com_hs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας μήπως γνωρίζει κανείς πώς να σετάρω το σιτε μου να έχει και λογαριασμούς ιμαιλ apo Google apps . DNS δηλαδή γιατί, φτιάχνω το εμαιλ, δεν μπαίνει το site φτιάχνω το σίτε δεν πέρνω μαιλ. Έχω hosting sto papaki και προσπαθώ με αυτό που δίνει δωρεάν DNS. Ευχαριστώ
zuratharamon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Το παπακι σου δίνει access στα mx records?
zuratharamon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εγώ σήμερα έστησα google apps σε ένα από τα site μου. Η διαδικασία που ακολούθησα στο cpanel του hosting provider ήταν 1) Να σβήσω τα υπάρχοντα mx records 2) Να προσθέσω τα mx records που δίνει το google 3) Να προσθέσω CNAME ώστε να ακούει το google apps σε δικό μου domain (px http://webmail.myserver.gr) Να έχεις στο νου σου ότι παίρνει λίγη ώρα μέχρι να ενημερωθεί το "ιντερνετ" για τα καινούρια mx records (μπορεί και μέρα) Εσύ τι πρόβλημα ακριβώς έχεις;
com_hs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δεν βλέπω το site moy ούτε το webmail αλλά ο γοογλε λογαριασμός μάιλ δουλέυει μια χαρά δεν ξ΄λερω τι να βάλω ARECORD ή κάτι ΄τετοιο για να δώ το σίτε μου. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.