sotiris123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα παιδια... θελα να παρω ενα λαπτοπ για μια φιλη μ καθαρα για καθημερινη χρηση κ για καμια ταινια 1080π... το θεμα εινε οτι θελω να ειναι ποιοτικο κ να μην εχω προβλημα με εγγυηση αν χρειαστει... για αυτο βρηκα αυτο Link το μονο π με προβληματιζει ειναι η καρτα γραφικων κ τα 1080π... αν μποριετε προτεινετε μ κ τπτ αλλο σε αυτη τη τιμη αντε κ λιγο παραπανω απλα θελω να εχει 2 χρονια εγγυηση και κατα προτιμηση σε toshiba λογω service...
Jason 93 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα παιδια... θελα να παρω ενα λαπτοπ για μια φιλη μ καθαρα για καθημερινη χρηση κ για καμια ταινια 1080π... το θεμα εινε οτι θελω να ειναι ποιοτικο κ να μην εχω προβλημα με εγγυηση αν χρειαστει... για αυτο βρηκα αυτο Link το μονο π με προβληματιζει ειναι η καρτα γραφικων κ τα 1080π... αν μποριετε προτεινετε μ κ τπτ αλλο σε αυτη τη τιμη αντε κ λιγο παραπανω απλα θελω να εχει 2 χρονια εγγυηση και κατα προτιμηση σε toshiba λογω service... Η συγκεκριμενη καρτα σηκωνει ανετα αναλυση 1080p. Εχω την 310m και τα καταφερνει για πλακα που ειναι και πιο αδυναμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.