Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν απο 1 μηνα κανω αιτηση στη σιτα μαζι με την αιτηση ζητησα και αριθμο 50ευρο επιπλεον οκ μου εστειλαν πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης της γραμμης και οτι εντος 4 ημερων θα ερχοταν τεχνικος για να ενεργοπποιηση αλλα ολα εγιναν εξοπλισμοι κωδικοι και ο τεχνικος δεν ηρρθε, παιρνω τηλ σημερα και μου λενε οτι υπαρχει προβλημα κατασκευης της γραμμησ απο οτε (οτι δεν εγινε δεκτη την πρωτη φορα αν θυμαμαι καλα) εγω τι να κανω; υπομονη που δεν εχω, διακοπη απο σιτα η να τα χωσω στον οτε αν υπαρχει καποιο τηλεφωνο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

περιμενεις.οπως εχω πει και σε αλλο θεμα υπαρχουν 2000 λογοι για να γινει reject Μια αιτηση.απο λαθος στοιχεια απο ελλειψη ακραιου απο ελλειψη κεντρικου απο το να πεφτεις σε φερεσυχνο κτλ.

Δημοσ.

περιμενεις.οπως εχω πει και σε αλλο θεμα υπαρχουν 2000 λογοι για να γινει reject Μια αιτηση.απο λαθος στοιχεια απο ελλειψη ακραιου απο ελλειψη κεντρικου απο το να πεφτεις σε φερεσυχνο κτλ.

να ρωτησω κατι πιο πριν ειχανε τηλφωνια οτε και μετα ελλας ον λαιν δεν υπηρχε θεμα στην μεταβαση αν παω σε αλλον παροχο θα χω παλι τα ιδια προβλημα κατασκευης γραμμης

Δημοσ.

να ρωτησω κατι πιο πριν ειχανε τηλφωνια οτε και μετα ελλας ον λαιν δεν υπηρχε θεμα στην μεταβαση αν παω σε αλλον παροχο θα χω παλι τα ιδια προβλημα κατασκευης γραμμης

θα έχεις.. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα εχω.. Πριν το σπίτι είχε hol τώρα που πήγα εγω δεν δίνει γρμμη ο οτε.. ενω κανονικά πριν ξενοικιαστείείχε.. Δεν ξέρω τι θα κάνω.. Και το χρειάζομαι

Δημοσ.

θα έχεις.. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα εχω.. Πριν το σπίτι είχε hol τώρα που πήγα εγω δεν δίνει γρμμη ο οτε.. ενω κανονικά πριν ξενοικιαστείείχε.. Δεν ξέρω τι θα κάνω.. Και το χρειάζομαι

αν κανουμε κανα τοπικ οτε ελεος λες να ιδρωσει το αυτι κανενος η χαμπαρι δεν θα παρουνε μονοπολιο ειναι και ας υπαρχουν και αλλοι παροχοι

Δημοσ.

αν κανουμε κανα τοπικ οτε ελεος λες να ιδρωσει το αυτι κανενος η χαμπαρι δεν θα παρουνε μονοπολιο ειναι και ας υπαρχουν και αλλοι παροχοι

Απλα δεν θελουν να ΄δωσουν.. Άν βάλεις connex ομως ξαφνικά θα βρουν γραμμη

Δημοσ.

αν κρατησεις την ιδια υπαρχουσα γραμμη δεν θα εχεις θεμα διοτι εχεις ηδη χαλκο.απλα η αλλαγη γινεται μεσα στο αστικο κεντρο οποτε εισαι οκ.αν ειναι να ζητησεις νεα γραμμη που δεν χρειαζεται ναι παιζει να αργησει.

εσυ θα παρεις νεα γραμμη στην πραξη επειδη αυτος που ειχε Hol ειχε διακοψει.οποτε εσυ ζητας νεα γραμμη και περιμενεις ειδικα αν δεν υπαρχουν ζευγαρια κτλ.δεν θα πατησεις πανω στην hol αλλα θα σου δωσουν αλλο ζευγαρι .

ουτε το δαχτυλακι δεν θα ιδρωσει

Απλα δεν θελουν να ΄δωσουν.. Άν βάλεις connex ομως ξαφνικά θα βρουν γραμμη

εκει απλα βαζεις τηλεφωνο απο οτε και μετα απλα γυρνας την γραμμη στον παροχο αν βλεπεις οτι αργει πολυ η αιτηση για καινουρια γραμμη η τρωει πολλα reject.το κανουν πολλοι αυτο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξεχασα να γραψω οτι επειδη ο previous κατοχος διεκοψε μπορει το ζευγαρι να το εδωσαν ηδη αλλου.αν δεν ειχε διακοψει θα ηταν αλλιως.

Ακόμα reject τρώω.. Πόσο θα αντέξω ακόμα..

αν δεν μπορεις να περιμενεις ακυρωνεις αιτηση περνεις λεφτα πισω αν εχεις δωσει ζητας adsl απο οτε και μετα την γυρνας σε cyta

Νομίζω πως απλα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να περιμένεις :(

ποσο ακομα???σαν μερικους που ειναι κατι μηνες

Αυτα είναι.. Απο τον αύγουστο περιμένω.. Που θα πάει..

αλλιως πας με πλαγιο τροπο

Δημοσ.

Δυστηχώς σε αυτην την χώρα τίποτα δεν θα αλλάξει ποτε πάντα πρέπει να πηγαίνουμε σε τακτικές πλαγίου τρόπου για να αποκτήσουμε πολλές φορές τα αυτονόητα :(

Δημοσ.

Δυστηχώς σε αυτην την χώρα τίποτα δεν θα αλλάξει ποτε πάντα πρέπει να πηγαίνουμε σε τακτικές πλαγίου τρόπου για να αποκτήσουμε πολλές φορές τα αυτονόητα :(

αν ειχε βυσμα σε 2 μερες ετοιμη η γραμμη.η αν βαλεις οτε εκει κοβουν τον ... τους να σου βρουν γραμμη.μεχρι και παροχου θα παρουν και θα πουν βλαβη η γραμμη του παροχου:P

μα γιατι αραγε ?:P

αφου αυτοι εχουν προσβαση σε ολα τα καλωδια κανουν οτι θελουν.αλλαζουν οτι θελουν και αντε βρες ακρη μετα

Δημοσ.

Τζάμπα 1000 ευρώ pc πήρα το καλοκαίρι και δεν μπορώ να το χαρώ.. Βαρέθηκα να τρώω reject.. Αμα βάλω οτέ σε κατι ωρίτσες θα την εχουν έτοιμη την γραμμη.. Αλλα που να βρω τα 45 τον μήνα ? ενας φοιτητης ειμαι και εγω... άμα κάνω γραμμή οτε μπορώ να κάνω κατρυθείαν αίτηση σε άλλον πάροχο ?

Δημοσ.

Τζάμπα 1000 ευρώ pc πήρα το καλοκαίρι και δεν μπορώ να το χαρώ.. Βαρέθηκα να τρώω reject.. Αμα βάλω οτέ σε κατι ωρίτσες θα την εχουν έτοιμη την γραμμη.. Αλλα που να βρω τα 45 τον μήνα ? ενας φοιτητης ειμαι και εγω... άμα κάνω γραμμή οτε μπορώ να κάνω κατρυθείαν αίτηση σε άλλον πάροχο ?

περιμενεις να παιξεις Online για να το χαρεις? η απλα να μπεις ιντερνετ?

βαλε τηλεφωνια απο οτε και μετα γυρνα την γραμμη σε καποιον provider.μην βαλεις και ιντερνετ απο τον οτε γιατι θα σε δεσμευσει για ενα χρονο.εκτος αν μπορεις να παρεις οτε για κανα μηνα η αοριστου.το λεω γιατι στην πρωτη περιπτωση αν ζητησεις μονο φωνη θα μπορουσαν να σε βαλουν και σε φερεσυχνο ενω στην δευτερη περιπτωση πρεπει υποχρεωτικα να σε βαλουν σε κανονικο ζευγαρι.βεβαια υπαρχει και η λυση να ζητησεις isdn οποτε εκει γλυτωνεις το φερεσυχνο και γλυτωνεις και την δεσμευση του συμβολαιου.απλα θα πληρωσεις κατι παραπανω.και αφου παιξει μετα απο 3-4 ημερες ζητας γραμμη απο αλλο παροχο.να γινει μετατρποη της ηδη υπαρχουσας γραμμης που μολις εβαλες απο τον οτε.απλα απο isdn θα ξαναγινει κανονικα pots.(pstn)annex a.kai ρωτα την cyta με τι αιτιολογια τρωει reject να δουμε τι στο καλο γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...