AiWaaa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Aμε για να παίξω οnline Aμα έδινα τόσα λεφτά για να σερφάρω απλά θα ήμουν τρελος. Αυτό θα κάνω θα κάνω γραμμή στον οτέ και μετά Cyta. Δεν τους δίνει γραμμη ο οτέ.. Αντε να δούμε ελπίζω κάποια στιγμη μα έχω ιντερνετ
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Aμε για να παίξω οnline Aμα έδινα τόσα λεφτά για να σερφάρω απλά θα ήμουν τρελος. Αυτό θα κάνω θα κάνω γραμμή στον οτέ και μετά Cyta. Δεν τους δίνει γραμμη ο οτέ.. Αντε να δούμε ελπίζω κάποια στιγμη μα έχω ιντερνετ α.γιατι με λες τρελλο.ειχα σκασει τρελα λεφτα για pc για mp3 και ιντερνετ. παρε ενα τηλ την cyta πρωτα και ρωτα αν ξαναεφαγε reject και επισης με τι αιτιολογια εφαγε reject επισης εχεις δωσει λεφτα στην cyta για να μαθεις αν θα τα παρεις πισω.επισης αν κανεις στον οτε αιτηση παρε cyta να την ακυρωσει και εξηγησε το γιατι.οτι δηλαδη αφου δεν την δινουν θα βαλεις οτε και μετα θα τους ενοχλησεις παλι για να σου ενεργοποιησουν την ηδη υπαρχουσα.οποτε ζητα απο τον οτε Τηλεφωνια μονο pstn η isdn αν θες να αποκλεισεις την αιτιολογια φερεσυχνο αν δεν σου πουν στην cyta.
AiWaaa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Λεφτα δεν έχω δώσει. Απο την cyta μου είπαν να παω στον οτέ να κανω γραμμή και μετά να ξανακάνω αίτηση. Θα το κάνω κάποια στιγμή όταν βρω χρόνο. Βλέπεις δουλεία και τεί δεν πάνε μαζί. Αλλιώς τα φανταζόμουν εγώ τα φοιτιτικά μου χρόνια
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 τουλαχιστον ειχες φοιτιτικα χρονια.τι να πουμε εμεις.β.αυτο κανε .πηγαινε με την πρωτη ευκαιρεια και κανε αιτηση να δουμε. και ρωτα την cyta γιατι τρωει reject για να δουμε το μελλον σου
AiWaaa Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αυτο θα κάνω. Σε ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σου.
AiWaaa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Εκανα 22 νοεμβρίου αίτηση στην ον.. Μο έδωσαν κανονικά αριθμό και τον εξολισμό μου και μου είπαν να περιμένω 18 εργάσιμες για την ενεργοποιηση της νεας γραμμης. Η προθεσμία τους τελειώνει 21 του μηνος. Η απορία εμου είναι οτι στο my on δεν δείχνει την πορεία της αίτησης μου και ανησηχώ. Δεν με έχουν ειδοποιήση για κάποιο πρόβλημα στην γραμμη.. Τι μπορεί να γίνεται? Ευχαριστώ για τον χρόνο σου
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 του παιρνεις ενα τηλεφωνο και τους ρωτας τι γινεται.να σου πουν σε ποιο σταδιο εισαι?εστειλαν την αιτηση στον οτε εγινε δεσμευση βρογχου? ο οτε εδωσε εκτιμωμενη ημερα ενεργοποιησης.πολλες φορες καθυστερει ο οτε αλλα θα πρεπει να σου πουν οτι ο οτε την εχει παραλαβει την αιτηση.μην εχει παραπεσει πουθενα και δεν εχει παει καν στον οτε.
AiWaaa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Πηρα τηλ και μου είπαν οτι θα τους δώσει την γραμμη οτε 19 του μηνος και μετα απο 1 η 2 μέρες θα με ενεργοπιήσουν.. 18 εργάσιμες όπως είχαν πει.. Δεν περίμενα να εξελιχθούν τα πράγματα τόσο καλα...
AiWaaa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ε αφού έχουν δεσμέυσει γραμμή όλα καλά θα πάνε. 2 χρόνια τώρα προσπαθώ να βάλω γραμμή. Επιτέλους απ οτι φαίνεται θα πάνε όλα καλά. :-D :-D :-D
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 οτι ειπε ο οτε 19 του μηνος οκ συνηθως ετσι γινεται απλα μην το θεωρεις παντα δεδομενο.και οτι εγινε δεσμευση οριου απο τον παροχο και ο οτε οκ δεν εριξε reject ειναι καλο σημαδι αλλα οπως λενε κρατα και μικρο καλαθι.ΟΤΕ ειναι.τωρα γιατι δεν εχουν ενημερωσει το status της αιτησης σου στο site δεν ξερω
AiWaaa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Απ οτι μου είπαν το site δεν την πολυπαλεύει.. Θα πρέπει να είμαι εκεί οταν καένει την ενεργοποίηση ο οτε ?
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Απ οτι μου είπαν το site δεν την πολυπαλεύει.. Θα πρέπει να είμαι εκεί οταν καένει την ενεργοποίηση ο οτε ? τοτε τι το εχουν το site.ας εστελναν με κανα sms ενημερωση at least να γλυτωναν και αυτοι τηλεφωνα απο τον καθε πελατη που παιρνει καθε 2 μερες και ρωταει το status.οχι δεν πρεπει να εισαι .απλα α.καλο ειναι ο κατανεμητης αν εισαι σε κατανεμητη και οχι σε box να ειναι ξεκλειδωτος. β.αν υπαρχει κατανεμητης και οχι box τοτε ο κατανεμητης ειναι μεσα στην πολυκατοικια οποτε να υπαρχει καποιος να ανοιξει στον οτε για να μπει μεσα(αν ερθει ο οτε μεχρι το σπιτι γιατι πολλες φορες ενωνουν την γραμμη απο το καφαο και ο θεος βοηθος) γ.να εχει το ονομα σου στο κουδουνι προληπτικα γιατι εχω δει οτετζη να ριχνει reject επειδη δεν βρηκε το ονομα στο κουδουνι .ειδικα αν ειναι μονοκατοικια εκει το ριχνει πιο ευκολα. αν εχεις σκυλο σε μονοκατοικια μαζεψτε τον.εχω δει reject οτι υπηρχε σκυλος μη δεμενος σε σπιτι η οτι ηταν κλειδωμενη η εξω πορτα. σπανιες περιπτωσεις αλλα γινονται.αν γινει Reject μετα παιρνει καμια βδομαδα να ξαναπαει ο τεχνικος.δεν ξερω αν ξαναστελνει κατι ο παροχος η οχι.αν τωρα εισαι σπιτι ακομα καλυτερα.
AiWaaa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 O κατανεμητης είναι ένα κουτάκι με κατι καλωδιάκια μέσα ? Είναι μέσα στην πολυκατοικία. Δίπλα απο την πόρτα εισόδου. Όνομα στο κουδούνι έχω. Απλά είμαι άρτα τώρα στην κοπέλα μου και πρέπει να πάω σαλόνικα απ οτι φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα