την ιδια συσκευη την εχω δοκιμασει σε αλλο modem και λειτουργεί μια χαρά.

πολυ παραξενο αυτο.καταρχην δες για κανα firmware update στο Modem.β.πεφτει το ασυρματο η σβηνει το λαμπακι του internet Η του dsl Πανω στο router???επισης το ρουτερ να ειναι Pppoe/llc .

Δημοσ.

1.0.6

δεν υπαρχει τετοιο firmware.κατι αλλο βλεπεις.με το που μπεις 192.168.1.254

θα γραφει πανω πανω

software release και διπλα ενα νουμερο

υπαρχουν 2 firmware για το v8.το default και το καινουριο

http://leoforeia.gr/...mwares/TG585v8/

αν εχεις το παλιο που λεγεται R82PG (εχει σαν χαρακτηριστικο τα γραμματα pg)βαλε το πιο καινουριο

ZYAQAA8.278.bli κοινως 8.2.7.8

http://leoforeia.gr/...8/R827/Generic/

Software Release:8.2.7.8

και επισης 2-3 Posts πιο πανω ρωτησα και κατι αλλες ερωτησεις αν μπορειςνα μου απαντησεις.για το λαμπακι κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...