Προς το περιεχόμενο

Ποιο σκληρο δισκο? 1.5 - 2tb

Orifiel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω προτάσεις για σκληρό δίσκο 1.5 η 2tb. Σκοπεύω να αποθηκεύω blu ray ταινίες εκεί μέσα και γενικότερα DVD. Τα οποία θα τα βάζω να παίζουν κιόλας.. όχι μόνο αποθήκευση..

Προσφέρω μέχρι 80-90 με το ζόρι ευρώ.. Πρόσφατα που είχα αγοράσει έναν WD blue 1tb με άφησε με της καλύτερες εντυπώσεις, εντελώς αθόρυβος και πολύ καλή ταχύτητα. Τώρα για άνω του ενός TB δεν τα ξέρω καλά τα πράγματα…

Επίσης θα κατεβώ για λίγες ώρες Αττική σε 2 εβδομάδες και σκέπτομαι ίσως να κάνω μια στάση από στουρναρα, διαφορετικά, παραγγελία?? Το πλαίσιο που κοίταξα στο σκρουτζ είναι τσουχτερό? Επίσης είδα έναν Samsung f4 2tb 5300 rpm.. λέει κάτι? Η πάω σε κάτι γρηγορότερο..?

Δημοσ.

Δεν το θέλω μόνο για backup αλλά και να παίζω της ταινίες μετά, εάν αυτό δεν επηρεάζει το παίξιμο ταινίας, τότε θα κοιτάξω τον Samsung.

Τα Seagate τα αποφεύγω για ένα και μόνο λόγο, ότι είναι η μάρκα, που δεν κάθετε καλά.. το 90% Seagate hdd που είχα, βγήκαν οφφ.. αντιθέτως τα WD και Samsung τα πάω καλά..

Δημοσ.

Δεν το θέλω μόνο για backup αλλά και να παίζω της ταινίες μετά, εάν αυτό δεν επηρεάζει το παίξιμο ταινίας, τότε θα κοιτάξω τον Samsung.

Τα Seagate τα αποφεύγω για ένα και μόνο λόγο, ότι είναι η μάρκα, που δεν κάθετε καλά.. το 90% Seagate hdd που είχα, βγήκαν οφφ.. αντιθέτως τα WD και Samsung τα πάω καλά..

Ποσο αληθινο και εξοργιστικο...

4/4 σκαρτοι δισκοι...Διαφορετικα μοντελα, εξωτερικοι και εσωτερικοι, μονο ενα κοινο: SeaGate...

WD και ξερο ψωμι φιλε μου...

Αν και Samsung δεν μπορω να κρινω διοτι ποτε μου δεν ειχα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...