Bill M Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ρε γμτ το έχω δοκιμάσει εκατό φορές... μου βγάζει συνέχεια error unable to restore device... έχω κάνει τα πάντα... έχω κάνει update, το έχω συνδέσει σε άλλη USB, έχω κάνει επανεκκινήσεις, έχω δοκιμάσει ακόμα και να κάνω απλά restore τη συσκευή... Τί άλλο να κάνω; και εγω φίλε μια απο τα ίδια, προσπαθώ να κάνω restore στο ios 5 και δεν μπορώ.. βγάζει The ipad could not be restored. An unknown error occurred (3194), στο site της apple λέει ως λύση update itunes το οποίο έχω κάνει... Καμιά ιδέα κανείς ?? ευχαριστώ
telegamesvg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Kαι ΝΑΙ , μετα απο καμια 15αρια προσπαθειες ξεκινησε να κανει το update !!!! Μαλλον ειναι θεμα καθαρα τυχης ...το προβλημα απ'οτι λενε ολοι ειναι στους servers της Αpple ...(φανταστειτε τι γινεται αυτη τη στιγμη!! ),keep trying .
DimAslan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ουφ... εντάξει, το ξεπέρασε μόνο του... δεν ξέρω τί άλλαξε... αλλά έκανε update... άντε γιατί δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ...
orlox Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αν αναβαθμίσω το 3Gs οι εφαρμογές του θείου πάνε περίπατο;
DimitrisM. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Σε 3gs δεν μπορω να αλλαξω τον τιτλο Reminders, ουτε να προσθεσω location...
stergi17 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Σε όσους βγάζει error 3194 όταν πάτε να κάνετε το Update, σβήστε από το αρχείο hosts των windows ότι έχει σχέση με το apple.com μετά κάντε ένα restart το iTunes και το πρόβλημα θα λυθεί.
fireflies Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Απορία: το tabbed browsing για τον safari δουλευει μόνο στο ipad ή και στο iphone? Στο κινητό, μετά το update, δεν έχω δει καμία διαφορά προς το παρόν.
zannikakion Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ωραιες αλλαγες απο την apple... στα μηνυματα σαιρνεις το πληκτρολογιο κατω και αυτο φευγει... μια ωραια διαφορα...
DimAslan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ερώτηση κρίσεως (κρίσιμη)... Όσοι κάνατε update στο iPad σας, έχετε ελέγξει ότι έχει κρατήσει και τα savegames από τα παιχνίδια σας; Στο iPhone μου τα έχει κρατήσει κανονικά, αλλά ρωτάω μην πάθουμε καμμιά νίλα, παίζω το Dungeon Hunter καιρό τώρα και αν χρειαστεί να το πάω απ' την αρχή θα πάθω κάτι κακό...
lambroukos13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 παιδια μολις εβαλα το IOS 5, αλλα πλεον κανενα app δεν ανοιγει!τι λυση υπαρχει σ'αυτο? οκ εφτιαξε με restore τελικα...ολα δουλευουν ρολοι!
ixthy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Η εγκατάσταση του iOS5 έρχεται με δύο προβλήματα και απορώ που κανείς δεν έχει μιλήσει για αυτά. 1ον Η εγκατάσταση του iOS5 καταστρέφει τα folders!!! 2ον Ο συγχρονισμός με το iCloud καταστρέφει έγγραφα!!! Ξέρει κανείς αν έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα; Πάντως είμαι απογοητευμένος από την Apple τώρα τελευταία... 2 χρόνια χρήστης iphone και 3,5 χρόνια μακ, είχα μάθει ότι δε χρειάζεται να ασχολούμαι με τέτοιες παπαριές... Τώρα τι έγινε;;; Τα έπαιξε ο Steve και θα τα διαλύσουν όλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα