Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομίζω ότι η H80/H100 είναι overkill, από τη στιγμή που μάλλον δε θα γίνει υπερχρονισμός. Μία απλή των 30-40€ είναι αρκετή(Link,Link2.

Ακόμα όμως και να τον ανεβάσει(είτε τον 2500K είτε τον 2600Κ) θα καλυφθεί από αυτές

Δημοσ.

Artic με τον υπερχρονισμο τι εννοείς?

overclock εννοεί. Να ανεβάσεις δηλαδή τον επεξεργαστή σου

τελικά καρμεν τι προτέινεις με τις ψύκτρες?

Μα έκανα την πρόταση μου :whistle:

Δημοσ.

απλά επειδή ο αρτικ πρότεινε κατι αλλο.

Μεταξύ μας μεταξά τώρα.

Ο Artic είπε κάτι για οικονομία.

Εσύ έβαλες τον ι7 που όπως ξανάπα είναι καραυπερβολή.

Θα κολλήσεις στην ψύχτρα; Φυσικά και είναι καλύτερη η Η100 από την Α70 πχ

Ομως από την αρχή σου λέω

Τι ακριβώς θες να κάνεις; Απαντάς και σου λέμε i5. Πας σε i7

Σε o/c δε θα πας από ότι κατάλαβα, άρα θα σου πω και γω με τη σειρά μου, η Α70 και πολύ είναι.

Εσύ θα το κάνεις; :rolleyes:

Δημοσ.

Σωστά στα λέει.

Βασικά άκυρο από μέρος μου να λέω ότι παίρνεις υπερβολική ψύκτρα και να μη λέω για τον επεξεργαστή...:)

Δημοσ.

moldovan20 προτεινέ μου εσυ μια σύνθεση αν και της karmen η πρόταση ειναι καταπληκτική

Σκεύτομαι να βάλω περισσότερα watt τροφοδοτικό για να καλύψω την περίπτωση που βάλω και 2η κάρτα γραφικών (ή είναι υπερβολικο?)

Αν όμως τελικά δεν βάλω 2η καρτά και εχω ενα psu με πολλα watt θα υπάρξει κανα πρόβλημα?

η mobo έχει χώρο για 2 gpu έτσι?

Σορρυ για τις συνεχόμενες ερωτήσεις μου!

Δημοσ.

Η προταση της karmen οπως σου ειπαν ολα τα παιδια εδω μεσα ειναι οτι καλτερο μπορεις να παρεις και σου μενουν και ρεστα απο αυτα που ειχες υπολογισει.

Η γνωμη μου ειναι αφου δεν ζοριζεσαι στα χρηματα πηγαινε για τον 2600k οχι οτι ο 2500k δεν θα σε καλυψει σε κατι αλλα αφου μπορεις γιατι να μην τον παρεις.

Για την οθονη μην σκεφτεις να πας σε tn panel οπως ειναι οι lg που σου προτειναν οι φιλοι σου ips και dell δαγκωτο αξιζει...Εκτος απο την 2311h μπορεις να δεις και την U2312HM και αν θελεις να ανεβεις λιγο στα χρηματα μπορεις να πας σε αυτην U2412M που πιστευω οτι αξιζει γιατι ανεβαινεις στην αναλυση!

Για το τροφοδοτικο που λες να βαλεις μεγαλυτερο για να βαλεις δευτερη καρτα γραφικων αν ειναι να μεινεις σε μια οθονη δεν αξιζει να δωσεις τα χρηματα για κανενα απο τα δυο.Αν εχεις στο μυαλο σου να παιξεις σε 3 οθονες eyefinityτοτε ναι βαλε μεγαλυτερο τροφοδοτικο και δευτερη καρτα.

Δημοσ.

vas ως προς την ψύκτρα τι προτείνεις, κοιτάξα στο forum θέματα σχετικά με o/c και δεν φαίνεται κάτι το τρομερό οπότε δν αποκλείω το ενδεχόμενο να κάνς o/c στο cpu. Αν καεί ο cpu απο το o/c η εγγύηση απο το msystems με καλύπτει?

Δημοσ.

Και παλι εδω πρεπει να αποφασισεις ποιο κουτι θα παρεις,ποσα λεφτα θελεις να δωσεις και τι σκοπο εχεις σχετικα με το oc.

Οπως και να εχει οποιον επεξεργαστη και να παρεις ειναι κριμα να μην τον ανεβασεις στα 4ghz τουλαχιστον 1. γιατι ειναι πολυ απλο 2. γιατι ειναι κριμα να τον εχεις να καθεται.

Η H100 ειναι πολυ καλη ψυκτρα και αξιζει τα λεφτα της οπως και η H80 αλλα φτανουν σχετικα ψηλα σε χρηματα.Τωρα αν δεν εχεις σκοπο να το ξεζουμισεις την δουλεια σου την κανεις και με μια A50 της Corsair 30 ευρω και καθαρισες.

Να καει απο overclock ξερω και εγω γινεται αλλα πρεπει να κανεις χοντρη mamakia και παλι προσωπικα πιστευω οτι ειναι 1 στο απειρο.

Εγγυηση υποτιθεται οτι την ακυρωνεις την στιγμη που ξεπερνας τα ορια που δινει ο κατασκευαστης σε οποιοδηποτε εξαρτημα,μηχανημα καθως και ολοι οι οδηγοι για oc λενε παντα οτι το κανεις με δικο σου ρισκο.

Στην πραγματικοτητα ο μονος τροπος να ακυρωθει η εγγυηση σε τετοια στραβη ειναι να πας στο msystems και να τους πεις οτι εκανες overclock τον επεξεργαστη και τον εκαψες....!!!!

Δημοσ.

Στην πραγματικοτητα ο μονος τροπος να ακυρωθει η εγγυηση σε τετοια στραβη ειναι να πας στο msystems και να τους πεις οτι εκανες overclock τον επεξεργαστη και τον εκαψες....!!!!

Δεν μπορούν να το καταλάβουν οτι το έκανα χωρις να τους το πω?

ποσες πιθανότητες εχει να καεί ο επεξεργαστής απο το o/c?

Αποφάσισα να πάρω την h100.

Η οθόνη που μου προτείνεις εκτος απο το οτι ειναι 24¨ και οχι 23¨ έχει άλλα διαφορα απο αυτή που πρότεινε η karmen?

Δημοσ.

Να καει ΑΝ ακολουθησεις οτι λενε οι οδηγοι σε διαφορα forums οπως εδω ή αν ανοιξεις ενα θεμα και σου πουν δοκιμασμενες λυσεις ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ

Να αρχισεις τα πειραματα μονος σου και να πειραξεις τα παντα μεσα στο bios χωρις να ξερεις τι κανεις 1 πιθανοτητα στο απειρο

Να αποφασισεις με την H100 που θα βαλεις να σπασεις το ρεκορ του 2600K σε ghz με 2volt στο vcore αρκετες πιθανοτητες (αλλα τωρα που το ξερεις δεν θα προσπαθησεις αρα παλι μηδενιζονται οι πιθανοτητες! :P )

Η 2412 εχει αναλυση 1920x1200 ενω οι 2311,2312 εχουν αναλυση 1920*1080 οσο μεγαλυτερη αναλυση τοσο το καλυτερο στα games χοντρικα στο λεω, αλλα υπαρχει και το αντιθετο οτι σε καθημερινη χρηση μπορει να κουρασει αν δεν αλλαξεις ρυθμισεις στα windows γιατι γινονται πιο μικρα τα γραμματα και τα εικονιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...