horse1980 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι να αγοράσω το πρόγραμμα του τίτλου για να προστατέψω την ΙΡ μου και θα ήθελα τη γνώμη σας. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Κάνει ικανοποιητικά όλα όσα λέει; (ενδιαφέρομαι γιατί βρίσκομαι στο εξωτερικό, όπου οι έλεγχοι για downloading είναι πιο τυπικοί και δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεως). 2)Πιστεύετε ότι παρέχει ικανοποιητική προστασία; 3)Εάν κανείς το έχει και το χρησιμοποιεί μπορεί να μου πει κατά πόσο επιβραδύνει τη σύνδεση και εάν μπορώ να το κλείνω την ώρα που δεν κατεβάζω; 4)Επίσης, είναι αυτοματοποιημένο ή πρέπει να ψάχνω να του κάνω ρυθμίσεις και να το παραμετροποιήσω; 5)Τέλος, γράφει στο site τους ότι λειτουργεί και ως firewall. Ισχύει και αυτό;
biomecanoid Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 το πρόγραμμα στο site λέει πως κάνει block ips μέσο firewall δεν διάβασα πως κρίνει την δικια σου ip. Άμα διάβασες κάτι τέτοιο πες μας που το βρήκες
horse1980 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι δεν το διάβασα αναλυτικά. Περισσότερο ενδιαφέρομαι για όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα, καθώς βολεύομαι και με το ZoneAlarm, που είναι μια χαρά και δωρεάν. Θέλω να δω αν κάποιος το έχει και να μου πει κυρίως αν είναι αξιόπιστο και απλό στη χρήση του.
biomecanoid Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 κανένα πρόγραμμα δεν σου κρυβει την ip μονο οι proxy τα vpn η τα ssh tunnel τώρα άμα θες να κανεις εσύ block ips γίνετε και απο το zonealarm και από οποιοδήποτε firewall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.