Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..Από σήμερα, λόγω κάποιας λανθασμένης επιλογής μου, ο firox άλλαξε εμφάνιση,εκτός από τους σελιδοδείκτες εμαφανίζει το babbylon και ένα σωρό άλλα ενοχλητικα παραθυράκια 'οπως <<εντοπιστής κινητού>,<< δίαιτα >>κτλ.Πήγα να κάνω επαναφορά συστήματος και δεν εμαφίζεται η ένδειξη << επαναφορά συστήματος>> στο μενού ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ/ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω επαναφορά συστήματος ??Δε θέλω να καταργήσω και να επαναεγκαταστήσω τον mozilla firox γιατί στους σελιδοδείκτες έχω αποθηεύμενες σημαντικές ιστοσελίδες.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κάνε εξαγωγή των σελιδοδεικτών και αφού επαναφέρεις το σύστημα τους ξαναεισάγεις.

Σελειδοδείκτες > προβολή όλων > εξαγωγή ως HTML

και μετά με τον ίδιο τρόπο επέλεξε εισαγωγή.

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το xmarks addon στον ff για να συγχρονίσεις σελιδοδείκτες και κωδικούς με σέρβερ στο internet και να έχεις πρόσβαση σε αυτά όπου και αν βρίσκεσαι (εννοείτε με κωδικό).

Υπάρχει και το mozbackup (free) που μπορεί να πάρει backup από ότι του πεις μέσα από τα προγράμματα της Mozilla, γιτί δεν είναι μόνο τα λινκς αλλά και οι κωδικοί που έχεις αποθηκεύσει.

Αυτά πάντως τα toolbars μπορείς να τα αφαιρέσεις από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων και από την διαχείριση πρόσθετων του ff.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...