Προς το περιεχόμενο

Δεν ξέρω τα specs του σκληρού μου!

vendettalove

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ψάχνω - όταν τον αγόραζα είχα αλλού το μυαλό μου!!- και δεν βρίσκω με τίποτα αναλυτικά τις προδιαγραφές του.

Μόνο αυτό εδώ που δεν με καλύπτει.

Το άλλο θέμα είναι ότι κάτω από τον σκληρό γράφει: wd10000h1cs-00 ενώ η WD το αναγνωρίζει μόνο ως WDH1CS10000E και αυτό δυσκολεύει την έρευνα

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά; Δεν ξέρω τι μηχάνημα λειτουργώ! lipssealed.png

Δημοσ.

Τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις (ένα παράδειγμα δε θα έβλαπτε);

Το ξέρεις ότι αφού μιλάμε για USB σκληρό δεν έχει καμία απολύτως σημασία το τι καταφέρνει ο δίσκος από επιδόσεις γιατί το USB είναι τόσο αργό που εκει κρίνονται όλα;

Απο κει και πέρα μπορείς πολύ εύκολα να ανοίξεις το κουτί και να δεις ακριβώς πιο drive έχει μέσα. Αφού είναι 1TB στα 7200 θα είναι το αντίστοιχο Caviar Blue μοντέλο (εκείνης της εποχής), απλά τα πράγματα.

Δημοσ.

Τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις (ένα παράδειγμα δε θα έβλαπτε);

Απο κει και πέρα μπορείς πολύ εύκολα να ανοίξεις το κουτί και να δεις ακριβώς πιο drive έχει μέσα. Αφού είναι 1TB στα 7200 θα είναι το αντίστοιχο Caviar Blue μοντέλο (εκείνης της εποχής), απλά τα πράγματα.

...εκτός του ότι συνήθως η θήκη ενός "fix" εξωτερικού σκληρού ανοίγει πολύ δύσκολα, ακόμη συνηθέστερα η κίνηση αυτή ακυρώνει την πιθανή εγγύηση αντικατάστασης που έχει ο κάτοχός του.

Μόνο "απλά| δεν είναι "τα πράγματα" λοιπόν - εκτός κι αν γνωρίζεις το συγκεκριμένο μοντέλο και είσαι σε θέση να πιστοποιήσεις πως για αυτό δεν ισχύει καμμία από τις 2 προαναφερθείσες συνθήκες.

Το περί παραδείγματος από την άλλη, ιδαίτερα εύστοχο.

Σε κάθε περίπτωση, η χρήση ενός προγράμματος όπως το HD Tune που ήδη προτάθηκε, αρκεί για την εξακρίβωση του μοντέλου του σκληρού, ούτως ώστε με λίγο googling να βρεθούνε και τα "specs" του.

Επίσης, vendettalove, κρίνοντας από αυτή τη σελίδα, τα στοιχεία που αναφέρεις στο ποστ σου είναι ταυτόσημα, αναφορικά με την ταυτότητα του δίσκου. Δηλαδή και το WD15000H1CS-00 όπως και το WDH1CS15000 αναφέρονται στον ίδιο δίσκο : Ο πρώτος κωδικός αναφερεται ως "Specifications" και ο δεύτερος ως "Order Number" του δίσκου. Οπότε, τουλάχιστον δεν υφίσταται "μπέρδεμα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...