Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με οθονη

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους! εχω ενα pc πολυ παλιο περιπου του 2001..λειτουργουσε κανονικα..εμπαινε στα windows αλλα οταν το ανοιγα εκανε κατι κουφα με το bios..αποφασισα σημερα να του κανω clear cmos..εβγαλα την μπαταρια για κανενα 2λεπτο και την ξαναεβαλα...τα συνδεσα ολα..οθονη ποντικι τροφοδοτικο κλπ κλπ..παταω το κουμπακι...το pc λειτουργει αλλα στην οθονη τιποτα...σαν να μην την αναγνωριζει καθολου...ειχα βαλει το καλωδιο στην καρτα γραφικων..αλλαξα το καλωδιο και το εβαλα στην θυρα για οθονη που ειχε η μητρικη..παλι τιποτα..καμια ιδεα?

Δημοσ.

Μήπως να βγάλεις και να ξαναβάλεις την κάρτα γραφικών μπας και με το ψαχούλεμα που του έκανες για να βγάλεις την μπαταρία την κούνησες;

Δημοσ.

karmen εβγαλα την γραφικων αλλα @@...ολα φαινονται οκ..και κολλησε το μυαλο μου..δεν φαινεται να εχω καμια καμια πατατα :/ ενταξει παιδια το ελυσα το προβλημα...ενα καλωδιο δεν ειχε μπει καλα! :P τελειως χαζος ομως..λεω και γω τι στο καλο :P

Δημοσ.

karmen εβγαλα την γραφικων αλλα @@...ολα φαινονται οκ..και κολλησε το μυαλο μου..δεν φαινεται να εχω καμια καμια πατατα :/ ενταξει παιδια το ελυσα το προβλημα...ενα καλωδιο δεν ειχε μπει καλα! :P τελειως χαζος ομως..λεω και γω τι στο καλο :P

γρρρρρρρρρρρρρρ πάλι καλά :P

Δημοσ.

γρρρρρρρρρρρρρρ πάλι καλά :P

karmeeeeen...τωρα εχω προβλημα με το ποντικι :P...εχει θυρα ps/2 την πρασινη την θυρα δηλαδη...το συνδεω...μπαινει στα windows...τζιφος το ποντικι..ενω ειναι αναμμενο!
Δημοσ.

karmeeeeen...τωρα εχω προβλημα με το ποντικι :P...εχει θυρα ps/2 την πρασινη την θυρα δηλαδη...το συνδεω...μπαινει στα windows...τζιφος το ποντικι..ενω ειναι αναμμενο!

Εβαλες σίγουρα το ποντίκι ή δεν έβαλες πάλι καλά το καλώδιο; :devil:

Σοβαρά τώρα. Το έβαλες μετά που ξεκίνησε το pc ή το είχες συνδέσει απο πριν; Δοκίμασε ένα restart

Δημοσ.

χαχαχα ελα μην με πειραζεις! :P οχι κανονικα με σβησμενο το pc...τον ανοιγω..μπαινει στα windows..και τιποτα...αλλαξα αλλο ποντικι..αλλα τιποτα.

Δημοσ.

Λέω να μπεις στο bios μπας και με το reset to defaults έγινε κανένα disable σε καμιά ps2...

Μπες και ψάξε το

ενταξει ολα οκ...το ps2 enable ητανε..το ειχα κοιταξει πριν..αλλα για καποιον λογο δεν επαιζε..πατησα load optimal setting και ολα ενταξει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...