Greator Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα, Εχω παρατηρησει μια πολυ ενοχλητικη συμπεριφορα του Firefox. Χθες, προσπαθουσα να μπω σε ενα site που ηταν under maintenance. Το μηνυμα εβγαινε στην οθονη. Εκλεισα τον υπολογιστη και δοκιμασα ξανα σημερα το πρωι. Τα ιδια. Μου εκανε εντυπωση ομως που το προβλημα δεν ειχε αποκατασταθει γιατι προκειται για μεγαλο καταστημα με ειδη υπολογιστη και δοκιμασα να ανοιξω το ιδιο σαιτ στον Safari. Εκει ανοιξε χωρις κανενα προβλημα! Ξαναδοκιμασα με τον Firefox και τιποτα. Μετα ξαναπληκτρολογησα τη διευθυνση στον Firefox βαζοντας μονος μου το www και δουλεψε! Οταν παω ομως και κανω click το λινκ απο το google μου βγαζει την ιδια σελιδα με χθες. Φαινεται οτι κατι παιζει και κραταει offline καποιες σελιδες και μετα δεν μπαινει καν στον κοπο να τις κανει access online. Εχει κανεις καμμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει? Χρησιμοποιω Firefox 7.01 Mac OSX 10.6.8
Xvipes Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Clear cache κάνε και λογικά θα φτιάξει. Αν δε φτιάξει τότε κάποιο toolbar σου έχει κάνει την ζημιά οπότε ξαναεγκατέστησε τον FF.
Greator Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Clear case κάνε και λογικά θα φτιάξει. Αν δε φτιάξει τότε κάποιο toolbar σου έχει κάνει την ζημιά οπότε ξαναεγκατέστησε τον FF. Ευχαριστω για την απαντηση. Clear case πως ακριβως κανω? Εψαξα google but...
Xvipes Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω FF για να δω πως το κάνεις αλλά στους περισσότερους browsers είναι εκεί που κάνεις clear history,passwords, κλπ
Greator Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω FF για να δω πως το κάνεις αλλά στους περισσότερους browsers είναι εκεί που κάνεις clear history,passwords, κλπ Πρεπει να σβησω passwords δηλαδη?
Xvipes Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 θεωρητικά όχι.Στον chrome τουλάχιστον έχει ξεχωριστή επιλογή για clear cache(μόλις είδα ότι το έγραφα λάθος το cache.) http://support.mozilla.com/en-US/kb/How%20to%20clear%20the%20cache
Greator Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 θεωρητικά όχι.Στον chrome τουλάχιστον έχει ξεχωριστή επιλογή για clear cache(μόλις είδα ότι το έγραφα λάθος το cache.) http://support.mozilla.com/en-US/kb/How%20to%20clear%20the%20cache Α μπραβο, τωρα καταλαβα (clear case???) Ναι θα το δοκιμασω να δω τι παιζει. Thanks!
Xvipes Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Α μπραβο, τωρα καταλαβα (clear case???) Ναι θα το δοκιμασω να δω τι παιζει. Thanks! Ε μόλις είχα ξυπνήσει!σόρρυ και πάλι cache cache cache!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.