ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ..Από σήμερα, λόγω κάποιας λανθασμένης επιλογής μου, ο firox άλλαξε εμφάνιση,εκτός από τους σελιδοδείκτες εμαφανίζει το babbylon και ένα σωρό άλλα ενοχλητικα παραθυράκια 'οπως <<εντοπιστής κινητού>,<< δίαιτα >>κτλ.Πήγα να κάνω επαναφορά συστήματος και δεν εμαφίζεται η ένδειξη << επαναφορά συστήματος>> στο μενού ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ/ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω επαναφορά συστήματος ??Δε θέλω να καταργήσω και να επαναεγκαταστήσω τον mozilla firox γιατί στους σελιδοδείκτες έχω αποθηεύμενες σημαντικές ιστοσελίδες. Ευχαριστώ.
Pinball1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Κάνε εξαγωγή των σελιδοδεικτών και αφού επαναφέρεις το σύστημα τους ξαναεισάγεις. Σελειδοδείκτες > προβολή όλων > εξαγωγή ως HTML και μετά με τον ίδιο τρόπο επέλεξε εισαγωγή.
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το xmarks addon στον ff για να συγχρονίσεις σελιδοδείκτες και κωδικούς με σέρβερ στο internet και να έχεις πρόσβαση σε αυτά όπου και αν βρίσκεσαι (εννοείτε με κωδικό). Υπάρχει και το mozbackup (free) που μπορεί να πάρει backup από ότι του πεις μέσα από τα προγράμματα της Mozilla, γιτί δεν είναι μόνο τα λινκς αλλά και οι κωδικοί που έχεις αποθηκεύσει. Αυτά πάντως τα toolbars μπορείς να τα αφαιρέσεις από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων και από την διαχείριση πρόσθετων του ff.
ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Έλυσα το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα