Προς το περιεχόμενο

Get It Now - Terratec T Stick Mini HD 30euro

sphinxgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/tv-tuners-video-editing/terratec-t-stick-mini-hd-/prod1171350pp/

Terratec T Stick Mini HD

29,90 €

Αρχ. Τιμή 59,90 €

TERRATEC_Cinergy_T_Stick_Mini_HD_3_627_355.jpg

Η κάρτα TV Terratec Cinergy T Stick Mini HD είναι ένα TV tuner που σε χρόνο μηδέν μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ψηφιακή τηλεόραση (MPEG-4) . Με μήκος μόνο 3.5 εκατοστά, πάχος μόλις 8 χιλιοστά και βάρος 8 γραμμάρια, το TERRATEC Cinergy T Stick Mini είναι το ιδανικό αξεσουάρ για το netbook ή το tablet PC σας.Απλά συνδέστε το με μια ελεύθερη θύρα υποδοχής USB στον υπολογιστή σας, εγκαταστήστε το λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV που περιέχει, και έτσι απλά ανοίγεται μπροστά σας ο κόσμος της κινητής τηλεόρασης. Το T Stick Mini περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας, το laptop σας ή το netbook σας σε μια πλήρους λειτουργίας τηλεόραση με ενσωματωμένο βίντεο εγγραφής και πολλές άλλες λειτουργίες. Μέσα στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται επιπλέον ένα τηλεχειριστήριο και μια κεραία για κινητή υποδοχή DVB-T.

Οχι και κακό νομίζω?

Δημοσ.

Και γω εχω μια αλλα δεν με δουλευει με τα 7αρια...

Ειναι η gigabyte u8000 την ειχα παρει 50 ευρω.. ...εχω κατεβασει και τους driver για 7αρια..Αυτη ξερουμε αν δουλευει στα 7?

Δημοσ.

Και γω εχω μια αλλα δεν με δουλευει με τα 7αρια...

Ειναι η gigabyte u8000 την ειχα παρει 50 ευρω.. ...εχω κατεβασει και τους driver για 7αρια..Αυτη ξερουμε αν δουλευει στα 7?

περίεργο γιατί σε μένα δουλεύει μια χαρά στα 7αρια και μάλιστα x64

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα αυτήν για 7,5 ευρώ!!!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260813629028

θα χρειαστείς αντάπτορα για κανονική (εξωτερική) κεραία γιατί με την κεραία που δίνει μην περιμένεις πολλά...

αυτή παίρνει εξωτερική κεραία Link

Δημοσ.

θα χρειαστείς αντάπτορα για κανονική (εξωτερική) κεραία γιατί με την κεραία που δίνει μην περιμένεις πολλά...

Τι λες τωρα... για ανταπτορα

post-90622-0-55644900-1318532306_thumb.jpg

Δημοσ.

Πήρα και μια τέτοια για ένα φίλο να τις τεστάρουμε και να δούμε ποια έχει καλύτερη λήψη. Ευτυχώς απο εβαυ ο αντάπτορας έχει μόνο 1 ευρώ ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...