Προς το περιεχόμενο

τα αρχεια μου χαθηκαν

Nefeli34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αν θελετε καντε το αυτο σε PM γιατι δεν ειναι ευχαριστο να ελεγχω οταν βλεπω καινουριο μηνυμα μηπως απαντησε το παιδι που εχει το προβλημα και να πεφτω σε τρολαρισμα...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια αν θελετε καντε το αυτο σε PM γιατι δεν ειναι ευχαριστο να ελεγχω οταν βλεπω καινουριο μηνυμα μηπως απαντησε το παιδι που εχει το προβλημα και να πεφτω σε τρολαρισμα...

+1 ελεος πια αν εχετε ορεξη για κουβεντα πες τε τα στο facebook

Δημοσ.

Πολυ φοβάμαι ότι αυτά που σου λενε παραπάνω, οι διευθύνσεις, είναι χαζομάρες. Αν είχαν αρχεία μέσα, θα τα έβλεπες. Δε θα χρειαζόταν να πας χειροκίνητα.

Mάλιστα. Έτσι λοιπόν αποφάνθηκες εσύ. Καλό θα είναι να μιλάς καλύτερα πάντως ειδικά αν δεν έχεις ασχοληθεί πραγματικά με παρόμοιο θέμα. Και από αυτά που γράφεις έτσι φαίνεται...

Δημοσ.

Mάλιστα. Έτσι λοιπόν αποφάνθηκες εσύ. Καλό θα είναι να μιλάς καλύτερα πάντως ειδικά αν δεν έχεις ασχοληθεί πραγματικά με παρόμοιο θέμα. Και από αυτά που γράφεις έτσι φαίνεται...

Επειδή εχω ασχοληθεί, γι αυτό αποφανθηκα. Anyway, δεν το είπα προσβλητικά, αν και μπορει να ακουστηκε, ούτε αναφέρθηκα σε εσένα.

Ακριβώς επειδή εχω ασχοληθεί γι αυτό δε δινω τέτοιου τύπου συμβουλές. Το είπες εσι, (και καλα έκανες ) να κοιτάξει στις παραπάνω διευθύνσεις και σου λέει (το οποίο ήταν 90% βέβαιο ) ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Μετα τις ξαναγράφουν τα ιδία άλλοι, λες και είναι τυφλή και δεν τα έχει δει, αν υπήρχαν. Εδω σου λέει έχασα σχεδόν όλα τα προγραμματα και ασχολείστε μονο με τα documents;

Ξαναδιαβασε όλα οσα γράφτηκαν και θα καταλάβεις τι ενοω. Εδω έχουν ξεσκιστει στο βρίσιμο και εσένα αυτό σε πειράξε.. Που δεν το εγραφα καν για σένα.. ,anyway.

Το επιπεδο ορισμένων εδω μέσα, δεν είναι για να συνεχίσω να γράφω στο συγκεκριμενο τοπικ, γι αυτό και δεν απάντησα παραπάνω μιας και ο moderator είπε σωστά για pm. Μονο που υπάρχει και το ban, μιας και το να βρίζουν έτσι χωρίς λογο και να το συνεχίζουν αυτό συνεπάγεται. Δεν θα απαντούσα καθόλου αν δεν αναφαιροσουν ειδικά σε εμένα, για να σου πω ότι με παρεξήγησες.

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...