Antwni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Thnx gatokoritso! Ποιούς φακούς παίρνεις εσύ;(Πληροφοριακά ) Να κάνω και άλλη μια ερώτηση. Θέλω να δοκιμάσω και έγχρωμους φακούς. Αυτή η μάρκα είναι καλή? http://www.avramisoptics.gr/ell/product/Freshlook-Colors Δεν έχω ξαναβάλει έγχρωμουσ οπότε δεν ξέρω τι παίζει...
gatokoritso Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 biofinity από coopervision χρησιμοποιώ. 1
Antwni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 biofinity από coopervision χρησιμοποιώ. Ok απλά για να μαθαίνω μάρκες ρωτάω.
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Λοίπον τους έβαλα για πρώτη φορά τώρα πήρα μηνιαίους βλέπω τέλεια αλλα σαν να μου φαίνεται οτι με ζαλίζουν λίγο οπως δηλαδή οταν βάζω καινούργια γυαλιά , φαντάζομαι οτι αυτο ειναι φυσιολογικό ; Το θέμα ειναι τώρα να εχω την υπομονή να τους βάζω και να τους βγάζω απο μάρκες κτλπ δεν ξέρω τι πήρα ακριβώς αλλα ειχε 8 eyro ο ένας τώρα αμα τελικά τους φοράω κανονικα θα πάρω καλύτερους
Antwni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θυμάμαι να ζαλιζόμουν εγώ την πρώτη φορά που έβαλα φακούς. Κοίταξέ το αυτό, αν συνεχιστεί ενννοείται. Να ρωτήσω και κάτι άλλο (αν και δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στο θέμα πλέον ) Είναι κακό να κοιμάσαι με τους φακούς?Για 1-2 ώρες?Παθαίνουν τίποτα τα μάτια? Εσείς το μεσημέρι αν θέλετε να κοιμηθείτε λίγο βγάζετε δηλαδή τους φακούς?
sistah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Να ρωτησω κατι για οσους ξερουν,ειμαι σχεδον 10 χρονια με φακους και παντα επαιρνα τους Β&L soflens toric 66.Διαβασα στα σχετικα threads για αστιγματικους για διαφορες αλλες μαρκες που ακουγονται πιο ξεκουραστεςλογω διαπερατοτητας κτλ.Eιναι η πρωτη φορα που θα παραγγειλω απο εξω γιατι το 120αρι ποναει πλεονκαι σκεφτηκα να δοκιμασω 2-3 αλλες μαρκες πρωτου προβω σε αγορα γιατι η καμπυλοτητα και η διαμετροςειναι διαφορετικη με αυτη των soflens 66 ωστε να παραγγειλω ετσι χυμα.Πως μπορω να παρω δοκιμαστικους χωρις να φανω γιουφτ?Αγοραζα παντα απο τα Grand Optical αλλα τι να παω να τους πω:"ναι γεια σας θελω να δοκιμασω καποιους φακους" και μετα αντε γεια?Ενδιαφερομαι για τους PureVision, Αir Optix και Biofinity.
Neal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, μην ανησυχείς θα σου παραγγείλουν δοκιμαστικούς. Απλώς θα περιμένεις λίγο μέχρι να έρθουν.
makiss8 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θυμάμαι να ζαλιζόμουν εγώ την πρώτη φορά που έβαλα φακούς. Κοίταξέ το αυτό, αν συνεχιστεί ενννοείται. Να ρωτήσω και κάτι άλλο (αν και δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στο θέμα πλέον ) Είναι κακό να κοιμάσαι με τους φακούς?Για 1-2 ώρες?Παθαίνουν τίποτα τα μάτια? Εσείς το μεσημέρι αν θέλετε να κοιμηθείτε λίγο βγάζετε δηλαδή τους φακούς? δεν ειναι κακό εχω κοιμηθεί πολλές φορές με τους φάκους..απλά οταν ξυπνάς σε ενοχλουνε για λιγο... αλλα το μονο προβλημα ειναιι οτι αν ξεχαστεις και μολις ξυπνησεις και τριψεις τα ματια σου πανε οι φακοί.. 1
sistah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Το οτι θα μου παραγγειλουν το ξερω, οπως ειπα παραπανω 10 χρονια φοραω.Το θεμα ειναι ποσο "μαλακια" ειναι να το κανω ενω δεν εχω σκοπο να αγορασω απο καποιο ελληνικο καταστημα.Απο τα official sites των εταιρειων δινουν coupons για free trial lenses αλλα αφορουν το εξωτερικο -νομιζω-.
LeoTheAkuma Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα. Ενας ακομα γκαβος στην παρεα σας! Εγω χρησιμοποιω τους φακους aqualens refresh σε 8.4 καμπυλοτητα και dia 14.1 ...Ηθελα να ρωτησω εαν το dia παιζει ρολο 14.1 η 14.2 εστω στον 1 ποντο διαφορα.. Αυτους στα οπτικα τους πληρωνω 36 ευρω μονο τους φακους... Εχετε να προτεινετε κατι πιο οικονομικο και εξισου καλο?
gia_nnis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ενημερωτικα για οποιον σκοπευει να κανει διαθλαστικη χειρουργικη-λειζερ να διαβασει καλα αυτο το site http://epiplokes-lasik.blogspot.gr/
johnieXoX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 έχει να προτείνει κανείς κάποιο καλό και οικονομικό υγρό για μαλακούς φακούς επαφής?
ParhsG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως δε μπορώ να συνηθίσω με τίποτα τους φακούς.Οι ημερήσιοι είναι πιο ανεκτοί. Ποια μάρκα να δοκιμάσω;
gatokoritso Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 έχει να προτείνει κανείς κάποιο καλό και οικονομικό υγρό για μαλακούς φακούς επαφής? αυτη την εποχη χρησιμοποιω το Optifree Puremoist κοντα στα 10 ευρω.νομιζω οτι ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Εγώ πάντως δε μπορώ να συνηθίσω με τίποτα τους φακούς.Οι ημερήσιοι είναι πιο ανεκτοί. Ποια μάρκα να δοκιμάσω; τι σε ενοχλει στους φακους που εχεις δοκιμασει?το εχεις συζητησει με τον οπτικο σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα