Προς το περιεχόμενο

Γνώμες και συμβουλές για iOS 5

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τις γνωστές εφαρμογές είναι κάποιες που δεν παίζουν?

Σήμερα παρατήρησα ότι το Evernote (free user) δε φορτώνει το περιεχόμενο των σημειώσεων παρά μόνο τους τίτλους τους.

Επίσης δεν είδα να μπορώ να βάλω κάποιο αγορασμένο ringtone για ήχο sms...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators

νομίζω ότι και με το ios 4 γίνεται, αυτό... ε;

Yeap, και στο iOS4 γινόταν.

Sorry guys, πολύ πιθανόν να έχετε δίκιο. Προφανώς δεν το είχα παρατηρήσει στο iOS 4.

Βλέπω επίσης άλλο ένα μικρό bug: έχω επιλέξει να με ειδοποιεί μία φορά για κάθε εισερχόμενο SMS/MMS/iMessage. Παρ' όλα αυτά, με το iOS 5 δέχομαι και δεύτερη ειδοποίηση.

Όταν έχω το Skype ανοιχτό στο PC και στο iPhone, πολλές φορές δεν έρχεται τίποτα στο iPhone (νέα μηνύματα ή κλήσεις στο Skype)) :(

Εννοείται το Skype ανοιχτό στο background. Μάλλον παίζει κάτι με το σύστημα των ειδοποιήσεων.

Στο mail.app έχουμε τίποτα αλλαγές?

Στο iCal μπορείς επιτέλους να αλλάξεις το χρώμα σε ένα calendar? (πέσε Snolly να με φας)

Στο Address Book μπορείς να δημιουργήσεις group?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators

Αν και η Apple βγάζει νέες beta κάθε 2 εβδομάδες, ακόμα να βγει η beta 2 του iOS 5

Βγήκε η beta 2. Έχει ενεργοποιηθεί το wireless sync με το itunes. Απαιτεί itunes 10.5 beta 2 και OSX 10.6.8

:)

Update μετά την εγκατάσταση σε ipad2 και iphone4: Οι εφαρμογές που είχαν πρόβλημα με την beta1, πλεον παίζουν άψογα!

:)

Πέρασα την beta 2, και είχε επιλογή εκτός από το restore from backup, το restore from icloud. Επέλεξα το 2ο, και ενώ μετά από κάποιες ώρες είχαν εγκατασταθεί σχεδόν όλες οι εφαρμογές μου (γύρω στις 100) 2-3 κολλούσε η μπάρα του download και ξανά από την αρχή το κατέβασμά τους. Έβγαζε και ένα error ότι δεν υπάρχουν δεδομένα να κατεβάσει.

Προς το παρόν ξανά restore για να ξανα περάσω την beta 2 και αυτή τη φορά θα κάνω το παραδοσιακό restore των δεδομένων μου από το itunes...

• Super Moderators

Πέρασα την beta 2, και είχε επιλογή εκτός από το restore from backup, το restore from icloud. Επέλεξα το 2ο, και ενώ μετά από κάποιες ώρες είχαν εγκατασταθεί σχεδόν όλες οι εφαρμογές μου (γύρω στις 100) 2-3 κολλούσε η μπάρα του download και ξανά από την αρχή το κατέβασμά τους. Έβγαζε και ένα error ότι δεν υπάρχουν δεδομένα να κατεβάσει.

Προς το παρόν ξανά restore για να ξανα περάσω την beta 2 και αυτή τη φορά θα κάνω το παραδοσιακό restore των δεδομένων μου από το itunes...

Λογικό μιας και το icloud δεν λειτουργεί ακόμη σωστά!

Απλά διάβασα ότι κάποιοι το χρησιμοποίησαν και όλα οκ, αλλά ντάξει αυτό δεν αναιρεί το ότι δεν λειτουργεί σωστά ακόμη

edit

Μία από τις εφαρμογές που δεν γινόταν εγκατάσταση ήταν το idisk. Διαβάζοντας ότι το icloud δε θα εμπεριέχει το idisk ίσως γιαυτό να μην με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση και να παρασύρει και τις άλλες εφαρμογές.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Με την iOS 5 -δε ξέρω αν γινόταν και στην beta 1, αλλά στην beta 2 όταν αποφορτίζεται πλήρως το iPhone και κλείνει, όταν το βάζω στη πρίζα ανοίγει αμέσως και όχι μετά από ένα 5λεπτο

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...