Προς το περιεχόμενο

Νέα τηλεόραση 42άρα. Τα φώτα σας.

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με έβαλε ένας φίλος να ψάξω 42άρα, σαν ποιο ειδικό με την τεχνολογία. Να σας πω καταρχήν ότι τον έχω σε πολύ υπόληψη και δεν θέλω να εκτεθώ με τίποτα...

Αφού λοιπόν είπα αυτό, σας λέω ότι ο άνθρωπος είναι διατεθειμένος να δώσει και 1000-1200 ευρώ... Προσωπικά με πονάει να δώσει τόσα χρήματα για tv, αλλά αν μου πείτε εσείς ότι αξίζει, ας τα δώσει.

Στο θέμα μας... Διάβασα στο avclub ένα κάρο πράγματα, αλλά δεν μπορώ να καταλήξω. Plasma, Led ή LCD? 3D ή 2D? Αν πάμε σε 3D, active ή passive? Την τηλεόραση θα την πάρουμε από το Πλαίσιο...

Σας υπερευχαριστώ εκ των προτέρων... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω λεω να πατε σε ενα πλαισιο που να εχει σε εκθεση αρκετα μοντελα να δει ο ιδιος την εικονα που θελει ενω εσυ του προτεινεις καποια μοντελα. Ετσι βεβαια τον κοβω σε καποια LED οτι θα καταληξει γιατι εχει την πιο eye-candy εικονα

Εγω προτεινω αυτην Link αν δεν τον ενδιαφερει η συνδεση με pc(αν τον ενδιαφερει μην πατε σε πλασμα).Γενικα πηγαιντε σε panasonic.Μονο ετσι θα δεις το μαυρο μαυρο και το ασπρο ασπρο και οχι σκουρο μπλε και ζαχαρη αντιστοιχα.Σου μιλαω ως κατοχος μιας samsung UE40D8000 LED και πηγαινε σε panasonic plasma οπωσδηποτε.Αν πας σε ενα πλαισιο και δεις την διαφορα θα καταλαβεις τι εννοω.Αλλιως μονο απο πλαισιο λεω αυτην Link.Οσο για το 3d απαιτει και την απαραιτητη διαθεση και knowhow για να ασχοληθει κανεις.Οποτε αν δν το θελει παρα πολυ ας το αγνοησει.

Καλό αυτό που λες disqualified.

GoLdMaNn, στο avclub είδα ότι πάρα πολύς κόσμος παίρνει και εκθειάζει τις panasonic plasma. Με pc προς το παρόν τουλάχιστον δεν θα την συνδέσει και γενικά δεν προορίζεται για τέτοια χρήση. 3D δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος από μένα, ούτε οι γνώσεις και ο χρόνος από αυτόν για να ασχοληθούμε, οπότε μάλλον θα το αφήσουμε. Kαι ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης με 2 παιδιά. Πρέπει δηλαδή να αγοράσουν κ 4 ζευγάρια γυαλλιά, οπότε μαλλον θα συμφωνήσω μαζί σου να την αποφύγουμε. Εξάλλου μάλλον θέλει η τεχνολογία να αναπτυχθεί και άλλο.

Τέλος, βλέπω προτείνεις tv me 1000+. Πραγματικά χρειάζονται τόσα? Θα κάνουν τη διαφορά?

Ευχαριστώ....

Οτι υπαρχει διαφορα σιγουρα υπαρχει.Το αν τα αξιζουν ειναι ενα αλλο θεμα.Απλα τα λεφτα τα δινουμε γιατι γουσταρουμε να εχουμε κατι πανω απο το μεσο ορο και να απολαμβανουμε την ωρα που αφιερωνουμε στην τηλεοραση στο μεγιστο δυνατο βαθμο(Λαβε υποψιν οτι ειναι 50αρες).Βεβαια μπορει να παει και σε μια τετοια με πολλη καλη σχεση αποδοσης/τιμης στις ιντσες που ζητησες Link η οποια ειναι η ιδια με την 50αρα σε λιγοτερες ιντσες και ιδια με την 42αρα απλα δν εχει 3D.Οποτε εισαι μια χαρα στα λεφτα.Απλα η 50αρα ειναι απολαυση,αν παλι προκειται να τον καλυψει και η 42αρα παει σε αυτην.Εχει και πιο κατω αλλα εκει πλεον πιστευω οτι αν τον παιρνει αξιζει να παρει την παραπανω τηλεοραση στα 750(+-30Ε).Οσο για τον εκθειασμο πιστεψε με και γω τα ιδια ελεγα αλλα αγορασα την Samsung UE40D8000 και αν και δν το μετανιωσα (την πηρα και για pc και για το τρελο design της :wub: )καταλαβα τις διαφορες απο μια ποιοτικη πλασμα(βλεπε panasonic).Panasonic προτεινετε για πολλους λογους.1ον ασχολειται περισσοτερο απο καθε αλλη εταιρεια με plasma panel,2ον.εχει ελληνικη αντιπροσωπεια και 3ον.πολυ καλη εξυπηρετηση.

Σαν κάτοχος 2 pany 42u10 και 50G30 υπερθεματίζω γι' αυτά που λέει ο GoLdMaNn. Πάντως αφού μπορεί να δώσει 1200€ η 50G30 είναι μονόδρομος. Αν θέλει να ευχαριστηθεί τηλεόραση. Για 3D διαφωνώ και εγώ. Δεν αξίζει ακόμα η τεχνολογία.

Η 42άρα αξίζει για θέαση από 2 μέτρα το πολύ , ιδίως για σήμα HD. Η 50άρα είναι απόλαυση στα 3-4 μέτρα. Από εκεί και πάνω συζητάμε για LG 55 ή 60 ίντσες, αλλά ανεβάινει και το κόστος. http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/5374/50-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CF%89.html?keyphrase=LG+plasma+&order_dir=asc&page=2

Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οι plasma εχουν πιο κινηματογραφικη εικονα αλλα μια καλη LCD με φωτισμο LED ή οχι εχει μεγαλυτερη ευκρινεια

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Αν και λίγο καθυστερημένα, αν δεν έχεις ήδη αγοράσει, σου προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ αυτήν: http://www.avforums.com/review/Panasonic-VT30-TX-P42VT30-42VT30-3D-Plasma-Review.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...