Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε αυτό που μου πρότεινε η karmen στο 7 post. Ξέρεις αν σου χρεώνουν την συναρμολόγηση?

3. Εξαρτάται πόσο ευαίσθητα αυτιά έχεις. Οταν όμως έχεις μία κάρτα τέρας μέσα, όταν παίζεις ναι θα κάνει λίγο θόρυβο. Αν έχεις δυνατά τα ηχεία για το game όχι δε θα την ακους

4. Το 600Τ έρχεται με 2 20άριδες και έναν 12άρι πίσω. Η Η80 με 2 12άριδες. Αρα δε θα χρειαστείς άλλους

εγώ δεν θέλω να κάνει θόρυβο οταν τον αφήνω ανοικτό και κατεβάζω αρχεία

οταν λεσ h80 τι εννοείς? ;p

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε όχι σε idle δε θα κάνει θόρυβο είπαμε...

Η Η80 είναι η ψύχτρα που σου έβαλα στη σύνθεση. Ηθελα να βάλω την Η100 αλλά δε την βρίσκω στο msystems. Μπορείς κάλλιστα να τους πεις να στην φέρουν βέβαια

Η80: http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=12585

H100: http://www.skroutz.gr/c/673/cpu-fans.html?keyphrase=corsair+h100

Δημοσ.

Μαλλον οι φιλοι σου στις προτασεις τους δεν ειναι και πολυ σχετικοι μα το να σου προτεινουν τροφοδοτικο deer σε συστημα 1500 euro.

Η προταση που σου εκανε η Καρμεν ειναι πολυ καλη και δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο.Οπως και η οθονη.

Ψαξε το οσο θελεις φυσικα αλλα να ξερεις οτι παλι σε κατι τετοια παρομοια θα καταληξεις.

Και ενημερωσε τους φιλους σου οτι τα deer τροφοδοτικα,δεν ειναι καλα τροφοδοτικα να το ξερουν απο εδω και περα.

Οχι οτι δεν δουλευουν,απεναντιας δουλευεουν.αλλα πως δουλευουν???με χαμηλο efficiency και χωρις προστασιες για το ρευμα και δεν εχουν ποιοτικα parts μεσα τους με αποτελεσμα σε κανενα τσαφ της ΔΕΗ να ακουσεις κανενα τσαφ στον υπολογιστη.

Δημοσ.

Από όπου σου βγει πιο φθηνά...

Δες το ίδιο σύστημα στο msystems, το ίδιο σε visionstudio ή σε digital master πχ και κρίνε. Εσύ πληρώνεις.

Ολα τα μαγαζιά που σου είπαμε είναι δοκιμασμένα πάντως. Οπότε,,, όποιος έχει την καλύτερη τιμή

Δημοσ.

Μου είχες προτείνει και ενα αλλο σύστημα στο visionstudio το οποίο εχει μερίκες διαφορές απο το σύστημα που μου πρότινεις απο το msystems, ποιό είναι καλύτερο πιστέβεις?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλα μου είπε ενα παιδί οτι αν βάλω ram 1600MHz και άνω πρέπει να βάλω και ψύκτρες στις ram γιατί ανεβαίνει πολυ η θερμοκρασία τους.

Δημοσ.

Οι μνήμες που σου πρότεινα έχουν ψύχτρες. Από εκεί και πέρα αν είναι να ανησυχείς για θερμοκρασίες στις μνήμες κλάφτα χαράλαμπε. οι περισσότερες ψύχτρες στις μνήμες είναι διακοσμητικές...

Εχουν μικρή επιφάνεια ψύξης. θα βοηθήσει κάτι άλλο όχι αυτή καθε αυτή η παθητική ψύξη που έχουν

Και btw γιατί να βάλεις πάνω απο 1600?

Εγώ έχω τις vengeance μόνιμα στα 1800+ από 1600 που είναι μαμά και δεν έχω κανένα θέμα

Δημοσ.

Και μόνο που άλλαξε την Dell με την συγκεκριμένη LG δεν προχωράω να δω παρακάτω.

Οσο για το κουτί που έβαλε επειδή τα γούστα είναι υποκειμενικά πάνω σε αυτό το θέμα, εγώ επιμένω στο Corsair. Και λόγω κατασκευής και λόγω Corsair.

Αν θες πραγματικά να κάνεις μία αλλαγή προς το καλύτερο για το pc σου βάλε αυτό τον ssd

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24798&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

edit: Το τροφοδοτικό που σου έβαλα είναι μια χαρά. Το 700άρι δε το χρειάζεσαι. Είναι υπερβολικό (όπως και το 650άρι) για μία κάρτα και λίγο για 2 κάρτες. Επίσης τα corsair είναι πιο ποιοτικά απο τα cm

Αλλο psu με 7χρόνια εγγύηση το αντίστοιχο corsair Από τη σειρά Gold.

και btw συνεχίζω να διαφωνώ με τον i7 Αλλά εσύ πληρώνεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...