Προς το περιεχόμενο

Sony headset 3.5mm 9euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα ίδια χωρίς μικρόφωνο και τηλεχειριστήριο και έχω άριστες εντυπώσεις (3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος χωρίς κανένα πρόβλημα, με πολλή χρήση).

Το ζήτημα είναι ότι γράφουν στο site του καταστήματος ότι δεν κάνουν με htc, iphone κλπ.

Έχει κανείς ιδέα τι παίζει;

Δημοσ.

Kαι εγω που ανοιξα το θεμα ξεχαστηκα και εχασα την προθεσμια...

Τουλαχιστον εχω τo stereo bluetooth της Jabra απο μια παλια προσφορα του e-shop.

Δημοσ.

τα ακουστικα εχουν φοβερη ποιοτητα ηχου θα ηθενα να σχολιασω ασχετα που εληξε η προσφορα. τα ειχα αγορασει καπου 25ευρω πριν καπου 1 χρονο απο eshop.

τους ειχα κανει και μια μοντα εχουν μια προστατευτικη μεμβρανη πολυ λεπτη αν βγαλετε το λαστιχενιο καλυμα θα τη δειτε. την αφαιρεις ευκολα με μια βελονα και μετα θα διαπιστωσετε μετα οτι οι υψηλες συχνοτητες ακουγονται ακομα πιο καθαρα και ανεβαινει και η ενταση. μαλλον η χρηση της μεμβρανης ειναι για να προστατευει απο υψηλες συχνοτητες το αυτι...αλλα αυτο με δικη σας ευθυνη...

κριμα που κατα τυχη μεινανε στα χερια της πρωην μου..... :cry:

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι ότι γράφουν στο site του καταστήματος ότι δεν κάνουν με htc, iphone κλπ.

Έχει κανείς ιδέα τι παίζει;

προφανώς γι'αυτό έπεσε ξεστοκάρισμα. Φαντάζομαι ότι θα δουλεύει ως ακουστικό με μικρόφωνο, απλά ίσως να μην μπορείς να ρυθμίσεις ένταση και να απαντήσεις κλήση από τα πλήκτρα..

Δημοσ.

σε galaxy s2 εχουν προβλημα...εκανα μοντα να ειναι πατημενο το κουμπι του ακουστικου για να ακουγονται σωστα...

Οποτε ουτε συζητηση για χρηση ως hands free

Βεβαια με 9 ευρω ουτε για πλακα δεν παιρνει κανεις τοσο ποιοτικα ακουστικα για τη μουσικη του.

Παλι ευχαριστημενος ειμαι .

Τα γραφω αυτα με την επιφυλαξη οτι ισως να ευθυνεται η ρομ που εχω στο σ2, ας γραψει κι αλλος αν του παιζουν σωστα και σε ποιες συσκευες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...