iahabibi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Για σας, θέλει μια φίλη μου να μου στείλει κάτι ρούχα απο γερμανία. πως θα μου τα στείλει οικονομοκικά και όχι να φτάσουν σε κανα μήνα και φυσικά να μην χαθούν.
Alxnks Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 για δοκιμασε μια UPS με οδικη αποστολη να δεις τι θα σου πουν, ειναι η πιο απλη/οικονομικη τους και ο χρονος παραδοσης ειναι 5-6 εργασιμες.
kanesaxo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 5-6 εργάσιμες με απλή; μακάρι... Μου χουν στείλει εδώ και πόσες μέρες με DHL international (ντεμέκ 2-3 εργάσιμες) και ακοοοοομα να φανεί. Απο τότε που εξαγόρασε η Deutche post τη DHL, την έχουν ρημάξει... Δηλ σε 10 εργάσιμες ήρθε με δωρεάν μεταφορικά δέμα απο κίνα, και στη γερμανία...ακόμη τρίβουν.Ελεος.
Alxnks Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 εμενα με τη συγκεκριμενη που λεω, μου εστειλαν κατι απο γερμανια πριν καμια 10αρια μερες και εκανε 5 εργασιμες. και μου εστειλαν παλι τη δευτερα και σημερα που μιλησα με ups μου ειπαν οτι φτανει την παρασκευη και παραδοση τη δευτερα λογω σ/κ.
alex_000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εγώ ήθελα ένα μεγάλο δέμα να μου σταλεί απο Γερμανία στην Κύπρο αυτές τις μέρες (12 κιλά). Ενδεικτικά λέω ότι η UPS μου ζήτησε 462 ευρώ για να το φέρουν ασφαλισμένο εδώ - το εστελναν μόνο express δεν είχε οδικό αλλα πάλι Omg δηλαδή... το αεροδρόμιο χρεώνει 80 ευρώ για 20 κιλά πάρε ταξί παντο στο αεροδρόμιο και άστο πάρε και ενα 50ρι για τον κόπο σου πάλι 120 ευρώ θα βγει ρε πούστη..- Η dhl το έστελνε απλό με 40 και express με 170. Το έστειλα με dhl απλό εχτές και περιμένω να δώ τι θα γίνει.. full ασφαλισμένο για όλη την αξία του (1300ε) και με tracking πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.