tr3quart1sta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 @tre3quar1tsa κάτι καινοτόμο. κάτι να με κάνει να ενθουσιαστώ. κατί που να περιμένω πως και πως την ωρα που θα βγεί. δλδ εσενα ολο το event σου αφησε χαμογελο πλατύ; για αυτους χωρις jb μαλλον ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Το βασικοτερο και πιο σημαντικο ειναι οτι μετα απο χρονια θα εχουμε notifications της προκοπης.. Γενικοτερα το iOS 5 φαινεται να αντιγραφει αρκετα features του android και αυτο μονο καλο ειναι. με αυτό γέλασα περισσότερο. πραγματικά αξιζε ενα ολοκρηρο slide απο τη παρουσίαση. Επρεπε να φθασουμε στην 5η εκδοση του iOS και να μας πλασσαρουν το αυτονοητο σαν τρομερο feature . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αν είναι να περιμένω χρόνια για features που το android έχει εδώ και καιρό τότε δεν βλέπω λόγο να παραμένω με ios... εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα και εδώ και καιρό περίμενα το event για να πάρω αποφάσεις. bye bye ios για μένα... ακόμα και τα θεόκουτσα wp πρωτοτυπούν κάπου και οι συσκευές που με καλύπτουν δεν κάνουν έναν βασικό μισθό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αν είναι να περιμένω χρόνια για features που το android έχει εδώ και καιρό τότε δεν βλέπω λόγο να παραμένω με ios... εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα και εδώ και καιρό περίμενα το event για να πάρω αποφάσεις. bye bye ios για μένα... ακόμα και τα θεόκουτσα wp πρωτοτυπούν κάπου και η συσκευές που με καλύπτουν δεν κάνουν έναν βασικό μισθό Μάλλον πρεπει να σου θυμίσω πόσο κοστίζει ένα σύγχρονο smartphone με windows ή android! (και δεν αναφέρομαι στα ...ZTE!) Επίσης έχουμε το android εξαιτίας του iOS και του iphone! Επίσης μην προσπαθείς να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου γιατί όταν ανακοινωθεί το iphone5/ipad3, θα είσαι ο πρώτος που θα κάνει προ-παραγγελία! Στο θεμα μας τώρα! Πάντα έλεγα πως το ιδανικό για μένα θα ήταν να έχω τις ειδοποιήσεις του android στο iphone/ipad μου! Και πάντα κάθε φορά που άφηνα ένα android (δεν το άντεχα για περισσότερο από 1-2 μήνες) για να επιστρέψω στο iphone, το μόνο που μου έλειπε ήταν οι ειδοποιήσεις του! Ε τώρα το έχω και αυτό και σε συνδυασμό με το cloud δεν χρειάζομαι κάτι άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Εγώ είμαι ικανοποιημένος γιατί το φθινόπωρο το δύο ετών, τότε, 3GS μου θα τρέχει ολοκαίνουριο λογισμικό μιας και αποφάσισαν να το υποστηρίξουν. Καθόλου άσχημη υποστήριξη για συσκευή 2 ετών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μάλλον πρεπει να σου θυμίσω πόσο κοστίζει ένα σύγχρονο smartphone με windows ή android! (και δεν αναφέρομαι στα ...ZTE!) Επίσης μην προσπαθείς να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου γιατί όταν ανακοινωθεί το iphone5/ipad3, θα είσαι ο πρώτος που θα κάνει προ-παραγγελία! Στο θεμα μας τώρα! Πάντα έλεγα πως το ιδανικό για μένα θα ήταν να έχω τις ειδοποιήσεις του android στο iphone/ipad μου! Και πάντα κάθε φορά που άφηνα ένα android (δεν το άντεχα για περισσότερο από 1-2 μήνες) για να επιστρέψω στο iphone, το μόνο που μου έλειπε ήταν οι ειδοποιήσεις του! Ε τώρα το έχω και αυτό και σε συνδυασμό με το cloud δεν χρειάζομαι κάτι άλλο! το htc hd7 πχ κάνει 300€... το galaxy s2 κάνει τώρα όσο και το iphone 4 αλλά σε 1 μήνα θα πέσει, αυτά είναι στάνταρ. Γενικά όμως ρε φίλε κουράστηκα... ειλικρινά. Όταν σε ένα major update σου μου βάζεις notification, tasks και κουμπί για την φωτογραφική εμένα δεν με καλύπτεις. Σου ξανά λέω, αυτά τα βρίσκω και σε άλλες πλατφόρμες που δεν νιώθω και ότι με κοροϊδεύουν. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα όμως... παντού και πάντα Εγώ είμαι ικανοποιημένος γιατί το φθινόπωρο το δύο ετών, τότε, 3GS μου θα τρέχει ολοκαίνουριο λογισμικό μιας και αποφάσισαν να το υποστηρίξουν. Καθόλου άσχημη υποστήριξη για συσκευή 2 ετών. Καλά... μην προτρέχεις. Σιγουρέψου πρώτα ότι θα δουλεύουν ΟΛΑ τα features και μετά δες πρώτα πως θα δουλεύουν. Σου θυμίζω τι έγινε με το 3g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 το htc hd7 πχ κάνει 300€... το galaxy s2 κάνει τώρα όσο και το iphone 4 αλλά σε 1 μήνα θα πέσει, αυτά είναι στάνταρ. Γενικά όμως ρε φίλε κουράστηκα... ειλικρινά. Όταν σε ένα major update σου μου βάζεις notification, tasks και κουμπί για την φωτογραφική εμένα δεν με καλύπτεις. Σου ξανά λέω, αυτά τα βρίσκω και σε άλλες πλατφόρμες που δεν νιώθω και ότι με κοροϊδεύουν. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα όμως... παντού και πάντα Ξέχασες cloud και ασύρματο sync με το itunes! Και δεν είδες ακόμη τι άλλο προσφέρει στους developers για την ανάπτυξη apps! (κατεβάζω το beta 5 για ipad2 και το beta itunes αλλά αν δεν δω τι λειτουργεί και τι όχι δεν ρισκάρω για εγκατάσταση). Φαντάζομαι επίσης πως δεν συγκρίνεις την ποιότητα κατασκευής των συσκευών που ανέφερες με το iphone 4! Εκτός αν σου αρέσουν οι συσκευές που στο χέρι είναι σαν να κρατάς dummy κατασκευές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ασύρματο sync με το itunes εδω και πολυ καιρο στο android !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 δεν ξέχασα τίποτα... εσύ θέλεις να θεοποιήσεις κάποια χαρακτηριστικά. χρησιμοποιώ dropbox και google mobile me 2 χρόνια + τώρα... ας μην κάνουμε ξανά σαν να ανακάλυψε η apple την Αμερική. Καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι το ασύρματο sync και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ χαμηλά στην λίστα με τα σοβαρά επιχειρήματα και αν είναι να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά ή μία πιο φθηνή συσκευή που από άποψη χαρακτηριστικών μου κάνει (πχ lg optimus black... 299€ κοστίζει) θα προτιμήσω κάτι άλλο εκτός iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandros4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 δεν ξέχασα τίποτα... εσύ θέλεις να θεοποιήσεις κάποια χαρακτηριστικά. χρησιμοποιώ dropbox και google mobile me 2 χρόνια + τώρα... ας μην κάνουμε ξανά σαν να ανακάλυψε η apple την Αμερική. Καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι το ασύρματο sync και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ χαμηλά στην λίστα με τα σοβαρά επιχειρήματα και αν είναι να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά ή μία πιο φθηνή συσκευή που από άποψη χαρακτηριστικών μου κάνει (πχ lg optimus black... 