Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια LG 37" LCD και μου παρουσιάζει κάποιο ας πούμε πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα αυξομειώνει τη φωτεινότητα αυτόματα. Δηλαδή σε μια ταινία όταν η εικόνα είναι πολύ φωτεινή αυτόματα τη σκουραίνει και μετά ξαναεπανέρχετε μόλις η εικόνα αλλάξει και γίνει λίγο πιο σκοτεινή. Παράδειγμα όταν ας πούμε δείχνει κάποιον να είναι στο δρόμο με ήλιο (οπότε έχει φωτεινό backround) η εικόνα σκοτεινιάζει αυτόματα, ενώ όταν ας πούμε μπεί σε κάποιο κτίριο (οπότε έχει σκούρο backround) η εικόνα επανέρχετε στο κανονικό επίπεδο φωτεινότητας.

Έχω ρυθμίσει στη θέση "χρήστης" τη φωτεινότητα και την αντίθεση στο μέτρο που θέλω εγώ.

Γνωρίζεται αν είναι κάποια ρύθμιση της tv αυτό που κάνει; Δε θυμάμαι ποιο ακριβώς μοντέλο είναι.

Το XD engine και το SIMPLINK τι ακριβώς είναι;

Επεξ/σία από toyota
Δημοσ.

Όχι, δεν εχει καποια τέτοια επιλογή. Πάντως στις ρυθμίσεις δεν έχω αφήσει τίποτα σε "αυτόματο". Όλα είναι σε "χρήστη" με δικές μου επιλογές.

Δημοσ.

To eye care και το eco mode δεν υπάρχουν στο μενού της tv. Όσο για το dynamic contrast είναι off, τα έχω γυρίσει όλα σε "χρήστης". Για το eco mode υπάρχει κουμπάκι στο τηλεχειριστήριο;

Δημοσ.

Όπως είναι εγκατεστημένη η tv είναι δύσκολο να δω ποιο μοντέλο είναι. Θα ψάξω για το βιβλιαράκι της και θα ενημερώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...