poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 O κατανεμητης είναι ένα κουτάκι με κατι καλωδιάκια μέσα ? Είναι μέσα στην πολυκατοικία. Δίπλα απο την πόρτα εισόδου. Όνομα στο κουδούνι έχω. Απλά είμαι άρτα τώρα στην κοπέλα μου και πρέπει να πάω σαλόνικα απ οτι φαίνεται. ναι αυτος ειναι.θα δεις κατανεμητη και σε φωτογραφια στο θεμα που εχω στην υπογραφη.σαν ντουλαπακι μερικες φορες.και γραφει κατι νουμερα συνηθως πχ κκ 123 12-14.αν ειναι μεσα απο την πορτα εισοδου και διπλα οπως λες αυτο ειναι σιγουρα.αν ειναι εξω ειναι χωνευτη μαλλον.ενταξει δεν θα υπαρχει θεμα.τοσο ατυχος δηλαδη δεν γινεται.μετα παιζεις λοττο.αντε κανε και εσυ το ταξιδακι. το ιδιο λεμε και για εναν αλλον σε αλλο θεμα που περιμενει ενεργοποιηση και πρεπει να φυγει και αυτος.
AiWaaa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ναι αυτος ειναι.θα δεις κατανεμητη και σε φωτογραφια στο θεμα που εχω στην υπογραφη.σαν ντουλαπακι μερικες φορες.και γραφει κατι νουμερα συνηθως πχ κκ 123 12-14.αν ειναι μεσα απο την πορτα εισοδου και διπλα οπως λες αυτο ειναι σιγουρα.αν ειναι εξω ειναι χωνευτη μαλλον.ενταξει δεν θα υπαρχει θεμα.τοσο ατυχος δηλαδη δεν γινεται.μετα παιζεις λοττο.αντε κανε και εσυ το ταξιδακι. το ιδιο λεμε και για εναν αλλον σε αλλο θεμα που περιμενει ενεργοποιηση και πρεπει να φυγει και αυτος. Απ οτι φαίνεταιιι θα φύγω κυριακη.. Αν και δεν το θέλω. Δευτέρα κατα της 9 θα ξυπνήσω και θα περιμένω. Και αφού με έχει συνδέση ο οτέ τι γίνεται μετά ? Σορρυ αν σε πρίζω απλα απο δίκτυα δεν
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Απ οτι φαίνεταιιι θα φύγω κυριακη.. Αν και δεν το θέλω. Δευτέρα κατα της 9 θα ξυπνήσω και θα περιμένω. Και αφού με έχει συνδέση ο οτέ τι γίνεται μετά ? Σορρυ αν σε πρίζω απλα απο δίκτυα δεν εφοσον ο οτε ενεργοποιησει την γραμμη ειτε ερθει σπιτι σου ειτε απο το καφαο μετα να το πω απλα ο οτε λεει μεσα απο το συστημα του οτι η γραμμη κατασκευαστηκε και μετα σου κλεινει ραντεβου ο παροχος για να σου ενεργοποιησει την γραμμη.παροχος η On ποια εταιρεια βαζεις.οποτε μετα απο 2-3 ημερες θα σου κλεισουν ραντεβου εκτος απροοπτου απο ΟΤΕ και εκτος απροοπτου απο πλευρας φορτου στην On(αν θυμαμαι καλα οτι βαζεις On) θα ερθει η ον θα ενωσει την γραμμη μεχρι πανω θα βαλει και τον εξοπλισμο και θεος θελοντος θα εισαι οκ
AiWaaa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Αντε να δούμε... Μακαρι να πάνε όλα καλα. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα απο βδομάδα. Σε ευχαριτώ πολυ.
