kage Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) εχω ενα nec γραφει μονο dvd δεν κανει ουτε αναγνωση ουτε γραψιμο cds.(διαφορετικο λειζερ?) οποτε πειτε μου τι παιζει τωρα απο καλο double layer χωρις lightscribe. sata η ide? ffs TI ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ???!!!! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2011 από kage
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 SATA (...για πιο ευκολία στη σύνδεση/αποσύνδεση και μόνο - μέχρι κι εξωτερικά μπορείς να το έχεις. Εκτός κι αν πχ δε σου πολυπερισσεύουν σχετικές θύρες, οπότε IDE). Όσο για το παλιό, firmware update, δοκίμασες;
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Πες μας πρώτα το Η/Υ που έχεις,μητρική κυρίως γιατί αν είναι παλιό όπως φαντάζομαι (για να ζητάς άσπρο θα έχεις λόγο) ενδέχεται να μην έχει καν sata.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Για τη μητρική που του λες, ο kage ξέρει από υπολογιστές, απ' ό,τι έχω καταλάβει γενικά από τα ποστ του - οπότε δε νομίζω να υπάρχει θέμα αν μπορεί να δεχτεί SATA ή όχι. Aπλά ρωτάει "ποιό είναι καλύτερο να πάρει"... (και σίγουρα θέλει λευκό drive - και δεν βρίσκει)
kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ειναι τραγικη η κατασταση με το λευκο χρωμα !!! για fw θα ξαναδοκιμασω αν υπαρχει κανα custom γιατι εχει την last official version. για το sata vs ide η ταχυτητα εγγραφης δεν εχει αλλαξει τοσο απο παλια(24x τωρα) γιαti να χρειαζετε γρηγορο πρωτοκολλο?! σε τι εχει ευκολια ο σατα?αφου θελει και βυσμα ρευματος. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2011 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα