19paraskos91 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, έχω το παραπάνω laptop στον τίτλο και ενδιαφέρομαι να το φτιάξω λιγάκι. Καταρχάς δεν ξέρω αν καθίσταται δυνατό να του αλλάξω λιγουλάκι το hardware, θέλω να πιστεύω πως γίνεται Αν γίνεται, θέλω να του αλλάξω τον επεξεργαστή, την Ram και τον Σκληρό Δίσκο. Επειδή δεν είμαι και pro σε αυτά τα θέματα θέλω να με βοηθήσετε λιγάκι στο τι να βάλω πάνω και στο πως θα μπορούν να δουλέψουν σωστά.
19paraskos91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Κανένας να μου δώσει τα φώτα του βρε παιδιά..;;
georger_volos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 επεξεργαστή δεν συμφέρει να αλλάξεις, ..βάζεις άλλο ένα dim των 2gigabyte και θα χεις 3g, είναι καλά γι αυτό τον επεξεργαστή κ μετά αν διαθέτεις τα χρήματα αλλάζεις τον δίσκο κ βάζεις έναν ssd 120gb(~160ε) που θα ανεβάσει πολύ την ταχύτητα του υπολογιστή κ παίρνεις και μια θήκη(~20) κ χρησιμοποιείς τον υπάρχον σκληρό του λαπτοπ ως εξωτερικό για αποθήκευση.
19paraskos91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 επεξεργαστή δεν συμφέρει να αλλάξεις, ..βάζεις άλλο ένα dim των 2gigabyte και θα χεις 3g, είναι καλά γι αυτό τον επεξεργαστή κ μετά αν διαθέτεις τα χρήματα αλλάζεις τον δίσκο κ βάζεις έναν ssd 120gb(~160ε) που θα ανεβάσει πολύ την ταχύτητα του υπολογιστή κ παίρνεις και μια θήκη(~20) κ χρησιμοποιείς τον υπάρχον σκληρό του λαπτοπ ως εξωτερικό για αποθήκευση. -Το συγκεκριμένο μοντέλο "φοράει" AMD Athlon X2 DualCore QL-66 2.20GHz (Τουλάχιστον έτσι γράφει πάνω ) δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά για το συγκεκριμένο μοντέλο.. -Επίσης η RAM του είναι στα 2GB κι όχι στο 1GB, βέβαια δεν το έχω ανοίξει ποτέ και δεν ξέρω αν έχει επιπλέον θύρα για προσθήκη άλλης μια RAM, αν έχει καλά θα είναι.. -Όσο για τον ssd δίσκο στα 120GB προφανώς θα πρέπει να είναι 2.5 λογικά (για να χωρέσει) και ενδεχομένως εφόσον είναι 120GB θα είναι για λογισμικό και εφαρμογές (τα αρχεία τα κρατάω σε εξωτερικό) και βρήκα αυτόν εδώ.. -> OCZ Vertex 2 Series 120GB, βέβαια δεν έχω ιδέα αν τα χαρακτηριστικά του είναι καλά, αν έχετε καμία άλλη καλύτερη προτίμηση σε σκληρό δώστε τα φώτα σας..!!
haris013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Καμιά γνώμη παίδες..; :( μια χαρα ειναι ο vertex αλλα δες καλυτερα τον crucial m4 128GB
19paraskos91 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 μια χαρα ειναι ο vertex αλλα δες καλυτερα τον crucial m4 128GB Πολύ καλός αν και λίγο τσιμπημένος, αλλά μιας που θα την κάνω την δουλειά θα την κάνω σωστά..!! Σε επεξεργαστή έχουμε τπτ..;;
Johny_Tech Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Γιατί δεν παίρνεις κάτι καινούργιο? Δεν ξέρω αν συμφέρει να αναβαθμίζεις laptop. Πολλά καταστήματα έχουν προσφορές και θα βρεις καλά κομμάτια. Τσέκαρε GETITNOW , msystems, αξίζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα