Nefeli34 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 egw_eimai_re Όταν όλοι βρωμάνε σκατίλα μήπως είσαι εσυ αυτός που χέστηκε; για τον εαυτο σου μιλας? μαλλον ε? και σου κατσαν στον εγκεφαλο και εχασες τουε τροπους σου ε? καλυτερα να μασας εσυ... (ξερεις τι...) παρα να μιλας. εδω τελειωνει η κουβεντουλα μαζι σου oldnew ....θα δοκιμασω και ο θεος βοηθος ευχαριστω ολους και καλη σας μερα
egw_eimai_re Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 egw_eimai_re Όταν όλοι βρωμάνε σκατίλα μήπως είσαι εσυ αυτός που χέστηκε; για τον εαυτο σου μιλας? μαλλον ε? και σου κατσαν στον εγκεφαλο και εχασες τουε τροπους σου ε? καλυτερα να μασας εσυ... (ξερεις τι...) παρα να μιλας. εδω τελειωνει η κουβεντουλα μαζι σου μπαίνεις στο ινσομνια ζητάς βοήθεια και μας την λες; Μας έδειξες τι σκατά άνθρωπος είσαι. Βρώμισε ο τόπος. Πολυ φοβάμαι ότι αυτά που σου λενε παραπάνω, οι διευθύνσεις, είναι χαζομάρες. Ετσι νομίζεις install windows πάνω σε windows = άλλος χρήστης O δίσκος δεν γίνεται να χάλασε και να χάθηκαν τα αρχεία ως δια μαγείας.
filipp16 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ησυχα ρε παιδια μην μαλωνετε... απλο ειναι το θεμα παιρνεις το pc και τους το πας πισω και τους λες τι ακριβως εγινε, λογικα αυτοι θα ξερουν τι θα κανουν για να σου βρουνε τα αρχεια.
egw_eimai_re Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ησυχα ρε παιδια μην μαλωνετε... απλο ειναι το θεμα παιρνεις το pc και τους το πας πισω και τους λες τι ακριβως εγινε, λογικα αυτοι θα ξερουν τι θα κανουν για να σου βρουνε τα αρχεια. βγήκε να μας τι πει αντι να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα που τις έθεσαν τα παιδιά. Βόθρος...
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Νεφέλη ποια windows έχεις;;; Ενδέχεται απλά να μπαίνεις με άλλο χρήστη,πες μας ποια windows έχεις να σου πούμε πως να δεις αν έχεις και άλλους χρήστες για να δεις μπας και υπάρχει ο παλιός σου λογαριασμός.
filipp16 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ε μαλλον θα εχει νευρα και ξεσπαει σε εσας
tilbellos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 περίοδος μου μυρίζει... ελα ρε συ μην το συνεχιζεις
oldnew Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ετσι νομίζεις install windows πάνω σε windows = άλλος χρήστης O δίσκος δεν γίνεται να χάλασε και να χάθηκαν τα αρχεία ως δια μαγείας. Και θα τα βρει με τον τρόπο που της λες; Ο δίσκος δε χαλασε, αλλα αν αυτοι κάνανε επανεγκατάστασή των win, πως θα τα βρει; Για να μη τα βλέπει , κάτι δεν ειδε το λειτουργικό κατά την επαβεγκ (που υποθέτω. ) Μπορεί απο τη μετακίνηση του pc να πειραχτηκαν τα δεδομένα στο δίσκο. Εχω μετακίνησει pc σε αλλο δωμάτιο και μονο με το κούνημα χαλασε το λειτουργικό. Με επανεγκ δεν έβλεπε προηγ αρχεία. Ιδία περίπτωσή. Η κοπέλα βοήθεια ζήτησε. Με το να τη λες ειρωνικά ξανθιά, δεν προσεχές και αλλα τέτοια νομίζεις ότι τη βοηθάς; Μονο τραβά πληνε κανα πιάτο δεν της έχεις πει ακόμα..
disqualified Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Επειδη εχω χρονια να κανω repair των windows και αυτο απο την εποχη των XP δε μπορω να ειμαι κατηγορηματικος Επελεξε να εμφανιζονται οι κρυφοι φακελοι Δες μηπως εχει δημιουργηθει καποιος φακελος windows old Ποια εκδοση των windows εχεις στο pc σου; Τα αρχεια σου κατα 99% ειναι εκει μην τρομαζεις
vaggospat13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 μηπως υπαρχει καποιος φακελος "windows old" η καποιος φακελος αλλου χρηστη κανε μια αναζητηση αν θυμασαι καποιο ονομα απο τα αρχεια π ειχες .
egw_eimai_re Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 εμ εχεις τα αρχεία σου που ειναι σημαντικά για σένα και δεν έχεις πάρει back up και τον πας και βολτούλα σε μαγαζιά με το δίσκο μέσα έλεος. Απο την άλλη αν σου έκαναν φορματ διχως την συγκατάθεση σου μάμησε τους. Τα αρχεια σου αν υπαρχουν θα ειναι My Computer / Local Disk (C:) / Documents and Settings / "To όνομα τoυ user" / My Documents ακολούθησε πιστά την διαδρομή στο όνομα χρήστη ψάξε το παλιό όνομα που ειχες. Αν οχι τότε δες ποσα gb γραφεί ο σκληρός αν είναι πχ 250 gb και γραφεί 150 gb τότε έχεις κάποιο partition κρυφό ισως να είναι κ εκεί.. αν σου έκαναν φορματ τότε τα προγράμματα login password , συντόμευση επιφάνειας εργασίας κλπ θα έχουν χαθεί έτσι θα καταλάβεις αν σου έκαναν φορματ.. κατι λαστ ξανθιά είσαι; Συμβουλή; το πάθημα μάθημα; οπως θες πες το. Απο ποτε πείραζε ο χαβαλές; @ oldnew
oldnew Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Συμβουλή; το πάθημα μάθημα; οπως θες πες το. Απο ποτε πείραζε ο χαβαλές; @ oldnew Αμα πας το pc απλα για να σου προσθέσουν μνημη (πιθανότατα θα την προσθέσεις μονός σου, αλλα έστω υποθετικά ότι τον πηγαινες), είσαι σίγουρος ότι θα κραταγες backup. Εγώ μάλλον δε θα κραταγα, μιας και δε θα πειραζανε τίποτα σε software.
egw_eimai_re Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αμα πας το pc απλα για να σου προσθέσουν μνημη (πιθανότατα θα την προσθέσεις μονός σου, αλλα έστω υποθετικά ότι τον πηγαινες), είσαι σίγουρος ότι θα κραταγες backup. Εγώ μάλλον δε θα κραταγα, μιας και δε θα πειραζανε τίποτα σε software. back up παίρνουμε μια φορά την εβδομάδα ή κατά ανάγκη. οπότε.. Απο την άλλη φάσκεις και αντιφάσκεις ποιο πάνω έγραψες αυτό να σου θυμίσω. Μπορεί απο τη μετακίνηση του pc να πειραχτηκαν τα δεδομένα στο δίσκο. Εχω μετακίνησει pc σε αλλο δωμάτιο και μονο με το κούνημα χαλασε το λειτουργικό. οπότε έπειτα από αυτή την εμπειρία σου δεν θα έπαιρνες back up;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.