mindreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Τι ειναι οι φωτοχρωματικοι φακοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, mindreader είπε Τι ειναι οι φωτοχρωματικοι φακοι; https://lenshop.gr/post/222- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 11 hours ago, ostvarivanje said: https://lenshop.gr/post/222- Α μαλιστα, τα παλια 'φωτογκρει' οπως τα ελεγαν.... Ειχα καποτε τετοια, καλη φαση, αλλα εντελως διαφανα, ειδικα με την τεχνολογια εκεινης της εποχης, δεν γινονταν ποτε... Θυμαμαι ημουν στρατο, ολους τους χτυπαγε κατακεφαλα ο ηλιος, κι εγω με το φωτογκρει αρχοντας... Φωτογκρει λοιπον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Στις 9/10/2024 στις 9:36 ΠΜ, mindreader είπε Α μαλιστα, τα παλια 'φωτογκρει' οπως τα ελεγαν.... Ειχα καποτε τετοια, καλη φαση, αλλα εντελως διαφανα, ειδικα με την τεχνολογια εκεινης της εποχης, δεν γινονταν ποτε... Θυμαμαι ημουν στρατο, ολους τους χτυπαγε κατακεφαλα ο ηλιος, κι εγω με το φωτογκρει αρχοντας... Φωτογκρει λοιπον... Ναι, υπήρχαν τα φωτογκρέι και τα φωτομπράουν. Πάντως για τα φωτοχρωμικά μου είπε ο οπτικός να τα αποφύγω γιατί και λόγω κρύου σκουραίνουν οι φακοί. Και επειδή ζω στη δυτική Μακεδονία που το χειμώνα έχει αρκετό κρύο, σκέψου να είναι βράδυ και να σκουραίνουν οι φακοί και να φαίνομαι σαν αόμματος! Άρα πολυεστιακά γυαλιά και πολυεστιακούς φακούς τη μέρα με γυαλιά ηλίου για μένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου καλησπερα παιδια, ερωτηση εχει καποιος γυαλια ορασεως με τους φακους που σκουραινουν οταν βγαινεις στον ηλιο? αξιζουν για καθημερινη χρηση? εχει τρια χρωματα γκρι καφε πρασινο πολλα χρονια φορουσα φακους και ειχα παντα μαζι γυαλια ηλιου, την τελευταια διετια φοραω γυαλια ορασεως και παρατησα τα γυαλια ηλιου.. η να παρω νεα γυαλια με κλιπ ηλιου απεξω? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Εχει δοκιμάσει κάποιος τους Cooper Vision Avaira Vitality; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Λοιπόν χρησιμοποιώ πολλά χρόνια μηνιαίους Bausch & Lomb SofLens Toric για μυωπία και αστιγματισμο και είμαι πολύ ικανοποιημένος, μπαίνουν και βγαίνουν πολύ εύκολα , αν τους συντηρείς σωστά τους κρατάς 2 μήνες και βάλε... Σε οικονομική τιμή γύρω στα 40ε η εξάδα ..Δοκίμασα 2-3 άλλες μάρκες μεταξύ των οποίων τους Cooper Vision Biofinity Toric με καλές κριτικές στο Σκρουτζ αλλά όταν τους αφαιρείς από το μάτι κολλάνε/βεντουζαρουν με αποτέλεσμα ερεθισμούς κτλ , και τους πέταξα.. Για υγρό χρόνια χρησιμοποιούσα το Amvis Aquasoft 360ml που μάλιστα είχε και ταχύ καθαρισμό εντός 5-10 λεπτών, τον τελευταίο καιρό η εταιρεία άλλαξε συσκευασία και εκτός ότι δεν καθαρίζει πλέον άμεσα σε 5-10 λεπτά αλλά θέλει ώρες (όπως τα περισσότερα υγρά) τα μάτια μου άρχισαν να τσούζουν μόλις έβαζα τους φακούς και το σταμάτησα.. Δοκίμασα το Pharmex Υγρό Φακών Επαφής 380ml που είναι ακόμα φθηνότερο και ελληνικό προϊόν και δεν τσούζουν πλέον τα μάτια μου.. Βέβαια δεν active να καθαρίζει σε 5-10 λεπτά αλλά είμαι ικανοποιημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου καλο ειναι να μην βαζεις τους φακους για 2 μηνες.Δεν το καταλαβαινεις αμεσα καποια στιγμη θα σου βγαλουν προβλημα με ερεθισμους. λιγες μερες παραπανω μεχρι 5 το πολυ. το pharmex και το aquasoft ειναι μια χαρα υγρα φακων. ελληνικα δεν ειναι αλλα ιταλικης παραγωγης. Ειμαι παλιο χρηστης φακων και οι biofinity ειναι απο τους φακους που αντεχουν στο ματι μου πανω απο 8 ωρες. Παλιοτερα επαιρνα οτι εβρισκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα