kebinB Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 πλήρης απογοητευση. recycled features του Cydia. στο μόνο πράγμα που χαμογέλασα ηταν το free του iCloud. με αυτό γέλασα περισσότερο. πραγματικά αξιζε ενα ολοκρηρο slide απο τη παρουσίαση.
Haldol Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Το ένα χαρακτηριστικό που ήθελα πάντως (SMS reports) το έβαλαν. Επιτέλους, μετά από πόσα χρόνια. Αρκεί να μην διάβασα λάθος και χαίρομαι τσάμπα.
kebinB Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Το ένα χαρακτηριστικό που ήθελα πάντως (SMS reports) το έβαλαν. Επιτέλους, μετά από πόσα χρόνια. Αρκεί να μην διάβασα λάθος και χαίρομαι τσάμπα. νομίζω βάλανε παραδόσεις μονο για το iMessage γι αυτο κραταω μια επυφήλαξη. πάντως ειναι αυτο που ειπε ο αλεξ στο τουιτερ. " με το iOS μας δουλευουν και λέμε και ευχαριστώ."
kebinB Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 @tre3quar1tsa κάτι καινοτόμο. κάτι να με κάνει να ενθουσιαστώ. κατί που να περιμένω πως και πως την ωρα που θα βγεί. δλδ εσενα ολο το event σου αφησε χαμογελο πλατύ;
Jason13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αυτο με τα 25 δολλαρια σου "νομιμοποιει" τα "κατεβασμενα" τραγουδια που βαζεις στο icloud; Πολυ εξυπνο παντως.
kebinB Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 αλλο που ανακάλυψα μόλις. read it later. τι κανα δλδ αντιγράψαν το instapaper.
kebinB Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν έγινε καμία αναφορά σε iPhone 4S ή iPhone 5? όχι. το event ηταν καθαρά για ios 5 mac os x lion και iCloud services.
lightday Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αυτο με τα 25 δολλαρια σου "νομιμοποιει" τα "κατεβασμενα" τραγουδια που βαζεις στο icloud; Πολυ εξυπνο παντως. αυτό που κατάλαβα είναι αν έχω νόμιμα ριπαρισμένα στα 320 τραγούδια mp3, που κακά τα ψέματα παίζουν σε περισσότερες συσκεύες θα μου τα κάνει 256 aac που παίζουν που?. Και επίσης και από την δανειστική να τα έχω ,θα πληρώσω γιατί βαριέμαι να τα μεταφέρω σε άλλες συσκευές. Πόσους τρόπους ρε μεγάλε θα βρείς ακόμα για να τα πάρεις ... από την μύγα ξύγκι βγάζεις ! Εχει καταφέρει να καπακώσει τον χρήστη με ωραία καλούδια από όλες τις μεριές και τον ταίζει ότι θέλει αυτός. Σου βγάζω το καπέλο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 αυτό που κατάλαβα είναι αν έχω νόμιμα ριπαρισμένα στα 320 τραγούδια mp3, που κακά τα ψέματα παίζουν σε περισσότερες συσκεύες θα μου τα κάνει 256 aac που παίζουν που?. Και επίσης και από την δανειστική να τα έχω ,θα πληρώσω γιατί βαριέμαι να τα μεταφέρω σε άλλες συσκευές. Πόσους τρόπους ρε μεγάλε θα βρείς ακόμα για να τα πάρεις ... από την μύγα ξύγκι βγάζεις ! Εχει καταφέρει να καπακώσει τον χρήστη με ωραία καλούδια από όλες τις μεριές και τον ταίζει ότι θέλει αυτός. Σου βγάζω το καπέλο. Το itunes match θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Αμερική δυστυχώς (υποθέτω λόγω δικαιωμάτων κλπ κλπ κλπ) Κατά τα άλλα πάντα φώναζα πως αυτό που μου λείπε από το iOS είναι τα notifications του Android! Τώρα που τα έχω είμαι κομπλέ!
ababapanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 προσοχη!!! η αναφορά παράδοσης αναφέρεται μονο στο imesage μεταξυ των ios συσκευών και οχι στα sms... Αν δεν εχω διαβάσει εγω καλα και εχω καταλάβει λαθος ας με διορθώσει κάποιος
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 προσοχη!!! η αναφορά παράδοσης αναφέρεται μονο στο imesage μεταξυ των ios συσκευών και οχι στα sms... Αν δεν εχω διαβάσει εγω καλα και εχω καταλάβει λαθος ας με διορθώσει κάποιος Καλά κατάλαβες.
kebinB Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ανεβηκε το video πω ο jobs παραδυνατησε η παντα τετιο χρεπι ηταν και δεν τον θυμαμαι καλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα