Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Πρόκειται για ειδική περίπτωση. Αν ήθελαν να σε εξυπηρετήσουν, θα το έκαναν, αλλά δεν ήθελαν. Θα έπρεπε κατά την γνώμη μου, αλλά από την άλλη που ξέρει ότι δεν την έσπασες στην προσπάθεια σου να την βάλεις;
maxdore217 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Επειδή σε βλέπω και σχολιάζεις και σε άλλα με αντιστοιχώ τρόπο να σου πω πως βέβαια ούτε να πάρεις κάτι με 1Ε δεν είναι σωστό αλλά ούτε αυτή να κάνουν μλκιες και να λες δεν με άγγιξε άρα οκ. 1 τελευταίο παράδειγμα για να τελωνίσουμε δεν ασχολούμε άλλο με το επόμενο κείμενο σου ( πριν 3 μήνες ήθελα να πάρω bluetooth για το κινητό μου ή εν λόγω εταιρία είχε βγάλει και μου είχε στείλε 1 mail στο stock της με 3Ε περίπου πήγα και πήρα 2 από αυτά τα τούβλο-εξ που στην αρχή δουλεύανε μόλις τελείωσε η μπαταρία σταμάτησαν πήγα και τα άλλαξα και πήρα άλλα 2 το ίδιο και αυτά. ξανα πήγα (και ενώ είχα ρωτήσω από την αρχή αν είναι καλά και μου είχαν πει είναι μπόμπα...) και στο τέλος τα έδωσα πίσω και πήρα 1 nokia το οποίο μάλιστα το είχαν 20% περισσότερο από τα άλλα μαγαζιά και αν δεν είχε γίνει πιστωτικό το ποσό τον 6Ε δεν πρόκειται να έπαιρνα μιας και δεν ήθελα να τους χαρίσω το ποσό ούτε να πάρω μαρκαδόρους και κιμωλίες, να αναφέρω ότι ένα από τα μαγαζιά του το είχε αρκετά φθηνότερα ήταν και πολύ κοντά μου.. Πήρα κάτι γιατί είχα κάψει 20Ε βενζίνη από το σπίτι μου για να πάω στην μεταμόρφωση είχα χαλάσει τον χρόνο μου δεν πήρα αυτό που ήθελα αλλά αυτό που αυτή με αναγκασμένε μιας και το site τους είχε περιορισμούς σε αποθέμα και τιμές άστα να πάνε ξεφεύγοντας από το αρχικό πλάνο να πάρω κάτι φθηνό γιατί μπορεί να μην το βολευτώ ( τώρα το ενλόγω ΝΟΚΙΑ κοσμή ένα ντουλάπι με κάποια άλλα πράγματα που δεν χρησιμοποιώ.) Αλλά φίλε μου δεν τους το χάλασα αν και δεν είναι δύσκολο και να τους το πάω για καλύψει εγγύησης οκ είμαστε πάνω απ όλα άνθρωποι όχι απατεώνες. ΑΥΤΑ γεια χαρά καλό Πάσχα σε όλους. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2012 από maxdore217
panos0100 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 παιδια να πω και εγω κατι αν πχ καει η καρτα γραφικων μου ετσι εγω την αγορασα 150Ε αυτην τι γινεται? ξαναπερνω καινουρια? ή με δινουνε παλι αλλη και θα κλεισω 17 καρτες μαζει? γιατι ετσι γινεται καθε φορα (σχετικο θεμμα πιο πανω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα