Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα αρχειων joomla απο ενα pc σε ενα αλλο....

papvasia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας..εχω εγκαταστησει κανονικα το joomla τοπικα στο pc μου και εχω φτιαξει αρκετα πραγματα για την ιστοσελιδα που θελω να κανω...αλλα τωρα ολα αυτα που εκανα θελω να τα μεταφερω απο το Pc σε ενα laptop για να ειναι πιο ευκολη η δουλεια που κανω....σκεφτηκα και εγκατεστησα την ιδια εκδοση xampp συγκεκριμένα την 1.7.3 στο laptop μετα αντεγραψα το φακελο Joomla απο το pc , χωρις να ξανακανω απο την αρχη δημιουργια βασης δεδομενων και ολα τα σχετικα απο την αρχη...ΑΛΛΑ υπαρχει προβλημα μου βγαζει οτι η μετακινηση του αρχειου δεν πετυχε.." Infinite loop detected in JError"

μηπως καποιος μπορει να μου προτεινει καποια λυση..ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

Το πρόβλημά σου εντοπίζεται στη σύνδεση του Joomla με τη βάση δεδομένων.

Εάν μετακινείς το Joomla σε άλλο υπολογιστή, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις βάση δεδομένων στην νέα εγκατάσταση ΧΑΜΡΡ, ή να μεταφέρεις τους πίνακες από την παλιά βάση δεδομένων και να τους εισάγεις στην νέα βάση.

Εάν έχεις ήδη κάνει μία βάση δεδομένων, έλεγξε τα εξής:

>public $dbtype = 'mysqli'; // if your server doesn't support mysqli, try 'mysql'
public $host = '[some host]';
public $user = '[some database user]';
public $password = '[some password]';  // wrong password could be the cause
public $db = '[some database]';
public $dbprefix = '[someprefix_]';
public $log_path = '/logs';
public $tmp_path = '/tmp';
Δημοσ.

Για να μεταφέρεις όλο το υλικό joomla θες αντιγραφή του φάκελου και την εξαγωγή της βάσης. Στο νέο "server" θα φτιάξεις βάση με το ίδιο όνομα κτλ και θα κάνεις import/εισαγωγή από το αρχείο που δημιούργησες από την εξαγωγής της βάσης στην αρχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...