DimitrisM. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Βγηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Απ ολους διαβαζω οτι βγηκε και βγηκε, σε μενα τιποτα ακομα! Μου λεει να κανω update σε 4.3.5! Γιατι ετσι ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zannikakion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Απ ολους διαβαζω οτι βγηκε και βγηκε, σε μενα τιποτα ακομα! Μου λεει να κανω update σε 4.3.5! Γιατι ετσι ξερει κανεις? Αναβάθμιση στο itunes 10.5 έκανες...;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Εκανα βρε παιδια...απο το πρωι που βγηκε!! Τιποτα! Ακομα 4.3.5. μου λεει οτι ειναι η πιο προσφατη εκδοση. Εσας το βγαζει κανονικα iOS 5?? Και ιδου και ενα screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Εκανα βρε παιδια...απο το πρωι που βγηκε!! Τιποτα! Ακομα 4.3.5. μου λεει οτι ειναι η πιο προσφατη εκδοση. Εσας το βγαζει κανονικα iOS 5?? Και ιδου και ενα screenshot. δε ξερω μηπως δεν εχεις κανει update στη 4.3.5 και πρεπει να κανεις πρωτα αυτο,δοκιμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αυτο ειναι. Αφου το κινητο βλεπει τη νεοτερη (4.3.5) πως θα σε παει στην 5.0? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μπα, και γιατι δεν εγινε το ιδιο με την 4.3.4; Την 4.3.3. εχω τωρα λογω JB προφανως. Νεοτερη πλεον ειναι η 5, δεν εχει νοημα να βλέπει την 4.3.5. καν! Εσεις δεν ειπατε, σας βγαζει για update την 5;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zannikakion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ναι, αλλα εγω ειχα την 4.3.5 και μου την εβγαλε επι τοπου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια παω να κανω update και μου βγαζει μετα στο restore νομιζω cannon restore administrators iPhone an internal error occurred οκ ακυρο εκανα ρεσταρτ και δουλευει. σε λιγο θα δουμε τι παιζει επιτελις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Παιδια εχω προβλημα, μολις παω να κανω το update μου λεει iphone could not be restored error 3200. Τι να κανω? UPDATE: Οκ μετα απο απειρες προσπαθειες εγινε τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια εχω προσπαθησει να κανω update το iPhone 4 μου σε iOS 5 και συνεχεια μου βγαζει αυτο το error. Εκανα restart στο PC. Τιποτα. 4 φορες περιπου προσπαθησα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά τα φώτα σας please. Ξεκίνησα να κάνω το update και κατά τη διάρκεια του restore μου έσκασε error. Αποτέλεσμα, το κινητό ανοίγει εμφανίζεται το ασημένιο μήλο και είναι κολλημένο εκεί. Δοκίμασα restart το ξεσύνδεσα στο mac το ξανασύνδεσα αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ευρεθη η λυση για το προβλημα μου. Οσοι αντιμετωπιζετε το ιδιο μ εμενα, απλα πατε Itunes -> check for updates (ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ 10.5) και αμεσως μετα εμφανιζει το upadate του iOS 5! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά τα φώτα σας please. Ξεκίνησα να κάνω το update και κατά τη διάρκεια του restore μου έσκασε error. Αποτέλεσμα, το κινητό ανοίγει εμφανίζεται το ασημένιο μήλο και είναι κολλημένο εκεί. Δοκίμασα restart το ξεσύνδεσα στο mac το ξανασύνδεσα αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα;; Mολις μου το εκανε και εμενα στο ipad2 μετα απο αλεπαλληλες προσπαθειες να κανω την αναβαθμιση σε ios5 . To φησα οπως ηταν συνδεδεμενο και επανηλθε μονο του . Ακομη ομως δεν εχω καταφερει να κανω το update , μου βγαζει λαθος μετα το backup ,υπαρχει κανεις που να το ολοκληρωσε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ρε γμτ το έχω δοκιμάσει εκατό φορές... μου βγάζει συνέχεια error unable to restore device... έχω κάνει τα πάντα... έχω κάνει update, το έχω συνδέσει σε άλλη USB, έχω κάνει επανεκκινήσεις, έχω δοκιμάσει ακόμα και να κάνω απλά restore τη συσκευή... Τί άλλο να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα