Προς το περιεχόμενο

Ios 5 και Iphone 4, χαμένο back up...

atssssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας...

Εχω το iphone 4 και είπα σήμερα να του κάνω update στην ios5...

Μόλις το συνέδεσα δεν έκανα sync με το back up το κλασσικό και γενικά είχα πολύ καιρό να το βάλω στο pc...

Ένω του έκανα αναβάθμιση, έλεγε οτι έκανε back up και μάλιστα πολυ ώρα, μετά το μόνο back up που έβλεπα ήτανε ένα από Απρίλιο...

Ξέρετε τι μπορεί να έχει γίνει...

Είναι εντελώς απαραίτητα για την δουλειά μου ότι χάθηκε...

Τηλεφωνα, notes, φωτογραφίες, μηνύματα...

Όλα είναι πραγματικά τρελλά απαραίτητα...

Υπάρχει περίπτωση να τα βρω κάπου, είτε στο pc, είτε στο iphone (με κάνενα πρόγραμμα όπως λειτουργούν τα προγράμματα για τους σκληρούς δίσκους...)

Χίλια ευχαριστώ προκαταβολικά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν κανείς update σε νεα εκδοσή ios, κανείς πρώτα sync, ώστε να αποθηκευτεί ότι έχεις στο iPhone, στο pc μέσω itunes. Αφού δεν το έκανες, τέλος.. Έγινε το update σε ios5, και μετα restore, ότι backup ειχες κρατήσει στο itunes (στο pc δηλαδή. ) Δεν υπάρχει στο

Pc καποιο νεότερό backup για να ψαξεις να το βρεις..

Εγώ οσο χρησιμοποιούσαν iPhone, κραταγα παντα backup ειδικά των επαφών με αλλα προγραμματα, πχ syncinablink κ.α για να ειμαι σίγουρος. Μη στηρίζεστε μονο στο itunes. Μη σου πω ότι ένας βασικός λόγος που πηγα σε android ήταν το κωλοitunes. Ειδικά αν κανείς jb, δε δουλεύει καθόλου σωστά.

Τις εφαρμογές μπορείς να τις ξανακατεβασεις. Αμα έχεις πληρώσει 1 φορα κατεβαίνουν τσάμπα.

android.png

Εγώ δεν ασχολήθηκα παραπάνω γιατί έκανε backup αυτό και μάλιστα πάρα πολύ ώρα...

Οι εφαρμογές σιγά... Τα άλλα με ενδιαφέρουν...

Αυτό το backup που έκανε πριν βάλει το Ios, που το αποθήκευσε γαμώτο;

Αυτό το backup που έκανε πριν βάλει το Ios, που το αποθήκευσε γαμώτο;

Windows XP

\Documents and Settings\[username]\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Windows vista / 7

\Users\[username]\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...