Nefeli34 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 παρακαλω την βοηθεια σας πηγα τον υπολογιση στο καταστημα που τον αγορασα για να μου συμπληρωσουν 1 giga ram. οταν τον εφερα σπιτι και τον ανοιξα...κολησε στην πρωτη εικονα που δειχνει οταν ανοιγει . εκανα επανεκινηση ξανα και ξανα...και παντα εκανε το ιδιο. πηγα στο καταστημα και αφου περιμενα 2 ωρες ,μου ειπαν οτι ειναι οκ. ζητησα να το δω εκει επι τοπου...και επαθα το ΣΟΚ. ναι μεν ανοιγει ο υπολογιστης κανονικα,ωστοσο συμβαινουν τα εξης. μοιαζει σα να του εκαναν φορματ...αλλα και να μην του εκαναν. εχουν χαθει τα παντα απο αρχεια,οτι ειχα,αλλα στον δισκο εχω 70 γιγα κατειλημενα,οσα και πριν,δλδ σα να υπαρχουν καπου τα αρχεια,αλλα δεν ξερω που. τα περισσοτερα απο τα προγραμματα που ειχα εχουν απεγκατασταθει,οχι ομως το αντιβαιρους μου και 2-3 ακομη. τι ακριβωσ εκαναν στον υπολογιστη μου και που μπορω να βρω τα αρχεια μου? ευχαριστω
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Το πιο πιθανό είναι να έκαναν repair στα Windows και να τα ξαναπέρασαν πάνω από τα υφιστάμενα. Με τον τρόπο αυτό χάνονται όλες οι εφαρμογές από το user interface αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν σβηστεί. Όλα σου τα αρχεία βρίσκονται ακόμα μέσα στον σκληρό δίσκο όπως και οι εφαρμογές σου. Θέλουν όμως επανεγκατάσταση για να λειτουργήσουν. Με λίγα λόγια έχει γίνει μπάχαλο μέσα στον σκληρό. Συμβουλή: Πάρε backup όλα σου τα αρχεία και data που υπάρχουν στον σκληρό και στην συνέχεια κάνε clean install των windows φορμάροντας τον σκληρό...
Nefeli34 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 εαν υπαρχουν στο δισκο τα αρχεια,δεν μπορω να τα βρω πρωτα,να τα σωσω και μετα να κανω φορματ?
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 εαν υπαρχουν στο δισκο τα αρχεια,δεν μπορω να τα βρω πρωτα,να τα σωσω και μετα να κανω φορματ? Εγώ τι είπα? Συμβουλή: Πάρε backup όλα σου τα αρχεία και data που υπάρχουν στον σκληρό και στην συνέχεια κάνε clean install των windows φορμάροντας τον σκληρό...
Nefeli34 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ναι βρε παιδια ,κατανοητο...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που ειναι τα αρχεια ...δεν τα βλεπω πουθενα..οποτε πως να τα σωσω αν δεν ξερω που ειναι?
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 My Computer / Local Disk (C:) / Documents and Settings / "To όνομα τoυ user" / My Documents Πριν το τελευταίο βήμα μην ξεχάσεις και το folder "Desktop" αν είχες σώσει αρχεία στην επιφάνεια εργασίας. Αν δεν τα πολυκαταλαβαίνεις όλα αυτά, καλύτερα να ζητήσεις την βοήθεια κάποιου φίλου σου που να γνωρίζει για να μην γίνει κανένα λάθος και χάσεις πολύτιμα αρχεία...
Nefeli34 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ακολουθησα τις διαδρομες που ειπες αλλα μεσα στους φακελους δεν υπαρχει τπτ απ τα αρχεια μου. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως ο δισκος δειχνει οτι ειναι κατειλημενος κατα 70 γιγα. αρα καπου υπαρχουν λογικα...ετσι δεν ειναι?
tilbellos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο εκει που στο κανανε να σου πουνε τι εγινε και που βρισκονται τα αρχεια σου; και το ειδες επι τοπου οτι λειπουνε τα αρχεία και δεν τους ειπες τιποτα;
egw_eimai_re Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 εμ εχεις τα αρχεία σου που ειναι σημαντικά για σένα και δεν έχεις πάρει back up και τον πας και βολτούλα σε μαγαζιά με το δίσκο μέσα έλεος. Απο την άλλη αν σου έκαναν φορματ διχως την συγκατάθεση σου μάμησε τους. Τα αρχεια σου αν υπαρχουν θα ειναι My Computer / Local Disk (C:) / Documents and Settings / "To όνομα τoυ user" / My Documents ακολούθησε πιστά την διαδρομή στο όνομα χρήστη ψάξε το παλιό όνομα που ειχες. Αν οχι τότε δες ποσα gb γραφεί ο σκληρός αν είναι πχ 250 gb και γραφεί 150 gb τότε έχεις κάποιο partition κρυφό ισως να είναι κ εκεί.. αν σου έκαναν φορματ τότε τα προγράμματα login password , συντόμευση επιφάνειας εργασίας κλπ θα έχουν χαθεί έτσι θα καταλάβεις αν σου έκαναν φορματ.. κατι λαστ ξανθιά είσαι;
Nefeli34 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 tilbellos ..... βοηθεια ζητησα ...αν καποιος μπορει,εχει καλως...αν οχι...οκ τι να κανουμε το να μου λες γιατι δεν εκανα το ενα η το αλλο...δε βοηθαει νομιζω
HamerZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ξεκινάς με 2ο δίσκο και χρησιμοποιείς GetDataBack και Active Partition Recovery
tilbellos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Θυμίσου ονοματα φακελων που ειχες ή αρχεια και κανε μια αναζητηση σε ολο το δισκο edit ή κοιτα για καποιον φακελο στο C που μπορει να σου βαλανε τα αρχεια αλλα σου λεω με ενα τηλεφωνο μπορει να βρεις ακρη πιο ευκολα
Nefeli34 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 egw_eimai_re ....ετσι λειτουργητε μαλλον εδω...γιατι ομως μπαινεις στον κοπο να απαντησεις ,μονο για να περιγελασεις τον αλλο? γιατι δεν βλεπω στην απαντηση σου κατι που βοηθαει,εκτος του οτι επαναλαμβανεις αυτο που μου ειπε ο JIMBOAthens
egw_eimai_re Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ξανθιά είσαι κόβω το π μου γιαυτό. Οσο βοήθησα, βοήθησα τωρα εσυ δεν βοηθάς τον εαυτό σου. Κ απο την στιγμη που δεν εχεις εμπειρία χρήσης στο pc δεν μπορώ να σου προτείνω προγράμματα οπως GetDataBack και Active Partition Recovery που λέει ο φίλος ποιο πάνω καθώς δεν ξέρουμε ουτε την πηγή του προβλήματος σου ούτε εσυ ξέρεις να χρησιμοποιείς τέτοια προγράμματα οσο εύκολα κ να ειναι αν δεν ξέρεις καλά καλά αν σου έκαναν φορματ.. και πολυ σωστά οπως διάβασες ποιο πάνω πάρε τηλ ή να το πας στο μαγαζί να το δούνε και να σου πουν τι έκαναν..
oldnew Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Πολυ φοβάμαι ότι αυτά που σου λενε παραπάνω, οι διευθύνσεις, είναι χαζομάρες. Αν είχαν αρχεία μέσα, θα τα έβλεπες. Δε θα χρειαζόταν να πας χειροκίνητα. Το πιθανότερο είναι ότι όντως κάποια απο τα αρχεία σου υπάρχουν όντως στο σκληρό και θα μπορούσες να τα σωσεις. Το πως όμως, πραγματικά δεν είναι δουλεία για ένα μεσο χρήστη. Ειμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν έχεις τις γνώσεις να το κανείς. Αν έχεις καποιο φιλο ποιο χακερα.. Μονο έτσι. Κανε μια αναζήτηση στο φόρουμ ,αλλα και στο Google ,για προγραμματα ανάκτησης αρχείων μετα απο καταστροφή δίσκου. Σε αυτή την περίπτωσή είσαι, και ας μη χαλασε. Θα βοηθούσε πολυ αν σου λεγανε τι ακριβώς κάνανε στο pc. Εχω σωσει αρχεία με partion magic, ανακαλυπτωντας κρυφό partion. Ο τρόπος δεν είναι 1 αλλα πολοι. Δοκιμάσεις και βλέπεις τι θα πιασει. Όπως είπα θέλει χακερικες γνώσεις. Edit. Ο hamerz παραπάνω σωστά στα γραφει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.