poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ωραια αφου δωθηκε γειτονικο και δεν εχει δωθει Reject ειναι καλο αυτο.ο οτε δεν θα ερθει εφοσον πατας στην ηδη υπαρχουσα γραμμη.οποτε κανε υπομονη λιγο ακομα
jmallen3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ωραια αφου δωθηκε γειτονικο και δεν εχει δωθει Reject ειναι καλο αυτο.ο οτε δεν θα ερθει εφοσον πατας στην ηδη υπαρχουσα γραμμη.οποτε κανε υπομονη λιγο ακομα αφου δεν θα ερθει ο ΟΤΕ τι περιμενουμε τοτε? απο την wind μου λενε οτι ο οτε δεν ερχεται στα ραντεβου που τους εχει δωσει για να φτιαξει την γραμμη μου εδω για αυτο και υπαρχει αυτη η καθυστερηση. απο οτι μου εχουν πει στη wind,πρεπει ο οτε να ερθει να φτιαξει κατι στο κουτι εξω απο το σπιτι μου και μετα να ερθει της wind τεχνικος να φτιαξει κ αυτος κατι και να ειμαστε ετοιμοι αλλα εγω φως δεν βλεπω καθως δεν ξερουν τι τους γινεται....
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 οταν μεταφερεις μια ηδη υπαρχουσα γραμμη απο τον ενα παροχο στον αλλον δεν βγαινει κανενας εξω απο τον οτε.ο οτε οταν του καπνισει απλα γυρναει την γραμμη σου απο τον οτε στον παροχο μεσα απο τον γενικο κατανεμητη του .τιποτε αλλο.στην κυριολεξια 10 λεπτα δουλεια που πολλες φορες καθυστερει επιτηδες.κοινως περιμενεις ενα μηνα για 10 λεπτα δουλεια μετα βιας.περιμενε να περασουν αυτες οι μερες και βλεπεις μετα αλλιως δοκιμαζεις σε αλλη εταιρεια αν καιδεν νομιζω οτι φταιει η εταιρεια.το καλο ειναι οτι εχεις ηδη ιντερνετ να υποθεσω απο την προηγουμενη εταιρεια.ενω αμα ηταν new γραμμη δεν θα ειχες τιποτα.
jmallen3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ναι μεχρι τωρα εχω hol και λειτουρογει κανονικα τηλεφωνο και ιντερνετ... το θεμα ειναι οτι οταν εκανα την αιτηση πριν εναμιση μηνα σε εν καταστημα wind εδινε δωρο μολις ενεργοποιηθει η συνδεση ενα tablet για αυτο και θελω να πραγματοποιηθει η συνδεση στη wind αλλιως θα ειχα ακυρωσει την αιτηση... δεν υπαρχει καποιο τηλεφωνο στον οτε να παρω να τους ρωτησω γιατι το καθυστερουν τοσο? η ακομα η wind δεν ειναι υποχρεωμενη να τους πιεσει οσο δεν παει για να κερδισει εναν νεο πελατη?? εκτος αν δεν τους νοιαζει...
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 τοτε υπομονη δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.
humanoid Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ναι μεχρι τωρα εχω hol και λειτουρογει κανονικα τηλεφωνο και ιντερνετ... το θεμα ειναι οτι οταν εκανα την αιτηση πριν εναμιση μηνα σε εν καταστημα wind εδινε δωρο μολις ενεργοποιηθει η συνδεση ενα tablet για αυτο και θελω να πραγματοποιηθει η συνδεση στη wind αλλιως θα ειχα ακυρωσει την αιτηση... δεν υπαρχει καποιο τηλεφωνο στον οτε να παρω να τους ρωτησω γιατι το καθυστερουν τοσο? η ακομα η wind δεν ειναι υποχρεωμενη να τους πιεσει οσο δεν παει για να κερδισει εναν νεο πελατη?? εκτος αν δεν τους νοιαζει... Δεν έχει να κάνει με το αν τους νοιάζει ή όχι. Έτσι δυστυχώς λειτουργεί ο ΟΤΕ. Οι τύποι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και ακολουθούν μια συγκεκριμένη προκάτ διαδικασία. Και να ήθελε η Wind δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό....
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 θα συμφωνησω με τον αποπανω και να πω κατι γιατι το εχω ακουσει 100.000 φορες και ειλικρινα ειναι οτι πιο βλακεια ακουω χωρις παρεξηγηση. η ακομα η wind δεν ειναι υποχρεωμενη να τους πιεσει οσο δεν παει για να κερδισει εναν νεο πελατη δεν υπαρχει αυτο.εχουν θεσπιστει κανονες για το πως πανε.αμα ηταν για καθε ενα πελατη ξεχωριστα που αργει η wind και η καθε wind να κανει escalate το προβλημα για να το λυσουν αστα να πανε.σιγουρα καποια προβληματα οταν φτανουν στο απροχωρητο γινονται escalation αλλα αμα ειναι να γινονται ολα τοτε δεν υπαρχει το νοημα του escalation.ο οτε ετσι δουλευει καλως η κακως και αν γουσταρε η ελλαδα να το αλλαξει αυτο τοτε η εεττ θα σου λεγε.αν δεν τον ενεργοποιησεις σε 5 μερες θα φας προστιμο.εφοσον δεν εχει γινει κατι απο την εεττ και εφοσον ο οτε τρωει προστιμο που απορω αν το πληρωνει δεν μπορει να γινει κατι απο τον provider>αυτο για ναλυθει η απορια γιατι δεν πιεζουν
anta_n Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 .ο οτε ετσι δουλευει καλως η κακως και αν γουσταρε η ελλαδα να το αλλαξει αυτο τοτε η εεττ θα σου λεγε.αν δεν τον ενεργοποιησεις σε 5 μερες θα φας προστιμο.εφοσον δεν εχει γινει κατι απο την εεττ και εφοσον ο οτε τρωει προστιμο που απορω αν το πληρωνει δεν μπορει να γινει κατι απο τον provider>αυτο για ναλυθει η απορια γιατι δεν πιεζουν Να αγιάσει το στόμα σου. 3 γραμμές και περιγράφεις όλη τη κατάσταση.
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Να αγιάσει το στόμα σου. 3 γραμμές και περιγράφεις όλη τη κατάσταση. ε ναι αφου η εεττ τα κανονιζει ολα τι λενε συνεχεια στους παροχους πιεστε το οτε?τι ειναι ο φιλος μας να τον πιεσουμε να κανει κατι>>>??ο η εεττ λεει οτι πχ θελει 20 μερες μια γραμμη για ενεργοποιηση ο οτε το εξαντλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα