barca10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Σχόλια, προτάσεις, κ.λπ. ευπρόσδεκτα. δε φαίνεται η εικόνα.
At0m0 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Εχμ, εγώ την βλέπω, αλλά προφανώς κάτι έχω κάνει λάθος στο ποστ. Την ξαναέβαλα. Στον απο κάτω... ΚΑΝΕ REFRESH !!! total fail λεμε
barca10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Σχόλια, προτάσεις, κ.λπ. ευπρόσδεκτα. Υ.Γ. Είμαι total fail στο ανέβασμα εικόνων τόσο μικρή που την έβαλες, τι να δούμε;
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Στην γραμμή μου έχω παρατηρήσει το παρακάτω gap. Πήρα τηλέφωνο στην Forthnet Και μου είπε οτι είναι φυσιολογικό και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Τους είπα οτι θα το ψάξω και θα τους ξαναπάρω. Τι πρέπει να τους πώ; είναι παράνομο; ποια είναι η διαδηκασία αμα δεν το φτιάχνουν; αμα κατι φτιαχνεται το φτιαχνουν οπως εχει γινει και σε αλλους που εχουν gap.Profile λογικα δεν εχεις εκτος αν ειναι κανενα masked.οποτε αν θες στειλε ενα email για να μην χρειαστει να μιλησεις με καποιον για να δουν τι μπορει να γινει αφου με το τηλεφωνο δεν εβγαλες ακρη.δεν ειναι παρανομο.αμα η γραμμη δεν παει παραπανω?????ουτε υπαρχει καποια διαδικασια περα απο το να στειλεις ενα email.οι περισσοτεροι εστειλαν email γιατι και το ατομο που θα σηκωσει το τηλ απλα θα στειλει το αιτημα σε πιο πανω τμημα.δεν θα το κανει ο ιδιος .απο την αλλη οτι θα το γεμισουν αν γινεται δεν σημαινει οτι θα παιξεις υποχρεωτικα και τρελα παραπανω η οτι δεν μπορει να κανει αλλα θεματα.πχ σε μερικα ατομα σε μικροτερα gap ειναι απο παρεμβολες κτλ που καποιοι οπως ενα αλλο παιδι στο ινσομνια δεν τα ειχε συνεχεια ολη την ημερα αλλα γινοντουσαν απο καποιον που ειχε κατι παρανομες κεραιες οπως ειπε(random hours) οτιδηποτε μπορει να ειναι πανω στην γραμμη που δεν αφηνει καποιες συχνοτητες να γεμισουν με bits.και 15 mbit για 24 attenuation δεν ειναι και ασχημα. δηλαδη αμα ειναι παρανομο αυτο τοτε μερικες εταιρειες που δινουν 9 margin τι ειναι?να τους κλεισουμε φυλακη??? :P Σχόλια, προτάσεις, κ.λπ. ευπρόσδεκτα. Υ.Γ. Είμαι total fail στο ανέβασμα εικόνων μια χαρα ανεβηκε.μια απο τα ιδια και για σενα.αν και εσενα δεν εχει καθολου data μετα το gap οποτε ειναι λιγο παραξενο και θα μπορουσε πραγματι να ειναι κατι αλλο μπορεις να στειλεις email .το snr στο down σου μου φαινεται παραξενο.0,5 θα πρεπε να εχανε συγχρονισμο. εισαι σαν τον φιλο αποπανω απλως αυτος εχει και καποιες συχνοτητες προς το τελος που δεν εχεις εσυ.κατα τα αλλα στο ιδιο σημειο περιπου τελειωνουν και τον δυο σας οι συχνοτητες.
At0m0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 "το snr στο down σου μου φαινεται παραξενο.0,5" Αυτό είναι το "πειραγμένο" μου snr margin (adsl configure --snr 10) ώστε να πιάνω ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ αυτά τα 11,5Mbps. Εννοείται ότι με το "πειραγμένο" snr margin η γραμμή παίζει σταθερότατα, αλλιώς δεν θα το έβαζα. Με το "κανονικό" του snr margin (6db) με το ζόρι δείχνει 9-9,5Mbps.
SeKoS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εχεις δικιο δεν θα τους βαλω με το ζορι. Απλα ξεχασα να γραψω οτι ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να υπαρχει αυτο το gap αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να το φτιαξει. Εξου και η ερωτηση μου για το παρανομο.
