Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και απο εμενα .

Εχω το συγκεκριμενο μοντελο VAIO και για να μην τα πολυλογω , εχει φαει καποιο κολημα , και είτε μπαινω με F8 (advanced boot options) είτε F10 , ξεκινανε τα windows ( η οθονη που λεει Starting Windows και εχει το σηματακι τους ) και μετά πάντα καταλήγει σε μαυρη οθονη με το βελάκι του παντικιου να υπαρχει μόνο(το οποιο μπορεις και το κουνας).

Το service της SONY θελει τα recovery disks , τα οποία δεν εχω , με αποτελεσμα να εχω κολλήσει .

Η εσχατη λύση είναι να δώσω 55€ και να παρω τα recovery disks , αλλα λέω μήπως κανενας ειχε αναλογη εμπειρια και μου πει καμια αλλη λυση.

Φιλικα Δημητρης

Δημοσ.
Η εσχατη λύση είναι να δώσω 55€ και να παρω τα recovery disks , αλλα λέω μήπως κανενας ειχε αναλογη εμπειρια και μου πει καμια αλλη λυση.

Δεν παίζει..!

Δοκίμασες την ώρα που είναι μαύρη η οθόνη να πατήσεις ctrk+alt+del..?

Από εκεί, μπορείς να ανοίξεις την διαχείριση εργασιών..?

Δημοσ.

Δεν παίζει..!

Δοκίμασες την ώρα που είναι μαύρη η οθόνη να πατήσεις ctrk+alt+del..?

Από εκεί, μπορείς να ανοίξεις την διαχείριση εργασιών..?

Ναι και δυστυχως τίποτα :cry:

Δημοσ.

ειχα ενα παρομοιο προβλημα και το εστειλα στη σονυ αφου πρωτα μιλησα μαζι τους. εμενα δεν εμπαινε στα win.και δεν μπορουσα να κανω και recovery οχι απο τα dvd που δημιουργησα αλλα απο το κρυφο partition που ειχε. μου το φτιαξανε γιατι ειχε τελικα προβλημα και ο σκληρος δισκος. και μενα στην αρχη μου ειπαν για 55 αλλα τους πιεσα και εγινε η δουκεια μου. δυστυχως το πουλησα και μαζι τα recovery αλλιως θα σου τα εστελνα,

βρες κανενα παλιοτερο θεμα με το sony αυτο στο forum και ισως βρεις και καποιον που το εχει τωρα για να του πεις να σου τα στειλει.

Δημοσ.

Βρε παιδιά μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.

Κατεβάζει την ίδια έκδοση των win, παίρνει το cd key που έχει από κάτω το λαπτοπ, κατεβάζεις τους driver απ την sony και τελείωσε η υπόθεση..!!

Γιατί να τα σκάσει για να κάνει κάτι που γίνεται τζάμπα..?

Δημοσ.

Απλα θα πρεπει να βρει τα 64bit Home premium Ελληνικα που ειναι λιγο σπανια (ποιος εχει γνησιο δισκακι σπιτι του πλεον;; :rolleyes: )

Ενημερωτικα, εχω γνησιο δισκακι των 7 Home 64bit ελληνικα, οποιος το θελει για τυχον clean install κλπ θα του το γραψω (ή αν δεν γινεται να το γραψω, το δανειζω).

Δημοσ.

Πριν που ελεγα ότι εμπαινε στο “windows Starting” το εκανε γιατι είχα ξεχασει μεσα ένα δισκακι windows 7 upgrade , αλλα όταν το έβγαλα δεν προχωραει καθολου.

Με το ubontu live cd μπήκα και παρατήρησα ότι ο σκληρος ναι μεν υπαρχει, αλλα δεν είναι προσβασιμος, και δεν μπορω να δω καμια πληροφορια γιαυτον ( μαλιστα τον εβγαλα και τον εβαλα στο desktop pc που παλι δεν μπορουσα να εχω προσβαση σε αυτον)

Οπότε τα νεα δεδομένα είναι ότι χρειάζονται πέρασμα πάλι τα Win 7 , μάλιστα βρήκα τα Win 7 Premium 64bit Ελληνικά ( όχι γνήσια) , το θέμα είναι δοκιμάζω με τον υπάρχοντα σκληρο ή αγοράζω καινουργιο ??

Δημοσ.

μπορει να ειναι και προβλημα του σκληρού. εγω όταν το έστειλα νομιζα οτι ειχα διαγρεαψει το κρυφο partition και για αυτο προσπάθησα να κανω την διαδικασια απο τα recovery discs αλλα τελικα ηταν θέμα σκληρού και μου τον αλλάξανε. Άλλιώς clean install και εισαι οκ.

Δημοσ.

μπορει να ειναι και προβλημα του σκληρού. εγω όταν το έστειλα νομιζα οτι ειχα διαγρεαψει το κρυφο partition και για αυτο προσπάθησα να κανω την διαδικασια απο τα recovery discs αλλα τελικα ηταν θέμα σκληρού και μου τον αλλάξανε. Άλλιώς clean install και εισαι οκ.

Αυτος στην SONY μου ειπε ότι μπορει να το πάρει για επιδιόρθωση αλλα εαν το προβλημα ειναι στο software και οχι στο hardware θα με χρεωσουν περιπου 150€ γιατι το στελνουν στο εξωτερικο.

ΑΛήθεια φιλε bebis4 πόσο καιρό κάνανε να στο φτιάξουν ?

Γιατί άμα κάνουν 3 μήνες παίρνω και εγώ ένα καινούργιο δίσκο kai βάζω απο την αρχη τα windows.

Δημοσ.

5 ημερες με την αποστολη και την επιστροφη μεσα.

επισης γιατι να πληρωσεις αμμα εισαι στην εγγυηση αλλο σκληρο εσυ? απο οτι θυμαμαι υπαρχουν 2 τροποι για την αποκατασταση του λειτουργικου. ο ενας ειναι με τα recovery disks δες στο manual η παρε τους και ρωτα τον τροπο ή υπαρχει ενας τροπος που γινεται επαναφορα μεσω του κρυφου partition. εγω τα προσπαθησα και τα δυο και αφου κολλουσε η επαναφορα τους το εστειλα και εγινε η δουλεια μου. παντως ειναι πολυ καλο μηχανακι και μαλιστα αναβαθμιζεται σε Ι5 απο οτι θυμαμαι. εγω το πουλησα λογω του οτι ηθελα service αμεσο βλεπε dell.

Δημοσ.

τελικα πρέπει να εχει χαλασει ο σκληρος ουτε με νεα Win προχωραει , οπότε το στελνω SONY για αντικατασταση.

Το μονο που δεν ξερω είναι, εάν πρέπει να πάρω τα recovery disks , απλα για να το πιστοποιησουν και απο την SONY 100% .

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι τιποτα.

Εχουν αυτοι οτι recovery χρειαζονται.

Αλλωστε στο Βελγιο θα παει το λαπτοπ σου.

Δεν θα μεινει στην Ελλαδα.

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να στειλεις τιποτα. μονο το laptop και μετα που θα το παραλαβεις να μην ξεχασεις να κανεις recovery disks.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...