Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε format από vista σε windows7


pamaxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

σε laptop Ηp με windows vista πρόσπαθησα να κάνω format και μου έβγλαλε μνμ :

 

Windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer.

 

This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD_ROM drive that is failing. Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer.

 

status 0x0000e9

Δημοσ.

Ίσως το λάπτοπ δεν μπορεί να σηκώσει τα windows 7(=> δεν υπάρχουν drivers για τις συσκευές, για να μπορέσουν να μιλήσουν με το λειτουργικό).

Δημοσ.

Πότε στο έβγαλε αυτο το μύνημα οταν προσπάθησες να κάνεις το format με το cd των 7 πρίν αρχίσει το format η μετά οταν άρχισε η εγκατάσταση των windows ?

Υποθέτω πως προσπάθησες να κάνεις format, εγκατάσταση κτλπ οχι μεσα απο τα vista αλλα κάνοντας boot με το cd.

Δημοσ.

Μόλις έβαλα το cd των 7 και έκανα boot από εκεί κόλλησε στο copy windows files για 10 λεπτά περίπου και μετά πέταξε το μνμ!Τα χαρακτηριστικά του δείχνουν ότι σηκώνουν 7!Από την άλλη δεν νομίζω ότι τα vista είναι πιο ελαφριά από τα 7...any ideas???

Δημοσ.

Εμ,άρα αυτό που λέει το μήνυμα,κάτι κουνιέται κάτι χάνει επαφή,των έσπρωξες καθόλου των σκληρό πως την πλακέτα; καμιά φορά στα laptop χαλαρώνουν και δεν κάνουν καλή επαφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...