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 "το snr στο down σου μου φαινεται παραξενο.0,5" Αυτό είναι το "πειραγμένο" μου snr margin (adsl configure --snr 10) ώστε να πιάνω ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ αυτά τα 11,5Mbps. Εννοείται ότι με το "πειραγμένο" snr margin η γραμμή παίζει σταθερότατα, αλλιώς δεν θα το έβαζα. Με το "κανονικό" του snr margin (6db) με το ζόρι δείχνει 9-9,5Mbps. α.προσεχε γιατι δεν ειναι μονο το να ειναι σταθερο αλλα μπορει να εχει τοσα crc fec κτλ errors που να πηγαινει πιο αργα απο τα 9 mbit.το εχω δει για αυτο το λεω . β.33 attenuation εχεις δεν ειναι και λιγο.ειμαι στα 12 Mbit περιπου με annex m βεβαια και εχω 31,5 attenuation.μην περιμενεις και πολλα απο τις γραμμες.και οσο περναει ο καιρος θα γινεται χειροτερα αμα δεν παμε στο vdsl.γιατι χαλκος εκει εξω να αλλαχτει δεν παιζει.και βλαβη να το δωσεις για τον οτε θεωρειται φυσιολογικο οποτε μονο το κομματι του σπιτιου σου μπορεις να κανεις τεστ για να δεις αν εχεις απωλειες. Εχεις δικιο δεν θα τους βαλω με το ζορι. Απλα ξεχασα να γραψω οτι ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να υπαρχει αυτο το gap αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να το φτιαξει. Εξου και η ερωτηση μου για το παρανομο. μπορεις αμα θες για να στο φτιαξουν το gap να τους στειλεις ενα email.πιστευω οτι ετσι θα στο φτιαξουν.στειλε και copy paste την εικονα που εχεις εδω.αν πραγματι μπορει να γεμισει θα κερδισεις σε ταχυτητα αρκετα.θα κανω και εγω δοκιμη σε μενα που παιζω σε siemens για να δουμε τι θα μου βγαλει εμενα να κανουμε λιγο συγκριση.αλλα στειλε email και ενημερωσε μας. επισης δεν το κοβω για πολυ φυσιολογικο το gap.gap γενικως ας τα πουμε gaps γινονται οταν αλλαζεις profiles.εκει κοβονται επιτηδες οι τελευταιες συχνοτητες και καποιες αλλες για πιο σταθερα.
Bimmermeister Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά...μόλις ανακάλυψα κάτι.... Τόσο καιρό το DSL Modulation του ρούτερ μου είναι ρυθμισμένο σε G.dmt και όχι σε ADSL2+. Εδώ είναι η φωτογραφία που έστειλα και στην πρώτη σελίδα,όπου το ρούτερ είναι σε G.dmt και δείνει αυτά τα αποτελέσματα: Σήμερα που άλλαξα το DSL Modulation σε ADSL2+ πήρα αυτά τα αποτελέσματα: Φαίνεται και η αλλαγή του DSL Modulation.Στο πρώτο λέει Mode:ADSL ενώ στο 2ο Mode:ADSL2PLUS. Τώρα υπάρχει τελικά Gap?????Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο να απέχω 1,8χλμ από το DSLAM και να έχω τόσο ανεβασμένο Attentuation και χαμηλή ταχύτητα. *Το Downstream Margin παίζει από 4 έως 7db,αλλά συνήθως είναι στα 6db.
SPANK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά...μόλις ανακάλυψα κάτι.... Τόσο καιρό το DSL Modulation του ρούτερ μου είναι ρυθμισμένο σε G.dmt και όχι σε ADSL2+. Εδώ είναι η φωτογραφία που έστειλα και στην πρώτη σελίδα,όπου το ρούτερ είναι σε G.dmt και δείνει αυτά τα αποτελέσματα: Σήμερα που άλλαξα το DSL Modulation σε ADSL2+ πήρα αυτά τα αποτελέσματα: Φαίνεται και η αλλαγή του DSL Modulation.Στο πρώτο λέει Mode:ADSL ενώ στο 2ο Mode:ADSL2PLUS. Τώρα υπάρχει τελικά Gap?????Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο να απέχω 1,8χλμ από το DSLAM και να έχω τόσο ανεβασμένο Attentuation και χαμηλή ταχύτητα. *Το Downstream Margin παίζει από 4 έως 7db,αλλά συνήθως είναι στα 6db. Πες μας λίγο ποιο router εχεις , και υποθέτω απο το 6 snr οτι έχεις forthnet πράγμα το οποίο δεν πρέπει να σε προβληματίζει γιατι εκει παίζει. Το σωστό που έβαλε ειναι το ADSL2+ δείξε μας όμως λίγο τις ρυθμίσεις που έχεις κανει στο router μήπως υπάρχει και κατι αλλο λάθος. Gap νομίζω οτι ειναι μόνο εκει ενα κενό στο 256. Εσύ γενικά έχεις προβλήματα στο κατέβασμα surfing αποσυνδέσεις και γενικότερα με την σύνδεση σου ?
Bimmermeister Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Πες μας λίγο ποιο router εχεις , και υποθέτω απο το 6 snr οτι έχεις forthnet πράγμα το οποίο δεν πρέπει να σε προβληματίζει γιατι εκει παίζει. Το σωστό που έβαλε ειναι το ADSL2+ δείξε μας όμως λίγο τις ρυθμίσεις που έχεις κανει στο router μήπως υπάρχει και κατι αλλο λάθος. Gap νομίζω οτι ειναι μόνο εκει ενα κενό στο 256. Εσύ γενικά έχεις προβλήματα στο κατέβασμα surfing αποσυνδέσεις και γενικότερα με την σύνδεση σου ? Linksys Wag 200G με Custom Firmware - Open Wag την τελευταία έκδοση Firmware Version: 1.01.09-openwag200-13.Η σύνδεσή μου είναι Forthnet 24mbit. Το πρόβλημα είναι ο χαμηλός συγχρονισμός,όλοι στα γύρω σπίτια πιάνουν 10-14mbit και απέχουμε 1,8 χλμ από το DSLAM,αυτό είναι το πρόβλημα.Απο καλωδιώσεις φίλτρα και σέα μέα μανταλάκια είναι όλα κομπλέ.Πληροφορικός είμαι άλλωστε δεν κάνω λάθη σε τέτοια.
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Φαίνεται και η αλλαγή του DSL Modulation.Στο πρώτο λέει Mode:ADSL ενώ στο 2ο Mode:ADSL2PLUS. Τώρα υπάρχει τελικά Gap?????Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο να απέχω 1,8χλμ από το DSLAM και να έχω τόσο ανεβασμένο Attentuation και χαμηλή ταχύτητα. *Το Downstream Margin παίζει από 4 έως 7db,αλλά συνήθως είναι στα 6db. den υπαρχει και μαλλον δεν εισαι 1.8 Km αλλα πανω απο 3.επισης αν πραγματι εισαι 1,8 τοτε κατι γινεται στην ολη καλωδιωση πιθανοτατα μεσα στο σπιτι.που μενεις?
Bimmermeister Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 den υπαρχει και μαλλον δεν εισαι 1.8 Km αλλα πανω απο 3.επισης αν πραγματι εισαι 1,8 τοτε κατι γινεται στην ολη καλωδιωση πιθανοτατα μεσα στο σπιτι.που μενεις? Πολίχνη,Θεσσαλονίκης.Όχι η καλωδίωση είναι τζιμάνι...μέτρησα και την ταχύτητα στον κατανεμητή,είναι ακριβώς ίδια με αυτή που παίρνω και μέσα στο σπίτι.Αλλά το DownStream Margin παίζει από 3-7 τώρα που το βλέπω.Μην ξεγελιέσαι από την φώτο που λέει 6db.Έχει 5 ώρες σήμερα που κλείδωσε έτσι: DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 6979 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Downstream Margin: 5 db Upstream Margin: 6 db Downstream Line Attenuation: 41 db Upstream Line Attenuation: 12 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 22 db PVC Connection Encapsulation: RFC 2516 PPPoE Multiplexing: VC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Disable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up Όσο για την απόσταση,είναι 1,8 χλμ,άντε 2 το πολύ,όλοι εδώ γύρω στα διπλανά σπίτια παίζουν μέχρι 10-14mbit.
Bimmermeister Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά δεν υπήρχε Gap τελικά,αλλά ένα παραπανίσιο καλώδιο το οποίο έκανε διακλάδωση πάνω στο βασικό καλώδιο(λίγο πριν φτάσει στον κατανεμητή) και το έκοψα.Κοιτάξτε την διαφορά: DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 8314 kbps Upstream Rate: 1009 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 6 db Downstream Line Attenuation: 43 db Upstream Line Attenuation: 12.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 21 db Υ.Σ. Η ταχύτητα θα ανεβεί ακόμη παραπάνω.Το καλώδιο αυτό χάνει κάποια ταχύτητα(Γύρω στο 0,5mbit) επειδή είναι κομμένο και έκανε διακλάδωση,αύριο θα πάω να αγοράσω καινούργιο UTP και θα ποστάρω νέα αποτελέσματα!!! Η ταχύτητα στον κατανεμητή είναι 9-9,2mbit.
SPANK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Είναι σαφώς εμφανής διαφορά , ειδες τι μπορεί να κάνει ενα καλώδιο ε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα