attilakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Στο 192.168.1.254 βαζω κωδικο και οναμα χρηστη το cytauser που μου λεει το βιβλιαρακι της cyta και μπαινει κανονικα αλλα δεν ξερω που λεει για ταχητυτα..Δεν θελω να δω με ποσο κατεβαζω θελω να δω ποση ταχυτητα εχω δηλαδη εχω 4 ή 6 ή 8 Mbps γιατι εγω πληρωνω να εχω 8 Mbps αλλα εχω τοσο ή μου παιζουν ταπα και εχω πιο λιγο αυτο θελω να δω... :/
disqualified Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Εχεις παρει τοσες πολλες λυσεις που αν ειχες κανει μια απο αυτες θα ειχες παρει την απαντηση σου. Ψαξε καπου που να λει DSL connection ή κατι αναλογο Το speedtest.net τι σου εδειξε, το δοκιμασες;
mchls Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Στο 192.168.1.254 βαζω κωδικο και οναμα χρηστη το cytauser που μου λεει το βιβλιαρακι της cyta και μπαινει κανονικα αλλα δεν ξερω που λεει για ταχητυτα..Δεν θελω να δω με ποσο κατεβαζω θελω να δω ποση ταχυτητα εχω δηλαδη εχω 4 ή 6 ή 8 Mbps γιατι εγω πληρωνω να εχω 8 Mbps αλλα εχω τοσο ή μου παιζουν ταπα και εχω πιο λιγο αυτο θελω να δω... :/ Αν εννοεις το ποσο συγχρονιζεις δηλαδη που κλειδωνεις τοτε στην Αρχικη Σελιδα του ρουτερ σου πρεπει να λεει για ληψη και αποστολη ή για donwload και upload... Γενικα θα δεις αμεταβλητες τιμες και στο τελος τη μοναδα μετρησης τους...Συνηθως klbp/s... [οι μεταβλητες τιμες συνηθως δειχνουν με ποσα klbp/s κατεβαζεις την τρεχουσα στιγμη] ...
isay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Στο 192.168.1.254 βαζω κωδικο και οναμα χρηστη το cytauser που μου λεει το βιβλιαρακι της cyta και μπαινει κανονικα αλλα δεν ξερω που λεει για ταχητυτα..Δεν θελω να δω με ποσο κατεβαζω θελω να δω ποση ταχυτητα εχω δηλαδη εχω 4 ή 6 ή 8 Mbps γιατι εγω πληρωνω να εχω 8 Mbps αλλα εχω τοσο ή μου παιζουν ταπα και εχω πιο λιγο αυτο θελω να δω... :/ attilako πληρώνεις για να έχεις ΕΩΣ 8Mbps και οχι 8Mbps. Το νούμερο αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η απόσταση σου απο το κέντρο του οτε, την απόσταση σου απο το καφαο, την ποιότητα των καλωδίων, κ.α. Για το προβλημα σου περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που εχει το ιδιο router με σένα, προκειμένου να σε κατευθύνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.