299€ κοστίζει) θα προτιμήσω κάτι άλλο εκτός iphone. Ε πάρε οποιαδήποτε πλαστικούρα-γκουμούτσα που τρέχει android με τις αμέτρητες εφαρμογές και παιχνίδια που δεν έχει και μην το κουραζουμε το θέμα. Και ας μην αναφερθούμε στην ταχύτητα γενικότερα της συσκευής με το android. Έπεσε στα χέρια μου το πολυδιαφημισμένο lg με διπυρηνο και ειλικρινά απο το σκρολαρισμα και μόνο των σελίδων πίστεψα πως ο επεξεργαστης του τρέχει σε hz. Και θεωρώ πως φταίει το λογισμικό για ένα μεγάλο μέρος αυτού. Και ας μην ξεχνάμε ότι ένα android κολλάει εύκολα ιούς, και ας μην ξεχνάμε ότι ένα android δεν πρόκειται στον αιώνα τον απαντα να δέχεται τόσες πολλές αναβαθμισεις λογισμικού και να υποστηριχθεί απο την εταιρεία του όπως κάνει η apple με τις συσκευές της. Χαρακτηριστικά αναφέρω το 3GS που οι φήμες έλεγαν ότι δεν θα υποστηριχθεί και πέσαμε όλοι να φάνε την apple. Αυτά τα ολίγα απο μένα. Ένα υπέροχο wwdc, ένα τέλειο iOS που πολλές εταιρείες θα ήθελαν να έχουν. Ένα Mac os τέλος, που θα ήθελε πολυ η Microsoft να καταφέρει ποτέ να βγάλει ισαξιο λογισμικό. Και ναι αποκαλέστε με όσο fun boy θέλετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ε πάρε οποιαδήποτε πλαστικούρα-γκουμούτσα που τρέχει android με τις αμέτρητες εφαρμογές και παιχνίδια που δεν έχει και μην το κουραζουμε το θέμα. αν σε κουράζει το θέμα δεν απαντάς... κατά τα άλλα Και ναι αποκαλέστε με όσο fun boy θέλετε. αυτό και προσπερνάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μια μαμημενη αναφορα παραδοσης στα sms δε μπορουσαν να βαλουν; Τι πιο ευκολο γαμωτο;; Κατα τα αλλα, καλο το κουμπι για καμερα, καλες κι οι ειδοποιησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Βρε παιδιά, με όλο τον σεβασμό δηλαδή, το παρόν thread είναι για να εκφέρουμε γνώμες για το iOS 5. Δεν ενδιαφέρει τι κάνει το android ή πόσο κάνει μια συσκευή android. Ας μην γίνει flame το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Βρε παιδιά, με όλο τον σεβασμό δηλαδή, το παρόν thread είναι για να εκφέρουμε γνώμες για το iOS 5. Δεν ενδιαφέρει τι κάνει το android ή πόσο κάνει μια συσκευή android. Ας μην γίνει flame το θέμα. Επανέρχομαι! Για την ώρα η beta1 έχει αρκετά θεματάκια και bugs που δεν επιτρέπουν εγκατάσταση σε συσκευές που χρησιμοποιώ καθημερινά (iphone4, ipad2). Επίσης για την ώρα απουσιάζει το ασύρματο sync με το itunes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Βρε παιδιά, με όλο τον σεβασμό δηλαδή, το παρόν thread είναι για να εκφέρουμε γνώμες για το iOS 5. Δεν ενδιαφέρει τι κάνει το android ή πόσο κάνει μια συσκευή android. Ας μην γίνει flame το θέμα. πάνω σε αυτό λοιπόν, η αναβάθμιση iOS 5 είναι μια μεγάλη μούφα, ακόμη και για τα δεδομένα της Apple που ειδικεύεται στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Βλέπω ότι η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνεί σε αυτό. Ελπίζω να σώσει την κατάσταση με το Lion, μήπως και αντικαταστήσω το mini με κανένα IMac να γουστάρω. Όσο για τηλέφωνο, για την ώρα (κάτι για πολύ καιρό ακόμη όπως φαίνεται), android και ίσως σύντομα WP7. Ειδικά τα τελευταία είναι συσκευές με @@ και μάλιστα στο 1/3 της τιμής του iP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα