phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Με customιά στα ~100€ θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα από μια Η100;
pineza Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 αναλογως πως το εννοεις το ποιοτικο το block του eleven κοντραρετε με τα πρωτα στον κοσμο μια eheim αντλια μεταχειρισμενη που δεν υπαρχει πιο αξιοπιστη υπαρχουν και ανταλακτικα κλπ το ψυγειο δεν το εχω τεσταρη με ενα διπλο εμποριου αν και στο παχος το δικο μου ειναι διπλασιο ενα κραμα χαλκου σαν μπρουτζος μοιαζει το λαστιχο οκ το αλαζω καθε 1-2 χρονια που εχει 2 ευρο και το παραφλου αλλα 5 την εχω εδω και 5-6 χρονια το pc δουλευει πανω απο 10 ωρες καθημερινα αυτη τη στιγμη εχω εναν q6600 απο 2.4 στα 3.6 με 47 βαθμους full load που πηγαίνει πολυ παραπανω αλλα δεν υπαρχει λογος προς το παρον και υπόψη οτι η custom δεν την αλλαζεις ποτε σε αλλαγη socket Με customιά στα ~100€ θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα από μια Η100; προσωπικα δεν την εχω τεσταρει ποτε το block του eleven (ελληνας) ειναι πολυ καλυτερο επισεις εχει χαμηλη παροχη νερου σαν καλαμακι γρανιτας 3/8' η custom ειναι με σολινα ποτισματος 1/2' χωρια που μπορεις να βαζεις σιγα σιγα (οταν εχεις λεφτα) και αλλα πανω chipset ram κλπ αυτη αν αλλαξεις socket ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.