Προς το περιεχόμενο

Γνώμες και συμβουλές για iOS 5

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απ ολους διαβαζω οτι βγηκε και βγηκε, σε μενα τιποτα ακομα! Μου λεει να κανω update σε 4.3.5! Γιατι ετσι ξερει κανεις?

Αναβάθμιση στο itunes 10.5 έκανες...;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκανα βρε παιδια...απο το πρωι που βγηκε!! Τιποτα! Ακομα 4.3.5. μου λεει οτι ειναι η πιο προσφατη εκδοση.

Εσας το βγαζει κανονικα iOS 5??

Και ιδου και ενα screenshot.

post-88101-0-08535000-1318441602_thumb.jpg

Εκανα βρε παιδια...απο το πρωι που βγηκε!! Τιποτα! Ακομα 4.3.5. μου λεει οτι ειναι η πιο προσφατη εκδοση.

Εσας το βγαζει κανονικα iOS 5??

Και ιδου και ενα screenshot.

δε ξερω μηπως δεν εχεις κανει update στη 4.3.5 και πρεπει να κανεις πρωτα αυτο,δοκιμασε

Μπα, και γιατι δεν εγινε το ιδιο με την 4.3.4; Την 4.3.3. εχω τωρα λογω JB προφανως. Νεοτερη πλεον ειναι η 5, δεν εχει νοημα να βλέπει την 4.3.5. καν! Εσεις δεν ειπατε, σας βγαζει για update την 5;;

ρε παιδια παω να κανω update και μου βγαζει μετα στο restore νομιζω cannon restore administrators iPhone an internal error occurred

οκ ακυρο εκανα ρεσταρτ και δουλευει. σε λιγο θα δουμε τι παιζει επιτελις :-D

Ρε παιδια εχω προσπαθησει να κανω update το iPhone 4 μου σε iOS 5 και συνεχεια μου βγαζει αυτο το error. Εκανα restart στο PC. Τιποτα. 4 φορες περιπου προσπαθησα!!!

Παιδιά τα φώτα σας please. Ξεκίνησα να κάνω το update και κατά τη διάρκεια του restore μου έσκασε error. Αποτέλεσμα, το κινητό ανοίγει εμφανίζεται το ασημένιο μήλο και είναι κολλημένο εκεί.

Δοκίμασα restart το ξεσύνδεσα στο mac το ξανασύνδεσα αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα;;

Ευρεθη η λυση για το προβλημα μου. Οσοι αντιμετωπιζετε το ιδιο μ εμενα, απλα πατε Itunes -> check for updates (ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ 10.5) και αμεσως μετα εμφανιζει το upadate του iOS 5!

Παιδιά τα φώτα σας please. Ξεκίνησα να κάνω το update και κατά τη διάρκεια του restore μου έσκασε error. Αποτέλεσμα, το κινητό ανοίγει εμφανίζεται το ασημένιο μήλο και είναι κολλημένο εκεί.

Δοκίμασα restart το ξεσύνδεσα στο mac το ξανασύνδεσα αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα;;

Mολις μου το εκανε και εμενα στο ipad2 μετα απο αλεπαλληλες προσπαθειες να κανω την αναβαθμιση σε ios5 .

To φησα οπως ηταν συνδεδεμενο και επανηλθε μονο του .

Ακομη ομως δεν εχω καταφερει να κανω το update , μου βγαζει λαθος μετα το backup ,υπαρχει κανεις που να το ολοκληρωσε ?

Ρε γμτ το έχω δοκιμάσει εκατό φορές... μου βγάζει συνέχεια error unable to restore device... έχω κάνει τα πάντα... έχω κάνει update, το έχω συνδέσει σε άλλη USB, έχω κάνει επανεκκινήσεις, έχω δοκιμάσει ακόμα και να κάνω απλά restore τη συσκευή...

Τί άλλο να κάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...