jmallen3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά εχω απελπιστει και εγω βοηθηστε αν μπορειτε.ειχα hol μεχρι τωρα και εδω και εναμιση μηνα εκανα αιτηση να παω στην wind. αρχικα ηταν να ενεργοποιηθει η γραμμη μου καπου αρχες νοεμβρη αλλα τιποτα και μου λενε οτι εφαγα reject γιατι θελαν ενα γειτονικο νουμερο οτε.τους το δινω και απο τοτε μου ειχα πει οτι θα ενεργοποιηθει η γραμμη μου στις 7 δεκεμβρη αλλα τιποτα παλι.παιρνω συνεχεια την wind να ρωτησω τι γινεται και τη μια μου λενε οτι δεν ηρθε ο οτε να φτιαξει την γραμμη την ημερομηνια που ειχανε πει,την αλλη οτι περιμενουν και αυτοι και δεν ξερουν ποτε,κλπ και συνεχιζει αυτη η ιστορια.σας παρακαλω πειτε μου τι μπορω να κανω γιατι εχω κουραστει. ευχαριστω
humanoid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά εχω απελπιστει και εγω βοηθηστε αν μπορειτε.ειχα hol μεχρι τωρα και εδω και εναμιση μηνα εκανα αιτηση να παω στην wind. αρχικα ηταν να ενεργοποιηθει η γραμμη μου καπου αρχες νοεμβρη αλλα τιποτα και μου λενε οτι εφαγα reject γιατι θελαν ενα γειτονικο νουμερο οτε.τους το δινω και απο τοτε μου ειχα πει οτι θα ενεργοποιηθει η γραμμη μου στις 7 δεκεμβρη αλλα τιποτα παλι.παιρνω συνεχεια την wind να ρωτησω τι γινεται και τη μια μου λενε οτι δεν ηρθε ο οτε να φτιαξει την γραμμη την ημερομηνια που ειχανε πει,την αλλη οτι περιμενουν και αυτοι και δεν ξερουν ποτε,κλπ και συνεχιζει αυτη η ιστορια.σας παρακαλω πειτε μου τι μπορω να κανω γιατι εχω κουραστει. ευχαριστω Βασικά αυτό που σου λέει η Wind είναι αλήθεια. Πολλές φορές ο ΟΤΕ λόγω ανταγωνισμού καθυστερεί τους providers για προφανείς λόγους. Ενημέρωσε μας πως εξελίσσεται η υπόθεση σου - αυτό που έχω να σου πω πάντως από μέρους μου είναι ότι χρησιμοποιώ Wind και δεν έχω το παραμικρό παράπονο γενικώς.
AiWaaa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Περιμένοντας τον τεχνικο της ον.. Αντε να δούμε
AiWaaa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Περιμένοντας τον τεχνικο της ον.. Αντε να δούμε Aκόμα περιμένω... Αυριο 9 θα έρθει ο τυπας αντε να δουμε..
AiWaaa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Operation Data Noise Margin 10 dB 11 dB Attenuation 13 dB 27 dB
SPANK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Καλά ειναι τα στατιστικά σου αλλα στα ποσα συγχρονίζεις ?
AiWaaa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Upload: 855 Kbps. Download: 8189 Kbps. 8αρα έχω παραγγήλει 8αρα μου δώσανε. Μια χαρούλα μέχρι τώρα η συνδεση. Αμα κάνω αναβάθμιση μέχρι πόσα μπορώ να πάω ?
jmallen3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά αυτό που σου λέει η Wind είναι αλήθεια. Πολλές φορές ο ΟΤΕ λόγω ανταγωνισμού καθυστερεί τους providers για προφανείς λόγους. Ενημέρωσε μας πως εξελίσσεται η υπόθεση σου - αυτό που έχω να σου πω πάντως από μέρους μου είναι ότι χρησιμοποιώ Wind και δεν έχω το παραμικρό παράπονο γενικώς. ναι αλλα δεν γινεται τιποτα...τι μπορω να κανω να τελειωνει η ιστορια δηλαδη??
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά εχω απελπιστει και εγω βοηθηστε αν μπορειτε.ειχα hol μεχρι τωρα και εδω και εναμιση μηνα εκανα αιτηση να παω στην wind. αρχικα ηταν να ενεργοποιηθει η γραμμη μου καπου αρχες νοεμβρη αλλα τιποτα και μου λενε οτι εφαγα reject γιατι θελαν ενα γειτονικο νουμερο οτε.τους το δινω και απο τοτε μου ειχα πει οτι θα ενεργοποιηθει η γραμμη μου στις 7 δεκεμβρη αλλα τιποτα παλι.παιρνω συνεχεια την wind να ρωτησω τι γινεται και τη μια μου λενε οτι δεν ηρθε ο οτε να φτιαξει την γραμμη την ημερομηνια που ειχανε πει,την αλλη οτι περιμενουν και αυτοι και δεν ξερουν ποτε,κλπ και συνεχιζει αυτη η ιστορια.σας παρακαλω πειτε μου τι μπορω να κανω γιατι εχω κουραστει. ευχαριστω το βασικο ειναι να μαθεις απο την wind την ακριβη αιτια που τρωει reject.μια ερωτηση .γυρνας την ιδια υπαρχουσα γραμμη απο hol σε wind η βαζεις καινουρια?γιατι οταν ειναι ηδη υπαρχουσα γραμμη δυσκολο να φαει reject πχ για ελλειψη κεντρικου/ακραιου κτλ.απλα ο οτε σε γυρναει απο τον γενικο κατανεμητη του και τερμα.το γειτονικο το θελει ο Provider για να ξερει σε ποιο αστικο κεντρο θα ενεργοποιησει Port για αυτο καλο ειναι να ειναι του οτε αφου τα αλλα νουμερα δεν μπορουν να τα δουν.γειτονικο μπορει να ειναι και απο ενα καταστημα διπλα οχι υποχρεωτικα απο το ιδιο σπιτι.απλα θελουν νουμερο που να πεφτει στο ιδιο αστικο κεντρο και να μην ειναι μεταφορα βεβαια. και δεν μπορω να καταλαβω πως ειπαν οτι θα ενεργοποιηθει 7 δεκεμβρη αφου ειχε φαει reject.ο οτε αν ριξει reject γιατι δεν εχεις δωσει γειτονικο τοτε δεν βγαζει ημερομηνια ενεργοποιησης.μπορει πραγματι ο οτε να μην ηρθε να φτιαξει την γραμμη η να μην βρηκε ονομα η κλειστο κατανεμητη κτλ. αλλα στην wind πρεπει να πουν ακριβης αιτιολογια.καλο ειναι να υπαρχει καποιος να ανοιξει και να υπαρχει ονομα στο κουδουνι.και ο κατανεμητης να μην ειναι κλειδωμενος.πολλοι τεχνικοι του οτε ενεργοποιουν γραμμη απο το καφαο αλλοι ομως πανε μεχρι τον πελατη και αμα βρουν κλειστα δεν ενεργοποιουν.εσυ ζητησες νεα γραμμη ή οχι? Βασικά αυτό που σου λέει η Wind είναι αλήθεια. Πολλές φορές ο ΟΤΕ λόγω ανταγωνισμού καθυστερεί τους providers για προφανείς λόγους. Ενημέρωσε μας πως εξελίσσεται η υπόθεση σου - αυτό που έχω να σου πω πάντως από μέρους μου είναι ότι χρησιμοποιώ Wind και δεν έχω το παραμικρό παράπονο γενικώς. ναι αλλο το θεμα ομως μεχρι την ενεργοποιηση και αλλο θεμα το πως παιζεις μετα την ενεργοποιηση.και στα δυο εμπλεκει ο οτε αλλα με αλλο τροπο. Operation Data Noise Margin 10 dB 11 dB Attenuation 13 dB 27 dB Upload: 855 Kbps. Download: 8189 Kbps. 8αρα έχω παραγγήλει 8αρα μου δώσανε. Μια χαρούλα μέχρι τώρα η συνδεση. Αμα κάνω αναβάθμιση μέχρι πόσα μπορώ να πάω ? παιζεις adsl2+ η οχι?