_gladiator_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας! Έχω πρόβλημα με τον Windows Live Messenger! Κάνω "κλικ" για να συνδεθώ και μου εμφάνισε μήνυμα λάθους 8100030d! Δοκίμασα τις λύσεις που προτείνονται, αλλά πάλι μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα λάθους! Δοκίμασα και σε Windows 7 και σε Linux Ubuntu με το aMSN και πάλι τα ίδια! Το περίεργο είναι οτι δοκίμασα και με έναν άλλο λογαρισμό που έχω και μπαίνει κανονικά! Γνωρίζει κανείς κάτι για το πρόβλημα; Ευχαριστώ!
filip123go Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε αυτό. Αν κολλήσεις κάπου, πες..!
_gladiator_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Τα έχω κάνει αυτά! Αλλά και πάλι τίποτα! Να αναφέρω και το εξής: Όταν μπαίνω μέσω τοθ browser στο internet, στη σελίδα στο windows live, τα email μου τα βλέπω κανονικά! Αλλά, ο messanger βγάζει μήνυμα ότι "Το Messenger δεν είναι διαθέσιμο αυτήν τη στιγμή."! Τι μπορεί να είναι δεν καταλαβαίνω!
_gladiator_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Επανήλθε μόνο του! Ευχαριστώ για την απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.