αν παιζεις adsl 2+ μην περιμενεις πολυ παραπανω γιατι εισαι ηδη με 10 margin.αν δεν παιζεις adsl2+ τοτε οκ θα ανεβει. κανονικα με 27 attenuation μπορεις Max να δεις υπο τελειες συνθηκες 15 mbit.επισης αν εχεις συναγερμο μην ξεχασεις φιλτρο. ναι αλλα δεν γινεται τιποτα...τι μπορω να κανω να τελειωνει η ιστορια δηλαδη?? δεν μπορεις να κανεις και πολλα.αμα δεν αντεξεις αλλαζεις εταιρεια κτλ.απλα πες τους να σου πουν ακριβη αιτιολογια reject
jmallen3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 το βασικο ειναι να μαθεις απο την wind την ακριβη αιτια που τρωει reject.μια ερωτηση .γυρνας την ιδια υπαρχουσα γραμμη απο hol σε wind η βαζεις καινουρια?γιατι οταν ειναι ηδη υπαρχουσα γραμμη δυσκολο να φαει reject πχ για ελλειψη κεντρικου/ακραιου κτλ.απλα ο οτε σε γυρναει απο τον γενικο κατανεμητη του και τερμα.το γειτονικο το θελει ο Provider για να ξερει σε ποιο αστικο κεντρο θα ενεργοποιησει Port για αυτο καλο ειναι να ειναι του οτε αφου τα αλλα νουμερα δεν μπορουν να τα δουν.γειτονικο μπορει να ειναι και απο ενα καταστημα διπλα οχι υποχρεωτικα απο το ιδιο σπιτι.απλα θελουν νουμερο που να πεφτει στο ιδιο αστικο κεντρο και να μην ειναι μεταφορα βεβαια. και δεν μπορω να καταλαβω πως ειπαν οτι θα ενεργοποιηθει 7 δεκεμβρη αφου ειχε φαει reject.ο οτε αν ριξει reject γιατι δεν εχεις δωσει γειτονικο τοτε δεν βγαζει ημερομηνια ενεργοποιησης.μπορει πραγματι ο οτε να μην ηρθε να φτιαξει την γραμμη η να μην βρηκε ονομα η κλειστο κατανεμητη κτλ. αλλα στην wind πρεπει να πουν ακριβης αιτιολογια.καλο ειναι να υπαρχει καποιος να ανοιξει και να υπαρχει ονομα στο κουδουνι.και ο κατανεμητης να μην ειναι κλειδωμενος.πολλοι τεχνικοι του οτε ενεργοποιουν γραμμη απο το καφαο αλλοι ομως πανε μεχρι τον πελατη και αμα βρουν κλειστα δεν ενεργοποιουν.εσυ ζητησες νεα γραμμη ή οχι? reject εφαγε η αιτηση την πρωτη φορα που δεν ειχα δωσει γειτονικο νουμερο και απο τοτε δεν εχει φαει regect απο οτι μου λενε στην wind αλλα... απλα περιμενουμε χωρις ουτε αυτοι να ξερουν ποτε και αν θα ενεργοποιηθει η γραμμη. η γραμμη που γυρναω ειναι η ηδη υπαρχουσα που ειχα και στη hol,δεν ειναι καινουρια.ο οτε δεν εχει ερθει ποτε να μου χτυπησει την πορτα μιας και παντα ειναι καποιος στο σπιτι οποτε θα του ειχαμε ανοιξει. ειμαι σε αδιεξοδο κ δεν ξερω τι να κανω,στη wind μου λενε ακομα κ τωρα περιμενουμε κ περιμενουμε να ενεργοποιηθει η γραμμη χωρις να ξερουμε ποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα